83

Атанас Велмазов

преди 5 месеца

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА ЗА УХИЛЕНИЯ МОШЕНИК И НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ КИРО КУРИЛОТО !!!!!!!!!!!!

82

Грета

преди 5 месеца

ало, Кики , Грета съм...браво, само така, с тебе съм ... очаквай обаждане и от Анимус

81

Анонимен

преди 5 месеца

Демократична българия са антибългарска партия. Те работят за чужди интереси -- името е подбрано за шарани, да гласуват за тях и после да предлагат на чужденци български активи на безценица.

80

Те тава е

преди 5 месеца

Meeerdee...

79

Бошлаф, ефенди

преди 5 месеца

Ц-ц-ц

78

Игрите на глада

преди 5 месеца

Вие сте ibasi пичуити, честноХората ви избраха с идеята за промяна, вие си правите такоа

77

П.К. инк.

преди 5 месеца

Към Коледа, евентуално, щяло вече да има нормално избрано правителство??? Към Коледа? Не е ли твърде бързо и прекалено рано за това пришествие? Тия хора ли са, дяволи ли са, та са прозрели и робуват на българската максима: Бързата работа - срам за майстора... Но, че има належащи нужди от редовен Парламент и за редовно Правителство за внасяне и приемане на бюджета за следващата година и за куп други нетърпещи забавяне проблеми? Пък и за крадненето трябва време. Току виж, са ги измели набързо.

76

Капитан Блъд

преди 5 месеца

Г-н Петков, докато обсъждате No waste и ESG идеите, българи гладуват, мизерстват, умират, стоят на студено, живеят в унижение...

75

Поздрав

преди 5 месеца

Greenday- Boulevard of broken dreams

74

Имаме човек

преди 5 месеца

Останаха ли хора в тая държава, които да ни поведат към по-добри дни или само с позьори ще се занимаваме и международни мекерета?

73

Кажете, господа

преди 5 месеца

Ще има ли правителство или ще развивате уидорми?

72

Анонимен

преди 5 месеца

Ние гласувахме за промяна, а тук някакъв бивш министър, трайчо трайков, калинка от герб говори същите глупости, каквито си спомням, че говореше преди 5 години, и той седнал да преговаря за коалиция и да влиза пак във властта, с друга партия. Ще работи пак срещу българските интереси в полза на чужди държави, които само искат да използват България, като дойна крава. Истински позор.

71

В МОНТАНА

преди 5 месеца

СЕ ПУСКА ЗОВ ЗА ПОМОЩ ОТ АЛЬОША И ЖАНА НИЩО НЕ ПРАЩАЙТЕ 11 ПЕРАЛНИ ПОЛУЧИХА А ГИ ПРОДАДОХА И ИЗПИХА ДРЕХИ НОСЯТ И ХВЪРЛЯТ В КОНТЕЙНЕРА НЕ СЕ ПЕРЕ И Т Н

70

Семирамида

преди 5 месеца

Ти си моят бог, Кире, остави ги другите какво приказват.

69

Киро Жарта

преди 5 месеца

Кирчо,най-важно е да се нахрани българина,да се подобрят доходите,да вкараш хайдуците в затвора!!! Ам май и ти се отчиташ на ,, КОЗЯК,, !!!

68

Аз може да нямам млн

преди 5 месеца

Ама такива глупости не бих казал.Защо някои от другите участници на преговорите не кажат какво се е коментирало и какви решения са взети?ИТН? Какво ще кажете?

67

ВЪВЕДЕТЕ ЗАКОН

преди 5 месеца

ГАЛА СЪС 17 000 ЛВ ЗАПЛАТА А ХОРА НЯМАТ ПАРИ ЗА ПОЛОВИН КРЕНВИРШ ЛЯГАТ ГЛАДНИ НАМАЛЕТЕ СЪС ЗАКОН ЗАПЛАТАТА НА ТАКИВА НЕКА ИМА ТАВАН ДА ВЗИМА 3000 ЛВ ЕХ ЗА КОЛКО МНОГО ХОРА ЩЕ ИМА ПАРИ ЗА ХРАНА САМО СИ ПОМИСЛИ ЗА РАЗЛИКАТА ОТ 14000 ЛВ КОЛКО ХОРА ЩЕ СИ ЛЯГАТ СИТИ

66

ПРИРОДА

преди 5 месеца

ОПАЗВАНЕ УЧЕНИЦИ И ДР ДА ЗАСАЖДАТ БОРЧЕТА И ДА ГИ ПОДАРЯВАТ ЗА НОВА ГОДИНА ПО ТОЗИ НАЧИН ДА НЕ СЕ СЕЧЕ ГОРАТА ТОРБИЧКИ ЧАШКИ ДА СЕ СПРЕ ДА СЕ ПРОИЗВЕЖДА СТЪКЛО ЖЕЛЯЗО ПЛАСТМАСА ДА СЕ ПРЕДАВАТ В ПУНКТ И ДА СЕ СЪБИРАТ ТОЧКИ ПРИ НАПРИМЕР 10 КГ ПЛ. МАСА 10 КГ ЖЕЛЯЗО 20 КГ ХАРТИЯ ДА СЕ НАМАЛЯВА ДАНЪК СГРАДИ ТАКА ЩЕ Е ЧИСТО И ПОЛЕЗНО МНОГО ШИВАШКИ ЦЕХОВЕ ХВЪРЛЯТ ПАРЧЕТА ПЛАТ А МОЖЕ ДА УШИЯТ ТОРБИЧКИ И ПОДАРЯТ БЕЗВЪЗМЕЗДНО НА ТЕЗИ ПЛАТИЛИ СИ ПЪРВИ ДАНЪЦИТЕ И НЕЩО ОТ ТОЗИ РОД

65

Слабо изпълнение

преди 5 месеца

Умният знае кога да говори и кога да замълчи

64

Интерстелар

преди 5 месеца

Кире, ти ще си новата ни пътеводна звезда по пътя към ада.То сай видяло