192

???

преди 2 години

Търсят се или с много високо образование и чужди езици ,или нискоквалифициран труд. Проблем са многото хора по средата-образованието е горе-долу/излишльотина от някой университет/, а самочувствие високо-за хубава работа нямат умения , но не искат ида са най- прости бачкатори.Или трябва да вземат сериозно да учат или се примиряват и слизат на най- долното стъпало.

191

Анонимен

преди 2 години

203 може да ти инж., то си без соц. умения и адекватна оценка. Освен инж, трябва и хора, които да чистят, касиери и т.н. Айде живей без тези професии. Не всеки има капацитета, таланта, шанса. Не се самоиздигай.

190

До програмиста

преди 2 години

Много си далеч от истината ,като си извадиш главата от г -а ще е късно.Такива като тебе докараха Бг на този хал.Чети историята ,дано научиш нещо.

189

Анонимен

преди 2 години

Има кадри, НЯМА работодатели!!! Какво иска госпожа работодателката 500 лв. нето и работа по 50 часа на седмица. Е няма как стане при тези цени. Защо не споменава заплата? Да не и трябват ядрени физици. 1 седмица и хората са обучени, ако знае как да ги МОТИВИРА. Рибата се вмирисва от главата. Чистачка в Германия е на 11.11 Евро нето на час, без квалификация по тарифа на бранша, ако работи до 450 Е на месец,над тази сума удръжки.

188

Инженер

преди 2 години

За високообразованите с истински умения работа има.15 години /от гимназията до сега/ си скъсах зад**ка от учене, стотици безсънни нощи над учебниците-инженерство ,автоматика+2 чужди езика.Други "студенти" по цели нощи гаджета , купони и сега -ужас.Аз вземам 8000лв/без премиите за празниците/ и е мой ред да се позабавлявам със семейството си.Между другото в чужбина се работи 100 пъти повече и израстването във фирма става мноооого бавно.

187

някой

преди 2 години

Каквото и да им говориш чалгарите няма да вдянат... Това да не ти е фейсбук и доко доко.. Те малките чалгари дори и това не знаят

186

Мен

преди 2 години

Който не иска да работи за 1000лв пожелание става безработен

185

Босфоресиманафлъ

преди 2 години

До Програмист И ти не изглеждаш като добър матерял.Така че не опреличавай другите хора и не им давай наклон на това на което не трябва.

184

До програмиста

преди 2 години

Лошият материал си ти.Така започват революциите,а после въпроса Що *** биете?

183

до 178

преди 2 години

Ало мозъче, защо не изядеш интелектлният си труд? По тази логика скоро ще яеш пластмови домати по 10лв. кг.

182

Пешо

преди 2 години

Това тук е един фалшиф ,изкривен капитализъм,който изсмуква работещите и ги държи в бедност с оправданието ,че са некомпетентни.

181

Бай Петко

преди 2 години

И работника иска това което иска работодателя. Да дава по-малко и да взема повече. Ако в един магазин млякото е 1лв, а в другия 1.50 , от кой ще си го купите? Що не си го купите от 1.50, та доя дето го продава и тоя дето го произвежда да са по-доволни? Ами ще отидете да да вземете това за 1лв, защот не ви пука как се е гърчил този който го вади за 1лв.

180

Shark

преди 2 години

До 181. В огромна грешка си. И в много голяма заблуда. IT инженери и бизнес мениджъри има от няколко десетилетия, нали така? Те нищо не създават и човечеството спокойно е оцеляло хиляди години без тях. Знаеш ли защо- защото е обработвало земята. Земята ни храни, запомни това, не IT-то и меРИНДЖЕЯ! И ако си мислиш, че обрачотването на земята и отглеждането на земеделска продукция е просто нещо, значи и тук си в огромна грешка. Ти можеш ли го, като си толкоз отворен? Ще умреш от глад!

179

Анонимен

преди 2 години

да, така е и като човек, който работи в агенция ще ви кажа защо.Търсят се много кадри, но само и единствено старши програмисти...Избиват се всички фирми за един и същи профил на програмист, за всички останали работа - няма, или и да има - лоши условия, големи изисквания

178

Кибико

преди 2 години

Защо ги плащате тези осигуровки като знаете че никаква пенсия няма да ви дадат? Държавата пак ще ви преметне "елегантно" и "справедливо" по комунистически.

177

Анонимна

преди 2 години

В България когато работодател ти вдигне дори с 20лв.заплатата ,после ти скъсва *** от работа и те кара цял живот да си му благодарен.И въпреки, че имаш стаж в дадена сфера те изсмукват от пръстите си нещо допълнително ,което ти липсва.Те искат супергерой.И да си им на разположение 24/7

176

Основен закон

преди 2 години

Всяко нещо струва толкова колкото,някой е готов да даде за него,в дадения момент!

175

Бай Йордан

преди 2 години

До До 177Ха-ха абе айти инженерче ли си какъв си, ако нямаше кой да копа, ти как щеше да станеш такъв?

174

Amsterdam

преди 2 години

До соца свършиВ моята страна тупкат сърца ни.Ето ги близо наште душмани.Кураж дружина вярна сговорна.Ний не сме вече рая покорна. Много хубава песен с дълбок смисъл. Но вие господине като се напивате на чалга едва ли сте на достатъчно високо ниво за да може да го разберете.

173

Анонимен

преди 2 години

Бг бизнесът няма никаква яснота.Какво точно .ще развива и какви кадри трябват.Днес едно утре друго.Не става така.