21

До един

преди 2 години

Надявам се, под "многото години" да имаш предвид последните около 3 хилядолетия, откакто я има по земята. На-напред в южната америка, а сетне - по света и у нас. Колкото до ГМО-то, какво по-голямо от това, сичкото зърно да й е на един кочан, и ако не се отдели на самосиндикално, да няма как да израстне... Не вярваш ли, сега му е времето да заровиш една пълна какалашка някъде в градината и в края на май да се обадиш за резултата.

20

Анонимен

преди 2 години

То за това всички италианци се хранят с спагети и макарони ,и все болни )

19

Oops

преди 2 години

А игла на 6 месеца нищо не отключва.

18

Кико

преди 2 години

А Аз се чудех ,защо италианците са толко болни, а ние толко здрави! "Благодаря ви" за съвета

17

един

преди 2 години

От много много години царевицата, която се отглежда е САМО ГМО. Същото е и със соята, пшеницата, слънчогледа и 99% от всички останали зеленчуци и плодове.

16

Анонимен

преди 2 години

Ако това беше вярно, италиянците досега да са се измяткали с тяхната "паста"...

15

марги

преди 2 години

Баба ми е израсла с киноа!

14

хайде пак

преди 2 години

Пак се започва с ГЛУПОСТИТЕ още от сутринта ! Ама като пишете мислите ли - Че то според тази измишльотина , здрав италианец няма ?! Бе не ги яжте като искате , ако искате и вода не пийте , че пък тя има много водород , и той в големи количества не е полезен - Кой Ви дава дипломи на такива и ви разрешава да пишете ????

13

Анонимен

преди 2 години

Да бе! Баба ми на времето не сядаше без киноа и елда на масата. Що не пише "платен репортаж"?

12

Анонимен

преди 2 години

бах тези италианци, те само макарони гъчат пък са едни от най-здравите. Поредните глупости на някой, преписвно от някое женско списание за молоумни

11

извън темата

преди 2 години

Реклама на WIBET (в червено):До всяка хубава кола, стои една дама с немита коса.

10

Италия

преди 2 години

Глупости на търкалета. Мойте хлапета и мъжът ми ако не обядват с паста всеки ден все едно са стояли гладни. В Италия пастата е основна храна от векове. И все още са 60 милиона.

9

Анонимен

преди 2 години

От над 10 века хората ядат паста, и изведнъж от миналия месец се оказва денджър! Колко неочакван сюрприз!

8

pepe

преди 2 години

Продължавайте да давате трибуна на шарлатани. НЯМА научно изследване, което да доказва, че глутенът е вреден!!! Да не говорим, че макаронените изделия се приготвят предимно от спелта (пшеница), която е с нико съдържание на глутен! Елда, кафяв ориз, киноа - все местни и традиционни храни. Тялото само си знае от какво има нужда, стига сте писали просттотии и обърквали народа! Като ви се ядат макарони яжте!

7

Анонимен

преди 2 години

Спрях глутена и здравето ми доста се подобри. Сега хапвам макарони от нахут и хляб от семена. Скъпо, но си заслужава...

6

Анонимен

преди 2 години

С мъже забременяват ли от макарони, ало не се внимава! Най-ттъъппааттаа сентенция за сега, милиони италианци и милиарди китайци, японци и др. азиатци ядат фиде. И са още живи! Таз си е заработила дипломата! Разбирай както искаш!

5

Шопо

преди 2 години

Затова ваксинирайте се против КОВИД19 !!!!

4

Анонимен

преди 2 години

Всеки макарон на Евтосертификация. То не може така - един крив, друг запушен, трети усукан, чертвърти с повече яйца.....Пък след това защо сме болни.

3

Анонимен

преди 2 години

Да де знаем. Само на въздух и вода.

2

Юфка

преди 2 години

Внимавайте с макароните, особено с кривите.