69

Shark

преди 2 години

Май това беше и целта, да биде затрита Европа. В Китай вече няма вирус, инсценираха, че оттам идва и приключиха. Интересно колко са ваксинираните в Африка, Лат. Америка, Азия? Защо за тях не се говори? Те не пътуват ли? Защо се гледа само Европа?

68

Анонимен

преди 2 години

Много ви е виновна тази Европа, но вие сами сте си виновни юдеи, че предадохте Исус и до ден днешен не го признавате Божия син. Сами сте си виновни и ще си патите.

67

Анонимен

преди 2 години

Сатанинска Злодейска Организация

66

Щирлиц

преди 2 години

По улиците се въргалят трупове,а СЗО не ги вижда?!Айде посмалете малко истерията.

65

Анонимен

преди 2 години

Не им хареса, че хората се събуждат и стачкуват!

64

Също така

преди 2 години

Европа е епицентър и на-най ваксинираните.

63

Анонимен

преди 2 години

ХА ХА KОЛКО ПОВЕЧЕ ВАКСАНИ С FACKцИНИТЕ НА ЖИДО-РЕПТИЛИТЕ РОДШИЛД И ГЕЙТС ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЗАРАЗЕНИ С КОВИД ..КЪДЕ НЯМА МАСОВО БОДЕНЕ С ОТРОВАТА НА ЖИДО-РЕПТИЛИТЕ ТАМ НЯМА И ПАНДЕМИЯ.

62

тапия

преди 2 години

Учените се оплетоха сериозно, май са с фалшиви дипломи. Да затварят Португалия, най-ваксинираната веднага след Малта?!

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 62 - голям рай е, няма що!

60

Анонимен

преди 2 години

Великата ясновидка Слава Севрюкова е казала "българите да се прибират от чужбина най-късно до 2022-2023 година, защото след това ще има сериозни катаклизми". Била е права! Както виждате, при нас в Бантустан положението не е толкова трагично както в западна Европа. Наложиха тежки мерки в много европейски държави, набодоха ги без резултат, ограничават ги по всякакъв начин. Отделно, вижте съседната статия за дядо Коледа в Норвегия....западноевропейците се побъркаха. Ценете България, тук е рай!

59

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирана Европа е пламнала ама пак за ваксини говорят, тези или са луд.и или мо.шеници.

58

код 666

преди 2 години

На НСР му трябват биороботи.

57

Анонимен

преди 2 години

Вирусчетата мутират, нищо изненадващо. Въпросът е, че някои мутации заобикалят ваксините (тази новата май е от тях). Така че...ако не изкарат по-широкоспектърна ваксина или лекарство, ще си играем на игленици през няколко месеца, което не е решение на проблема.

56

Киро

преди 2 години

Продавам парламентарна група! Групата е от 67 депутата. Може и замяна с по-малка с доплащане.

55

до 52--твое мнение

преди 2 години

У вас са парите и полицията и се опитвате да го наложите НО нашето мнение също сме го съставили от лекари и ни се струва по-достоверно + това се вижда как вируса ви прави смешни и всичко което сте казали преди една година се завъртя на 180 градуса ! Лекарите като Мангъров не са казвали НИКОЙ да не се ваксинира а ваксинацията да бъде насочена --вие искате масова докато тръгнете и възрастните измряха докато направите една ваксина дойдат 10 мутации докато направите зелен сертификат и искате локдаун

54

Разбрах най-после

преди 2 години

"Според доклад на ОИСР "спечелването и запазването на общественото доверие във ваксините и ваксините срещу КОВИД-19 ще бъде също толкова важно, колкото и ефективността на самите ваксини" -------------- С други думи, разчита се на плацебо-ефект - ако вярваш във вълшебната съставка, тя ще те пази от ковид. Ако не вярваш, Господ да ти е на помощ! Ами значи няма да се ваксинирам, защото нямам доверие.

53

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

За да сме по устоичиви на грип милиони ,а може и милиарди са измрели и пак го карахме тежко и имаше какви ли не усложнения -- а за индианците на които са го закарали конквистадаторите грипа е бил най мощното биологично оръжие конквистадаторите са намирали постоянно опразнени големи градове от грипа ! Ако тоталния опит за ваксинация е грешка това може да докара и до някакъв супер вирус и това допускане е ясно, НО като гледам, ако надделее не науката ,а зора за пари лошо ни се пише !

52

Анонимен

преди 2 години

Всички вакси пропагандатори сте платени. Видяхме обявите да ви наемат и плащат да пропогандирате. В конфликт на интереси сте. Вашето мнение не струва нищо. Платени хора да пишат срещу ваксините няма. Аз вече знам за поне 10 души познати, починали от ваксините в последните 2 месеца.

51

О чуден

преди 2 години

А защо епицентърът не е на остров Тамбукту или в Папуа и Нова Гвинея дето няма нито един ваксиниран?

50

Анонимен

преди 2 години

Аце стига с тоя мангър! Нищо не знае! Първо вирусът повтаря, това че си го изкарал нищо не значи. Имунитетът е кратък. Някои се разболяват пак след 3 месеца, други след 6 месеца. Второ няма как да оставиш народа да се изпоразболява, това би довело до близо милион жертви само в България. Трето, ваксинацията е спасението. Четвърто вирусът не само че не е изчезнал есента на 2020, ами още по-агресивен стана. И точно неваксинираните бълват мутациите. И пето - не е грип ,.....до утре мога да пиша.