80

Неочаквано тъп

преди 2 години

Едните и другите са прекалено много за територията която обитават. Требва разреждане чрез смърт от Covid. Едните са 16млн.на 2,5 по малко площ от България. Другите са 60млн. концентрирана в 1/3 оттериторията им. Едните пушат трева, другите Ройбойс, ние го пием кат чай. Требва яко разреждане

79

Nemo

преди 2 години

Във медицинските книги пише,че ваксина не се поставя по време на пандемия,защото вируса мутира...Е резултата го виждаме.Този вирус няма да си иде скоро благодарение на ваксините и тези,които се ваксинират

78

Анонимен

преди 2 години

Да не забравяме ,че всички експерименти се правят в Южна Африка. То робство няма ама им бодат каквото им падне. Да ви е познато?

77

Бившите колониални

преди 2 години

страни са огнищата на заразата в Европа.Те приемат хора от бившите си колонии, (чувстват се задължени да толерират народите,чиито ресурси са изгребвали,макар че искат и ние ,нямащи нищо общо с колониите им,също да пеем евала на тези народи,да пренебрегваме гражданите си за тяхна сметка).Тези хора,често пренасят болести и патогени,които не се установяват на входовете на страните.Нашите гастарбайтери(заедно с туристите),ни ги доставят безплатно,но ние плащаме много за лечението им.

76

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Фейк сертификатите вече се изхващат лесно, а болните много често дават фира.

75

DD

преди 2 години

Ъ, тъй значи... първо са се качили уж с сертиф... значи 100 процента трябва да са зелени...това едно..второ ако не са 100 %,значи има тествани...отрицателни... в всеки самолет по 1 болен зелен..означава целия самолет карантин..и целия самолет прихванал... Трето...поради каква причина са тествани на слизане...съмнително..Кам извадката..зелен>болен, тестван>болен, и здрав.Тези болните тествахте с какво..ПЦР или друго щот генотипа на гаддта как го ловим..само по кръв..Кое наложи да взимате кръв. ?

74

Анонимен

преди 2 години

Браво на нидерландците.

73

Анонимен

преди 2 години

Да, в Ботсвана Зимбабве, скороста на ваксане е по-голяма.Само в централна и източна Африка са с по-ниски стойности.

72

Анонимен

преди 2 години

Как са се качили на самолета като са били заразени преди полета?!?!?!?........аха, всичко е пунта-мара със зелените сертификати.

71

Анонимен

преди 2 години

Как са се качили без тест? Аха, сетих се, зелен сертификат.

70

Тодор Колев

преди 2 години

Деним 1, Деним 2 .... и т.н....

69

Анонимен

преди 2 години

61 от 600- те пътници са били с ковид. Всички са изолирани в карантинен хотел . Браво на властите, че са ги тествали на летището и са ги изолирали веднага. Така се прави!

68

Анонимен

преди 2 години

Дори в Ботсвана са по-ваксинирани от нас . Какво ни е нивото само. ....

67

Анонимен

преди 2 години

"Резултатите от новия вариант на коронавируса може да са ясни до две седмици." _______ Много ми е интересно какви резултати чакате?

66

Анонимен

преди 2 години

Боднали са им бустерче с новия вирус и са им дали сертификат за пътуване.

65

Гюро Михайлов до#35,

преди 2 години

Ало " анонимния" #35!! Не ти ли е ясно, че маските и ваксините пазят толкова,колкото гащите пазят пръднята да не излиза и да замирише!! Схващаш ли бе тикво??

64

До 70

преди 2 години

Няма нов щам. Засега има само един щам.

63

Факт

преди 2 години

Неграмотниците още не могат да схванат, че ваксинираните се заразяват много по-рядко от неваксинираните. За България при Делта варианта ваксинираните се заразяват 4 пъти по-рядко от неваксинираните.

62

Анонимен

преди 2 години

Само една малка подробност има, новия щам изобщо не го лови ваксината. Реално ваксиниран или не вие си го боледувате заради това че мутациите са прекалено много. Реално започваме с пандемията от нулата

61

Епидемиолог до#66

преди 2 години

Докога ще набивам в тиквите на неграмотници те фактът,че ВАКСИНИРАНИТЕ СЕ ЗАРАЗЯВАТ и МОГАТ да заразяват другите хора!! Даже те са по-опасни,щото са зад паравана- ВАКСИНИРАН!! Ясно??