56

До 45 или До до 43

преди 2 години

Не им обяснявай на умните и образовани, великите и висшестоящи над другите нации българи, че за вирусите е нормално да мутират и как точно става. Те знаят по-добре от теб, чули са от съседа или от една клиентка в салона за красота.

55

Анонимен

преди 2 години

Разбонтуваха се хората и за да ги затворят и озаптят им пратиха 2 самолета онмикрони, за да дадат основание да ги затворят. Това се случва като позволиш веднъж да те набодат до бебешорите и да ти изискат зелен сертификат за да гушнеш детето си. Отпор хора, отпор до дупка иначе и нас ни чака същия нацизъм в действие.

54

славянин

преди 2 години

Ваксиналното освобождение се отлага за неопределено време, честито на набодените измамени камилчета!

53

ХОХО

преди 2 години

До Анонимен 55Как така говориш, това което си написал е конспирация. Не е вярно. Има лош вирус и хубава и полезна ваксина. Не е вярно, че всичко е за пари - десетки милиарди.

52

Зоро

преди 2 години

Тези са суперненормални. Вместо да затворят само учили-ата и университите, те затварят цялата държава.Евала на Кацаров, че не пуска нашите, защото тук при 20 000 заразени ще има по 2000 умрели на ден.Дано остане в новия кабинет. Евала Кацаров. И не знам за тези тестове колко верни могат да са. От малките се разбра че нищо не струват.

51

Анонимен

преди 2 години

Пишат българи работят в Южна Африка че 80 %е лъжа ,всички е отворено работят )

50

Анонимен

преди 2 години

Интересното е че тоя вирус мори европейците и евреите. Защо? Защото са най-богатите и могат да си плащат за ваксина. В Африка, където уж се пръкна омикрон са само 6% ваксинирани и хората не са напълнили болниците. В Европа обаче са! Нищо че има държави със 86% ваксинирани от цялото си население. Изводите ги оставам на вас. Умни хора сте, ще се сетите.

49

Анонимен

преди 2 години

Когато се затворят училищата, ковида тръгва надолу, когато се отворят - нагоре. Няма такава зависимост с барове, молове, театри, стадиони. Защо, преди 2019 година, когато имаше грипни епидемии,единственото което се затваряше бяха училищата и грипа си отиваше за 1 седмица? Давайтеси минусите, но сте лицемери, които мислят единствено за това: Аз какво ще правя, ако децата нямат училище...

48

Интересно

преди 2 години

Вируса мутира от ваксинацията? Не е ли така? И на холандците само мога да се смея. хаххахах Надупчиха се по няколко пъти и пак ги затварят.

47

Анонимен

преди 2 години

О, микрон! Lets go Brandon!

46

Дъи пак

преди 2 години

Навсякъде ,тия дето са най ваксанирани - сега затягат нещата!!!що ли???? Защото ваксината не пази нищо и боледуват хората пак. Измисшят вече какво ли не за да продължат краденето на пари

45

Анонимен

преди 2 години

Училищата остават отворени за разлика от нашите училища. Учениците в клас, студентите в университетите

44

Анонимен

преди 2 години

Откриха и линчуваха ли виновниците за вируса?НЕ са?Тогава и аз няма да се ваксинирам!!

43

От мръсен въздух

преди 2 години

в България умрели 8000 души според СЗО. На кой му пука?

42

Анонимен

преди 2 години

Разиграват и манипулират. Това което ще се случи само и единствено на 8 милиона човека го вменяват на всичките 8 милиарда, за 1000х печалба, това че ще умрат от тази настинка. Нека да видят кой умира от това нещо и да ги изолират само тях. Сега заради един човек ваксинират и затварят хиляди.

41

до 43

преди 2 години

Мутациите на коронавируса са основно негово свойство и без ваксиниране. "Ваксината " я слагат сега , защото нямат никакви други средства за противодействие.

40

до 43

преди 2 години

Много е просто, защо го правят... Вируса няма да изчезне никога и освен, това няма какво друго да направят... Какъв е смисъла да ваксинират хората, ако е свършила пандемията...? Никакъв... Ще измре сумати народ, ако само гледат... без да правят нещо...

39

Анонимен

преди 2 години

Масовото ваксиниране по време на епидемия крие рискове от мутации.Атакува и смачква имун.система.Защо го правят тогава???...

38

Дедо

преди 2 години

Е , това не е живот , а некво тягостно ДОЖИВЯВАНЕ ! Маски , ваксини , принудително затваряне ежедневно всяване на страх ......или с други думи : " Планетата Земя е непреходна за живот на човешкия вид ! "

37

Анонимен

преди 2 години

За 1,5г Ковид пандемия в БГ са умряли 24000 души. Че то от други болести и грипове умират много повече. И какво стана сега, едни станаха домашни затворници а други милиардери. След 10г четете книгата - фълшивата ковид пандемия на 2020.