237

Един от Северозапада

преди 2 години

До 100%"Скоро Русия ще бъде ударена жестоко за урок!" - То, и Наполеон, и Хитлер така мислеха, така мислеха и атгличаните, били се в Кримската Война, а англичаните имат стихотворения в литературата си, за избити там цели ескадрони, французите това им е най позорната част от историята, а знаем къде се вееше Червеното знаме май 45-та. Руснаците няма да допуснат да ги изненадат пак, като в 41-ва, жалкото е, че ние пак сме на грешната страна и ще го отнесем....

236

Анонимен

преди 2 години

Путин е страхливец и напада само много по-слаби от него. В момента не би нападнал Украйна защото ще му изкърти зъбките. Голямата сила на Русия е мит развенчан от Турция през последните две три години. Русия не е това което беше и ако предприеме голяма военна авантюра ще си подпише смъртната присъда. Само силно заблудени русофили вярват все още в Русия.

235

Fallschirmspringer

преди 2 години

Преди много години Маргарет Тачър,в момент на откровение заявява "Сибир е твърде богат,за да принадлежи само на Русия".Ама на приседна И.Та това е болката,че Русия е твърде богата,а те трябва да купуват от нея.Спомнят си за хубавите времена при видният алкохолик Елцин ,кога бяха си разпределили Русия по своите желания,и бяха готови да впият гнилите си зъбки в нейните богатства.Но дойде един организиран политик ,нарита тлъстите им заТници,изтръгна гнилите им зъбки.Когато искаш нещо-плащай

234

Крим не е руски

преди 2 години

Слава на Украйна.Българите ги подкрепяме в борбата с руските окупатори и терористи.

233

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен ===А как определяш бойния дух на моряците от "Доналд Кук"?=== Определям като поредната руска пропагандна лъжа, на която се хващат само русифицирани балъци.

232

преди 2 години

Каквото и да правят укроп*итеците и джен*дъроНАТОвци ще са все от " дуп*ената " страна !!!!

231

Анонимен

преди 2 години

100%, забравяш думите на Путин: Този, който ни удари, три часа няма да живее.

230

Анонимен

преди 2 години

Всичко е толкова просто: Първо ги плаши с агресивната Русия, а после постепенно превръща Укропия в плацдарм за агресия срещу Русия и разграбване на Русия. Страдат два братски славянски народа, а наглосаксите са в шоколад.

229

100%

преди 2 години

Скоро Русия ще бъде ударена жестоко за урок!

228

Един от Северозапада

преди 2 години

До Анонимен 260 "За война се готви NATO. Откакто Варшавският догор не съществува NATO се е разпрострял на още поне 10 държави, всички в близост до Русия. Ако това не е лицемерие, не знам с коя друга дума да го определя."----За това е виновен, оня, белязания, дето преговаря на един кораб с Рейгън, на времето.Обещаха му, но само та думи, да не се разширява Нато на изток.Без подписване на каквито и да са договори.Знаем, какво струва думата на Щатите , Афганистан го изпита наскоро...

227

Анонимен

преди 2 години

Гномче зеле ,познах :))))

226

Анонимен

преди 2 години

До Урок Русия с остаряло оръжие и нисък боен дух?! Ти да не си от някоя паралелна реалност бе, приятелю? А как определяш бойния дух на моряците от "Доналд Кук"?

225

До Вазелин

преди 2 години

Д 7112136860Това партийния секретар ли ти го каза .Това е толкова дървена пропаганда която само *** партиен секретар може да измисли .

224

АНОНИМЕН

преди 2 години

Язък за новото обновление

223

анонимен

преди 2 години

Ще ударят смъртоносно Русия, ама друг път. Защо си въобразявате, че Путин или който и друг да е, ще стои мирно адостно и ще ги посрещне с ура, а няма да им тресне някоя и друга бомбичка? Затова трябва други начини, а не подобни. Никоя голяма сила не е момина сълзичка, както пишеше по-долу, и затова какво си мислите, че ще стане?

222

Урок

преди 2 години

САЩ трябва да даде урок на Китай. За целта на САЩ им трябва победа срещу някой сравнително слаб. Русия е подходяща - умираща нация, остаряло оръжие, нисък боен дух. Русия вече свикна да търпи загуби там, където се намени или има войски - Ирак, Сирия, Либия, Иемен, Армения. Украйна е подходящ партньор на САЩ и заедно с Турция ще ударят смъртоносно Русия. България ще бъде дребна съпътстваща жертвичка.

221

анонимен

преди 2 години

Според мен тези изхвърляния са от страна на САЩ с единственото намерение да метнат във война Европа и Русия, а те да обират парите от това. Надявам се, че няма да им се вържат. Не че Русия е някаква момина сълзичка, но е длъжна да си гледа интересите като всяка друга огромна страна, иначе ще бъде разпарчетосана, че и да се вземе от там има много.

220

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Във Виетнам войниците на САЩ изнасилваха виетнамски бебета. Правеха оргии. В Нормандия,уж под предтекст,че освобождават французите от убиецът Хитлер изпоизнасилиха нормандките. От тридесет години американски военнослужещи в България се ползуват от услугите на мафията,която ги снабдява с невръстни български девойки. Докога тия психопати ще дават тон на светът ни? Докога ще търпим ритуалната еврейска практика перверзна на американските мелеzu?

219

Анонимен

преди 2 години

По същество този алианс от държави НАТО е антируски, без това да е записано официално, защото няма как да го обявят официакно А този алианс от държави всъщност е америка и нейните васали и слуги, които америка води за носа и им дърпа конците.

218

Анонимен

преди 2 години

За война се готви NATO. Откакто Варшавският догор не съществува NATO се е разпрострял на още поне 10 държави, всички в близост до Русия. Ако това не е лицемерие, не знам с коя друга дума да го определя.