22

Асан

преди 2 години

Цял живот номенклатурчик и дърт ерген като баба Шмеркел :)))

21

Анонимен

преди 2 години

Не, той не е подценяван. Той просто толкова си може и е една абсолютна "скатавка". Абсолютно некомпетентен, но пък е послушен. Като му погледне човек и кабинета всичко става още по ясно - политчески лидери идеолози, безхаберници. Тежко и на Германия и ЕУ с тези некадърници.

20

grep

преди 2 години

Тоя смотльо е финансов министър - под негов надзор време избухна скалндалът Уайркард - една от най-големите финансови измами в Германия.

19

смях

преди 2 години

Хубаво е,когато родните медии взимат парички за пиар.Човека не е подценяван,той е замесен в няколко скандала за корупция и по принцип е неприемлив.Но нарочно до сега за канцлери бяха сочени едни ***,за да може тоя да блесне.Другите са,една неграмотна соросоидка,един псевдо хитлер и един,който е супер мркушав.

18

И.Б.

преди 2 години

Най-важното е, че г-жа Меркел си отива. Много трудно беше да се изтърпи. Г-н Шолц поне не говори наизустени комунистически лозунги. Всеки е добре дошъл в сравнение с г-жа Меркел. Г-н Шолц има качества на ръководител, освен това говори на литературен немски език, така че всеки може да го разбере.

17

Светозар

преди 2 години

Този е някакъв двойник на главореза Недялко Димитров - Момата. Не сте ли забелязали ?

16

Помнещ

преди 2 години

Реформи в ЕС след Меркел другарката от бившата ГДР! Превеждам за младите! Германска Демократична Република! Без реформи,ако изберат поредният Дърт другар,нищо няма да се промени уви!-:((( Време е ЕС да започне да провежда най после Европейска политика! Но не и тази до сега " съгласувана" със САЩ!!!

15

Анонимен

преди 2 години

Kоалицията "светофар" ще бъде още по-разрушителна и съсипваща Германия от управлението на другата неадекватница Меркел! Водещите приоритети в договорките им са:-легализиране на марихуаната,издаване на визи за легална миграция на пришълците,построяване на минимум 400000 жилища на година за тях,получаване на немски паспорт само след пет години престой в Германия,децата,родени от тях ще получават веднага немско гражданство.За окумването им ще се изтеглят 400 милиарда евро! Ще има и за мечета!!!

14

Анонимен

преди 2 години

Крадени Новини на Дойче Веле , Борисов ли ви е Шефа?

13

Анонимен

преди 2 години

Както винаги стигнах до Дойче Зеле и спрях да чета :)

12

Анонимен

преди 2 години

Немците също се превръщат в бедни работещи като вас, е малко по-бавно но няма как да се спасят, да ви е честита евротолерастията братя.

11

Анонимен

преди 2 години

Новият успех на британската дипломация, навряха един социалистически некадърник за канцлер на Германия.

10

Antinwo

преди 2 години

И той като фрау Меркел бездетен но упорит и грозен ,не виждам стози човек начело да има някаква промяна за Германия наводнена от бежанци и нашите брачеди от Индия

9

Анонимен

преди 2 години

С напускането на Меркел ББ загуби основния си поддръжник в ЕС. Манфред Вебер вече не стои като скала зад него, нито А.Лопес - ген.секретар на ЕНП. Борисов трябва да си избере един от двата пътища - да се измъкне сега като мокра връв или след 4-6 месеци да бъде развеличан и да стане клиент на новия прокурор, който няма да се казва Ив.Гешев.

8

Африка форевър!

преди 2 години

Добре,ама тоз ши дава ли мечета у Германския Халифат кат тьотка Меркел?

7

Анонимен

преди 2 години

ша знаете че този е от ЩАЗИ

6

Анонимен

преди 2 години

Като го гледам същия цър вул като предходната ще е.

5

.

преди 2 години

Германията като вземе 400 милиарда догодина те няма от къде да се вземат освен да се напечатат. Честита ви нова инфлация догодина на всички! :)

4

Анонимен

преди 2 години

Ще направи много бели и може да върне руските войски в Източна Германия.

3

България задкулисие

преди 2 години

Извинете България от Румен Пашата, Киро Японеца, Маджо и Черничкия ли се управлява защото останах с впечатление че ДАНС, МВР и Прокуратурата им слугуват безпрекословно!