32

Анонимен

преди 2 години

У Велинград за Нова година 4000 лева на стая! Вила в село Баня (20 легла) е 60 000 евро да я купиш! Па ние като се съберем 10 приятелски семейства, ще купиме вилата за 3 години с парите за новогодишната програма! Но понеже това е екзотично, може да е така: баща и двама сина купуват вила в съсобственост и я изплащат за 10 години само с парите за Нова година и 2-3 уикенда!

31

Анонимен

преди 2 години

Какви мерки за подкрепа? Искайте да махнат зеления сертификат! Аз си купих вила в планината и там ще си карам Нова година! Ако не спре фашизма, ще си купя и вила на морето и се изключвам от оборота тоталка! Явно бъдещето е в решенията, които те правят независим!

30

Анонимен

преди 2 години

Това да се дава преференции на туризма, Да се намалява данъци за тях е ощететяване на бедните в нужда. Ощетяване на хазната в полза на ресторантиори!????!!!! И много добре знаем, самата тази индустрия най-много е ощетила държавата с осигуровки и данъци.

29

Анонимен

преди 2 години

До 30. Ами "промяна" пич. Те се изредиха там и Румен Гечев и Румен Овчаров. Само Жан Виденов и Орешарски не знам защо отсъстват.

28

Изнервен

преди 2 години

До 28. Ами не се ли смениха твърде много и най-различни управляващи? Нещо съществено промени ли при ганььо?

27

Гледна точка

преди 2 години

Ха-ха-ха, смях, братчет. А бе Кирчо някога минавал ли е по маршрута на теснолинейката? Колко души да се качат и колко да си купят чушки или кромид от тези пазари? Кой луд ще стои да чака теснолинейката за 4-5 лева оборот? Ами то и сега има сергии покрай пътищата, където трафикът и потенциалните купувачи са много повече, ама да питат колко им е файдата.

26

Анонимен

преди 2 години

А бе ***, и имена ли триете вече? Ами Г А Н ьо си хубаво българско име.

25

До изнервен

преди 2 години

Той *** си е много готин тип, стига да го ръчкаш в правилната посока. Затова е важно кой и как управлява.

24

До Реалист

преди 2 години

То идеята е добра, ама искам да видя как ще докарат туристи. Теснолинейката се разхожда насам-натам празна. Ако успеят да накарат чужденците да разглеждат родопите чрез теснолинейкат ще е много добре,ама едва ли. Пък те фермерските пазари сами ще се появят като има клиенти.

23

Изнервен

преди 2 години

Май никой от тези новите тарикати ме отчита основния фактор. А той се нарича Ганььо.

22

Анонимен

преди 2 години

Сега какво искат да ни докарат ваксинирани туристи да ни сеят зарази ли? Сертификата се представяше като средство за предотвратяване на заразата защото ваксината се представяше че спира заразата. И двете не работят както казваха!

21

Анонимен

преди 2 години

До 10. Това къде го прочете? Във фрог нюз ли?

20

Анонимен

преди 2 години

Стига с тоя туризъм! Там се генерират големи печалби, ама нелегално. Не се плащат никакви данъци. Затова никакви помощи. Що им намалиха ДДС на 9%? Някой да видя паднали цени. Само лъжат. Който фалира,фалира. Ама никой не се отказва. Лятото всички се пърскаха по шевовете, а сега пак реват.

19

Реалист

преди 2 години

А бе, тия са пълни фантазьори. Мислят си, че още са някъде из Америка. Кви теснолинейки, кви фермерски пазари и всякакви други измишльотини. Я слезе на земята при ганььо и ще видите съвсем друга реалност. Чакам дните, в които ще се разбере, че 90 процента от предложенията им са се провалили.

18

22

преди 2 години

Първо да направят 9% ДДС за лекарствата и учебници!

17

минувач

преди 2 години

И настана рай за който никой не знай!!!

16

морски

преди 2 години

Камериерките не могат да обяснат на летовниците, че заплатата им мизерна е за месец - не за седмица!

15

бустермен

преди 2 години

С ваучер във ръка на (+) излизам => смело тръгван на туризъм.

14

Продължаваме Пералня

преди 2 години

и успешно ще бъдат изпрани милиони, и мнооого милиони парички!

13

Анонимен

преди 2 години

Човек спастрил няколко милиона. Ще му дадем още, за да има и да не харчи от неговите. Той ще ги запази в банката и ще си купи скъпа кола, а няма да ги изхарчи в магазина като бедняците. Ще си купи нещо ценно, нещо скъпо. А бедняците ще изкупят киселото мляко и салама от магазина, ще ги изядат и няма да остане нищо......Така мислим, ние, десните. На богатите трябва да дава държавата, не на бедните.