39

Няма

преди 1 месец

До Междувременно ----- скоро да си намерят мястото. Оплитат с влиянието си цяла Европа.

38

Навсякъде

преди 1 месец

До *** Балкански стават аварии, но в Русия некадърността е повече. Ама нали ти си руска ***, та плюеш Америка. Докато предателите като тебе са мнозинство в България, все ще бъдем най-бедната държава в Европа.

37

путларах акбар

преди 1 месец

от как е Путин все аварии в Русия. .... и мъртви герой.

36

УМЕН

преди 1 месец

Лошо. Бог да ги прости. Жалко за отрудените хора, изкарващи прехраната си по толкова тежък начин. Дано кремълският гноом да компенсира семействата им подобаващо в което силно се съмнявам.

35

гост

преди 1 месец

много тъжно и жалко...поредна трагедия предпразнично...всички тези хора ,рискуващи живота перманентно-едва ли са адекватно остойностени...светла им памет...а близките им...

34

Ганьо Балкански

преди 1 месец

*** и от аварии разбира. Само в "савецкия скапан союз" ставали на кайма от некадърност. Друго си е: дум бомбата с ултра модерните и гигаточни бомбардировачи на амеркините по болница в Кабул, 200 човека на кайма и "айде сори на бомбата пишеше димокръси".... Едното е димокръси, другото е "скапана савецка изостанала в 19 век техника". *** геополитик, разбирач на аварии, модерна техника, икономика, военно дело, финансови кризи, пандемии...не можеш го бутна никъде.

33

ВандерлейЛюксембурго

преди 1 месец

До АнонименКва върхушка бре, умит мозък? Надупените на Краварника гуменсмрадевски неолиберални талибани ли? Хептен без мозъчни гънки сте останали...

32

Анонимен

преди 1 месец

При Радеф се очакват подобни трагедии и у нас, животът на обикновения човек е нищо за червената върхушка

31

Анонимен

преди 1 месец

До българия-лудница Заминавай за хубавата русия.

30

Анонимен

преди 1 месец

До Док Че те димитровградските мини подземни ли са?

29

жалко

преди 1 месец

Жалко за хората. Повече жертви в руска мина - 91 загинали е имало през 2010 година. През същата 2010 година, при затрупване на 33 миньори в Чили на повече от 600 метра дълбочина, светът се обедини за спасяването на затрупаните чилийски миньори. Водещи световни експерти и специалисти се събраха в Чили. Прокопаха 622 метра вертикален тунел и със специална капсула изтеглиха миньорите на повърхността по един. Ясен знак, че когато хората се обединят за добра кауза, резултатът е спасение.

28

Междувременно

преди 1 месец

До вече По-големи нацисти от хунтата в Мордор няма на Света в момента! Те палят всички пожари, но скоро ще си намерят мястото!

27

българия-лудница

преди 1 месец

До Русия=Психиатрия нещо да кажеш за новините от последните дни,а именно изгорелите безпомощни хора в старческия дом и загиналите на Струма вследствие от гейберските кражби?Или ни плащат само да плюем рашите и да хвалим световните айдуци????

26

вече

преди 1 месец

До Междувременно са закъснели,досега трябваше да смажат националистите и фашистите ,бандеровците също!Нали вашите еврогей-демократи са обявили националисти,фашисти и бандеровци за военно престъпници,що ревеш,вместо да се радваш?

25

Перник

преди 1 месец

Слава на миньорския труд!

24

Черен хумор

преди 1 месец

Въглищна мина обявавя 52 свободни работни места за миньори.

23

Анонимен

преди 1 месец

Планетата показва, че въглищата трябва да спрат. По един или друг начин.

22

Междувременно

преди 1 месец

Горките хора, Бог да ги прости! Междувременно, 92000 елитни съветски войници са разположени по границата с Украйна и чакат заповед за нахлуване.

21

Док

преди 1 месец

Дядо ми, 25 години миньор в лигнитните мини край Димитровград приживе казваше, че ще направи и невъзможното за да не допусне децата му и внуците му да се налага да работят под земята. Въпреки, че се пенсионира на 45 годишна възраст с голяма пенсия, почина на 68г от куп професионални заболявания.

20

Русия=Психиатрия

преди 1 месец

Жалко за загиналите и семействата им. Очевидно има системни пропуски в контрола по безопасността.