35

Няма

преди 2 години

До Междувременно ----- скоро да си намерят мястото. Оплитат с влиянието си цяла Европа.

34

Навсякъде

преди 2 години

До *** Балкански стават аварии, но в Русия некадърността е повече. Ама нали ти си руска ***, та плюеш Америка. Докато предателите като тебе са мнозинство в България, все ще бъдем най-бедната държава в Европа.

33

путларах акбар

преди 2 години

от как е Путин все аварии в Русия. .... и мъртви герой.

32

УМЕН

преди 2 години

Лошо. Бог да ги прости. Жалко за отрудените хора, изкарващи прехраната си по толкова тежък начин. Дано кремълският гноом да компенсира семействата им подобаващо в което силно се съмнявам.

31

гост

преди 2 години

много тъжно и жалко...поредна трагедия предпразнично...всички тези хора ,рискуващи живота перманентно-едва ли са адекватно остойностени...светла им памет...а близките им...

30

Ганьо Балкански

преди 2 години

*** и от аварии разбира. Само в "савецкия скапан союз" ставали на кайма от некадърност. Друго си е: дум бомбата с ултра модерните и гигаточни бомбардировачи на амеркините по болница в Кабул, 200 човека на кайма и "айде сори на бомбата пишеше димокръси".... Едното е димокръси, другото е "скапана савецка изостанала в 19 век техника". *** геополитик, разбирач на аварии, модерна техника, икономика, военно дело, финансови кризи, пандемии...не можеш го бутна никъде.

29

ВандерлейЛюксембурго

преди 2 години

До АнонименКва върхушка бре, умит мозък? Надупените на Краварника гуменсмрадевски неолиберални талибани ли? Хептен без мозъчни гънки сте останали...

28

Анонимен

преди 2 години

При Радеф се очакват подобни трагедии и у нас, животът на обикновения човек е нищо за червената върхушка

27

Анонимен

преди 2 години

До българия-лудница Заминавай за хубавата русия.

26

Анонимен

преди 2 години

До Док Че те димитровградските мини подземни ли са?

25

жалко

преди 2 години

Жалко за хората. Повече жертви в руска мина - 91 загинали е имало през 2010 година. През същата 2010 година, при затрупване на 33 миньори в Чили на повече от 600 метра дълбочина, светът се обедини за спасяването на затрупаните чилийски миньори. Водещи световни експерти и специалисти се събраха в Чили. Прокопаха 622 метра вертикален тунел и със специална капсула изтеглиха миньорите на повърхността по един. Ясен знак, че когато хората се обединят за добра кауза, резултатът е спасение.

24

българия-лудница

преди 2 години

До Русия=Психиатрия нещо да кажеш за новините от последните дни,а именно изгорелите безпомощни хора в старческия дом и загиналите на Струма вследствие от гейберските кражби?Или ни плащат само да плюем рашите и да хвалим световните айдуци????

23

вече

преди 2 години

До Междувременно са закъснели,досега трябваше да смажат националистите и фашистите ,бандеровците също!Нали вашите еврогей-демократи са обявили националисти,фашисти и бандеровци за военно престъпници,що ревеш,вместо да се радваш?

22

Перник

преди 2 години

Слава на миньорския труд!

21

Черен хумор

преди 2 години

Въглищна мина обявавя 52 свободни работни места за миньори.

20

Анонимен

преди 2 години

Планетата показва, че въглищата трябва да спрат. По един или друг начин.

19

Док

преди 2 години

Дядо ми, 25 години миньор в лигнитните мини край Димитровград приживе казваше, че ще направи и невъзможното за да не допусне децата му и внуците му да се налага да работят под земята. Въпреки, че се пенсионира на 45 годишна възраст с голяма пенсия, почина на 68г от куп професионални заболявания.

18

Русия=Психиатрия

преди 2 години

Жалко за загиналите и семействата им. Очевидно има системни пропуски в контрола по безопасността.

17

Германия

преди 2 години

Ужас! Бог да прости загиналите миньори и спасители! А за повечето коментари - нямам думи!.... Що за хора сте, ако можете да се наречете такива!!!

16

ной

преди 2 години

Тъжно е когато идеологията доведе до невинна смърт но само така ще прогледнат учасниците и получат възмездие като осъзнаят грешките си и получат възможност да си изкупят греховете