12

В коя вода пикат бе?

преди 2 години

В тази на басейните.Оплакват се за честотата и, а винят за това малките деца!

11

Анонимен

преди 2 години

Помощи трябва да се получават, но трябва богатите да получават помощите. Десните не са против помощите, а помощите да се дават на бедните.

10

Анонимен

преди 2 години

Леви и дени се обединиха, няма такова политическо порно просто, тези ни взеха съвсем за бавни.

9

Българин

преди 2 години

Единственият обект, който си струва са къщите за гости в Неофит Рилски - добри цени, изключително вежлив персонал(бях си забравил промоционалната карта и въпреки това ми зачетоха намалението на добра воля), прекрасна храна и страхотен парк! Строен от честни,малки предприемачи, а не от мутри с мръсни пари и грозен бетон!

8

Анонимен

преди 2 години

СДС иска да избяга от коалицията ГЕРБ-ДПС..............Ще приемете ли СДС в ДБ? СДС имат един депутат и от първия ден става антигерберист и ще подкрепи свалянето на Гешев и Продължаваме промяната.

7

Анонимен

преди 2 години

Десните от ДБ не били против помощите, а против помощите да се дават на бедните. Помощите трябва да се дават на богатите.

6

Бъдещето

преди 2 години

Бъдещето на бранша е осигурено. След като БГ индивидите измрат, България ще бъде населена с индийци и китайци... Но първо с турци. Все хора, които ще оценят природните дадености и ще се погрижат за всичко. Важното е това изчистване от БГ-отпадъците да стане по мирен път.

5

Обичайно

преди 2 години

Обичайното е в къща за гости да ти приготвят кюфтета и кебапчета - купени от магазина. Може и пържолка... Да ти сготвят, да ти изпекат пататник или гозба от "бабино време" - абсурд! Понякога в двора има зло куче, което не спира да лае. А прозорците са към кошара с овце/коци - освен романтично блеене има и благоухание!

4

Изнудване

преди 2 години

Туризмът се опитва да изнудва правителството. И българите! Но българите могат да си изкарат добре и в къщи - ако искат къщите за гости и хотелите нека си стачкуват! Нищо добро не ни предлагат! Нито храна, нито условия... Имало гледки - да има гледки към порутени стари къщи и буренясали запустели парцели. Всичко е като за руснаци и чукчи!

3

Друго си е Харвард

преди 2 години

Кире Харвардо на нашето море ходил ли е? Водата е дори по-солена от сълза защото пикаят вътре. Пейзаж за чудо и приказ, мазен швед продава царевица, келнерката си гризи ноктите и после сервира, в петзвездни хотели на Златните джакузита осакатяват малко дете докато румънски туристи се бият (с юмруци) за храна на шведската маса, че е малко. А теснолинейката пълна с немски баби на над 35 градуса по Целзий просто си я представих... И на всяка спирка ги нападат "фермери" да им продават стоката си...

2

Подкрепете

преди 2 години

Подкрепете туризма, за да могат да ни унижават. Нека БГ да разкрие туристически дестинации за мазохисти! Има милиони хора по света, които биха дали мило и драго за да бъдат унижавани. Надявам се нашият туризъм да ги привлече. А българинът, който не иска инижения и свински условия ще търси подходящи дестинации. Сега реват че мярката 40/60 не била ефективна - да, но никой не се отказа от нея, нали! Надявам се в правителството да не са будали, като Бойко!

1

Анонимен

преди 2 години

Абе, стига с тази подкрепа, тоя бранш все едно последните 10 години е бил на огромна загуба. Оставете калпавите фирмици и тарикатите да потънат, така е най-добре за всички почтени бизнеси. Една нормална фирма без проблем би оцеляла в сегашното положение