29

Лабрадор

преди 2 години

Вярно ли в някаква държава ги ваксинирали 100% и за награда отменили Коледа?

28

Анонимен

преди 2 години

Да пратим Кацаров в Брюксел да им помогне да пречупят и там епидемията.

27

(-_-)

преди 2 години

Вижте какво, аз съм с бустер и съм 10 пъти по-защитен от тези с 2 дози! Така каза годжи и я му вервам! Така, че въобще не се вълнувам от епицентри и хипоцентри..

26

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

Това е естествно -- Мангъра им го обясни --локдаун ,бум,локдаун бум --това е при тях имат кинти затварят после ревът и пак затварят дупчат и пак бум---защото като се извъртят 5 месеца и фалшивата ваксина хич я няма и както каза Мангъра старите да се ваксинират младите да го изкарат защото естествения имунитет грешка няма може и да му паднат антителата ама клетъчния имунитет ги пази ,а ваксинирания на всеки 4-5 месеца иска още от чорбата--ама това няма кой да го признае,ТЕ за това ще ядат дърво

25

НОВИНИ ШОК 1518г.

преди 2 години

ПЪРВО ТУК! ШОК! БОНБА! Mass Histeria: Танцуващата Чума (средновековния тикТок), се е случила в Страсбург през 1518, когато между 50 и 400 човека танцували с дни, като дори се спекулира, че някои са танцували до смърт. Една от основните теориите е, че селяните се разтанцували от СТРЕС, причинен от глад и болести. Другата основна теория е, че са получили хранително отравяне.

24

Анонимен

преди 2 години

Европа е премного ваксинирана. Този вирус приема ваксините за предизвикателство и се пробва ли пробва. Без ваксини му писва и не му е интересно. Няма мувинг!

23

kirasirrav

преди 2 години

Аз когато разправях че идва кофти вирус, и трябва да затваряме граници защото си знаем какво представляваме тука, тия от СЗО се лендзиха и викаха че нямало страшно, сега всеки сезон си сменят мненията и предлагат *** решения и простотии на килограм. Сори ама точно тези ваксини засега почти никак не допринасят за подобряване на ситуацията...може би в бъдеще да се въведат по-добри лекарства и ваксини - хората се опитват някак.

22

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Докога евреи ще окупират българският печат,лъжейки като ц-ни , че има дори хипотетично някакъв Ковид. В две Западни Държави съм свидетел,по няма абсолютно никакъв проблем. Хората си пият кафето и уискито и не им дреме от паранояците. И тук ще го кажа. Ако властта не забрани на медиите да стресират хората,то хората ще изхвърлим през прозорците на редакциите и редактори и псевдожурналиси и на баба им дядото ако трябва. За момента власимеещите легализират един абсолютно очевиден еврейски фашизъм!

21

ДО 19

преди 2 години

А Вие "живеете" в "измисления" свят от другите, който приемате за нормален

20

Анонимен

преди 2 години

До Нане Мечтай си стадото излезе по-просто дори от най-смелите ми очаквания.

19

до 13

преди 2 години

Ти мен не ме мисли аз проблеми нямам. Но вие живеете във ваш измислен свят.

18

Страх ме е Кунчо

преди 2 години

Продължава ме напреде, дето се вика. Някой чете ли ги всичките тия статии? Излизат по 30-40 на ден.

17

Нане

преди 2 години

Интересно, как вируса върти суче и все около еурогея се върти и останалите развити държави?!)) Тия в недоразвитите, досега трябваше половината да са дали фира от страшният вирОс...))) без никви мерки и имунизация... Май скоро, ще има много мариз по либерастията...

16

Селски Бек

преди 2 години

Въй наистина ли

15

Еволюшън

преди 2 години

Следете новините за нови щамове и ваксини, уютно и спокойно пред телевизора с 10 килограма орехи - брани този сезон, цена 60 лв, подарък лешникотрошачка! САМО СЕГА!

14

Анонимен

преди 2 години

Обещанието беше, че ваксините ще ни спасят, а каква стаа муахаха и въпреки това има индивиди, които още вярват на глупостите на СЗО.

13

до 10

преди 2 години

аз хапчета не пия и ваксина за ковид нямам, ти отиди да си сложиш бустера че по телевизора казаха че така ще се спасиш... от зловещия вирус

12

Kisselo Zelle

преди 2 години

Купувам БИО зимнина (КЗ, буркани, вино, ракия, сланина) бьожет - 100 лв. Пишете ми на тикток-а.

11

Анонимен

преди 2 години

Ваксините изпълниха целта си според СЗО, значи целта не е била да не боледуваме и заразяваме други, а да будат набодени.

10

до 7

преди 2 години

А ти вземи си пий хапчетата защото не сте за зелени сертификати а за жълти книжки.