9

КДП

преди 2 години

Само мога да кажа, базирано на моя опит като КДП, жълтия флаг ( или флаг Q ) означава моят кораб е безопасен и искам free practique .От къде го измисли тоя капитан втори ранг това нещо-не мога да си го обясня.Аман от капитани капитанствали на бюро!!!!

8

КДП

преди 2 години

Само мога да лажа, базирано на моя опит като КДП, жълтия флаг ( или флаг Q ) означава моят кораб е безопасен и искам free .От къде го измисли тоя капитан втори ранг това нещо-не мога да си го обясня.Аман от капитани капитанствали на бюро!!!!

7

Анонимен

преди 2 години

Е как да сме нормална държава, като тука населяват основно чутовни неграмотници като Анонимен 1

6

Анонимен

преди 2 години

Отклониха вниманието от кораба със смъртта на 9 те човека от дом и 45 в автобус. Отклоняват ви вниманието, за да не видите колко са некадърни.

5

Стамко СМ

преди 2 години

До Анонимен 1. Съществуват международни конвенции, които регламентират средствата и способите за комуникации между плавателните съдове на море. Капитанът е длъжен да ги спазва. IMO е организацията която решава кое е напредничаво, назадничво и как да се плава. Ето, вече си информиран и не пиши повече глупости.

4

Анонимен

преди 2 години

Интересно ще успеят ли да вземат някакви пари от собственика/застрахователя за спасителната операция? Ако не държавата да продаде товара и кораба на старо, защото доста разходи имаше по издърпването му от защитената еко зона край Камен бряг.

3

Анонимен

преди 2 години

Ай стига вече с тоя кораб бе! Тя държавата ни е Вера Су при радеф, това пишете.

2

Анонимен

преди 2 години

Кораба се забил в брега. Мисля, че проблема е очеваден. Трябваше да махат с флагове на посетителите, който се снимат с кораба ли?Не разбирам статията?

1

Анонимен

преди 2 години

Тоз пък какви флагове го гонят в ерата на комуникациите. Това са отживелици, които трябва да се премахнат, също като навигацията по звезди. Ама от книжни капитани и военни полирани мозъци, какво новаторство да очакваш!