35

Анонимен

преди 1 месец

Балонджията се е развихрил. Сега пък плаши с война. И чака цените катастрофално да паднат, та той да си купи 4-стаен на цена 10 хилки при заплати 2-3 хиляди лева.

34

само питам

преди 1 месец

Мога ли да купя няколко от фалшивите жилища които продавате срещу фалшиви пари?

33

запознат

преди 1 месец

Няма как да купя каквото и да е в БГ! Като се има впредвид качеството и инфраструктурата - просто трагедия! Само си предстваете какво ще стане с тока когато ви въведат ел автомобилите. Едно зареждане е 200 киловата за 1 час. Колко ток ще трябва за 2000 автомобила, ами за 2 000 000? За жилищните квартали в София ток няма да има за да има за електоромобилите.

32

моето мнение

преди 1 месец

Трябва човек да е луд за да си купи имот в ***, освен ако не е от турския етнос. При евентуална окупация от страна на Турция само на етническите турци няма да им секвестират жилищата.

31

Анонимен

преди 1 месец

"Когато ни връхлетя чудовищната инфлация през 90-те години на миналия век, имаше и една положителна последица - хората, които бяха теглили кредит за жилище по времето на социализма, си изплатиха тези заеми с обезценените пари" - Положително, за тези с кредити. Иначе, това само засили кризата, а и до ден днешен остана идеята, че жилището е нещо лесно достъпно и едва ли не е даденост на всеки, дето може да сервира кафе.

30

Анонимен

преди 1 месец

"аз категорично предпочитам парите ми да са вън от банката, във валута" - Освен ако нямаш негативни лихви и не притежаваш над 100 000 евро, не разбирам защо. Селска гордост, може би?

29

Анонимен

преди 1 месец

При 0.8% лихва ... какви депозити?

28

Анонимен

преди 1 месец

"Това ще доведе догодина до драстичен спад на реколтата от зърно в Европа, Америка, Австралия и Аржентина, което означава глад за всички." - Означава глад за теб. Китай не са единствените, които имат запаси.

27

Анонимен

преди 1 месец

До 27 - Да, има. Където има работа, дори и да има демографски срив, не значи, че раздават жилища безплатно. Какво предлагаш? Да опъна палатка? Или да живея с цена си, бъдещото си дете, майка си, баща ми, малкият ми брат и вуйчо ми, които макар да не живее на адреса, всеки ден прекарва поне 5 часа в млакият и тристаен апартамент? О да - и е само на 30 км от работата ми.

26

Анонимен

преди 1 месец

Само балък може да се върже на тази лъжлива статия? А те точно такива търсят.

25

Анонимен

преди 1 месец

Не искам да живея в комунистическа България където цените надминаха западноевропейските. След една седица се изнасям от ***.

24

Анонимен

преди 1 месец

Има ли млади хора в България които да теглят кредити за жилища при този този демографски срив и намаляване на населението?

23

реалист

преди 1 месец

В Европа се очаква ядрена война между САЩ и Русия, затова купуването на жилище в София сега е все едно да си купиш жилище в Хирошима през 1942 г. Хора ако искате да преживеете задаващата се ядрена война се огледайте за жилище в Аржентина, Уругвай или Чили. Там валутите сега падат и е изгодно човек да си купи имот. Уви в Австралия и Нова Зеландия за българите е трудно да се купи жилище по различни причини.

22

Не вярвам на брокери

преди 1 месец

Този сайт е под една шапка с имот бг.. много ясно, че има такива статии. Но пък няма кой да им се върже на лъжите вече. Броя на безработните млади расте, няма кой да ги изплаща тия кредити.

21

1

преди 1 месец

И накрая при една война, която е неизбежна в момента, всичко ще стане купчина тухли и бетон. Китай трескаво се запасява със зърно и суровини, спря износа на определи стоки, включително торове за селското стопанство. Това ще доведе догодина до драстичен спад на реколтата от зърно в Европа, Америка, Австралия и Аржентина, което означава глад за всички. Откъдето и да го погледнеш всичко това е подготовка за война от страна на китайците.

20

Анонимен

преди 1 месец

е те за това 30% от апартаментите са празни и като минеш вечер по улицата тук там свети някой прозорец. Улиците тъмни, градовете празни, апартаменти празни и има над 2.5 млн българи зад граница. Това е обезкостяването от Герб вече 12г. Сега ще им сърбате попарата и ще купувате апартаменти по 1600 евро на квадрат.

19

запознат

преди 1 месец

Така както ви въведоха задължителното ваксиниране с джендърската ваксина, така еврочиновниците ще уеднаквят данъчното облагане в еврозоната и всички ще се изравним по Германия. Това за нас ще бъде истинско данъчно цунами. Вижте само колко бързо всички и ние на първо място се съгласихме с Байдън за въвеждане на минимален корпоративен данък от 15 %.

18

Анонимен

преди 1 месец

преди 4 г.продадох тристаен апартамент за 47 000 евро Варна.сега същият за 75 000евро.така ме е яд.да си го бях оставила.

17

Анонимен

преди 1 месец

Какви са тези глупотевини? Никой не предпочита да се загроби с кредит! Колкото и ниски да са лихвите това е заем, който трябва да се връща, независимо дали си здрав, безработен или обеднял. И то за 20 години напред, при тези несигурни времена. И да всеки предпочита да има депозит пред кредит. Поне всеки нормален човек.

16

Напротив...

преди 1 месец

...аз категорично предпочитам парите ми да са вън от банката, във валута и да НЕ се загробвам с кредити. Жил. кредит, който да не може да се изпрати за срок максимално до 10 години, за жилище до ключ, не си заслужава. По-добре бягай надалеч, в друг континент, много по-на топло.