8

Бат Киро

преди 2 години

Сега като остане бело по-картата ,ще се.казва.Айде за Марадона ! Иначе ако трябва да сме сериозни най-големия гений човек оркестър когато имаше ден нямаше сила на света която да го спре.Сегашните примадони с всичката протекция от съдий,правила и медий .Никога не могат да направят един средняшки клуб като Наполи топ отбор ..

7

Анонимен

преди 2 години

През 80-те имаше не по- малко велики футболисти, Зико, Фалкао, Линекер, Блохин, Румениге, Сушич, Бастен, Гулит, Шустер . Марадона беше със звучно име просто и журналистите го направиха велик. Лека му пръст иначе.

6

Анонимен

преди 2 години

Дон Диего, дон Диего... винаги ще те помним и като велик футболист, но и като велик купонджия.Кога мина 1 година?! Още не мога да повярвам!

5

До Атанас

преди 2 години

Колега...не се излагай! Марадона, това е футбола - класа, характер, техника, изкуство, шедьовър и още много неща. Супер прехвалени има много сегашни звезди, но в епохата на Марадона той е убедително над всички и определено е изпреварил своето време. Поклон пред паметта му.

4

Роза

преди 2 години

Хората имат нужда от легенди и от кумири,на които да се кланят.С годините се губи спомена какъв е бил реалният човек,остава само ореола и легендата за него.Така ще стане и с Марадона,лека му пръст!

3

Атанас Велмазов

преди 2 години

Супер прехвален футболист....има не повече от 3 силни години в цялата му кариера...доста по-известен със зависимостта му към наркотици и пропадналия начин на живот !

2

Амчъкистанец

преди 2 години

Всеки да опъне по една линия в чест на най големия!

1

Анонимен

преди 2 години

По целия свят се жули яко в чест на барбарона!