89

Анонимен

преди 2 години

Без да искам прочетох "СЗО празнува новия вариант" и осъзнах, че грешката е вярна.

88

Анонимен

преди 2 години

Ка лъжат, ей то и на пазара не е така

87

До Кунчев Воскресе

преди 2 години

Чувайте мало й голямо какво ми й чудо станало в София града голяма с този ми Кунчо Бустера,Бустера Главен инспектор, Главен ми още й Държавен,Държавен още и Здравен.Станало й дор два месеца,никой си Кунча не видя, не видя още и не чу.Власти си Кунча криеха,ала народа не верва докат' си Кунча не види, не види още не чуе.

86

Анонимен

преди 2 години

Един съвет към "ваксинираните" - бягайте по-бързо към гората, докато сте още живи и може да бягате. Планът "5G + графен" тепърва ще се задейства поетапно. За тези, които асоциират графена с "конспирация" само ще дам малко яснота - графена е уникален нано-материал с най-различни свойства, едно от които е 1000 пъти по-проводим от медта. Хайде сега направте си сами извода - какво ще стане когато графена във вас се подложи на интезивно високочестотно микровълново облъчване.

85

Да

преди 2 години

Нали беше В.1.1. нещо си? Сега друго име. Размиват лъжите нещо.

84

Къде сте

преди 2 години

бре вакс-троловете? Няма ли да почнете да давате обяснения защо "трябва да продължават ваксинациите"? От тук нататък всеки, който продължи да вярва на простотиите и пропагандата на правителствата за мен лично е "Класически ИDИOT". Съжалявам наистина за ваксаняците, сега със зелените тапии ще си бършете 3аднuцuте, но това ще ви е най-малкия проблем, защото "новото вирусче" ще мори само вакснатите, сега ще разберете(или може би не) за какво ви тъпкаха с графен.

83

Анонимен

преди 2 години

събудете ме като стигнем до омега

82

До 94

преди 2 години

Нещо не разбрах, защо си споменал тук, болните амбиции на още един умопомрачен? Какво общо има планът Калерги с темата от статията?

81

Анонимен

преди 2 години

До Гастарбайтер 94. Благодаря за информацията, прочетох за плана Калерги. Хора, прочетете и Вие, направо е невероятно, че това съществува открито и даже отличия са раздавали на политици за принос в реализацията... например на Меркел!

80

Живков

преди 2 години

Имал профил. Тогава ще станем приятели с този вирус. Ало журналистите не се подигравайте с бедния народ. Ще съжалявате много. Ще платите много скьпо.за тия лъжи.

79

ля ля

преди 2 години

искам да ви видя крадливите ваксинирани ръчички горе!!!! както казва едно приятелче :)

78

ной

преди 2 години

И Господ веч им чини саира

77

Гастарбайтер

преди 2 години

,, ПЛАН КАЛЕРГИ,, !!! Прочетете!!!

76

Анонимен

преди 2 години

Тия толкова се омотаха че почнаха да прескачат букви от гръцката азбука.

75

пфффф

преди 2 години

Аман!!

74

до 89

преди 2 години

такива въпроси остават без отговор в Новият Комунистически Световен Ред - Глобалните Комунисти водени от Пекин, взеха властта, а до скоро свободните хора - са в зимен съд...

73

Дедо

преди 2 години

Играта продължава !

72

Въпрос..

преди 2 години

...към независимите журналисти: Защо като пишете такава статия пропускате да споменете че наименованието на предната мутация бе Nu, а следващата буква в гръцката азбука е Xi, но китайското СЗО я е прескочило за да не се обидят господатите им. От незнание ли не сте споменали това в статията или от страх?

71

===

преди 2 години

До Анонимен 87- Пропусна да кажеш и че земята е плоска и че си "антиваксър". За да ни осмивате после интелигентните ваксърчета.

70

Анонимен

преди 2 години

Как да не ги пускат щамовете. Как точно като му свърши силата на предния щам , пускат нов . И то става на вълниИ не иде от Африка и Индия а пада отгоре . От товарните самолети. После до три дена гледай какво става. Даще се обзаложих с четирима сега вече болни че ще ни натръшка.