22

Щирлиц

преди 2 години

Кога ще проверите колко безумно поставени знаци има по виадуктите на АМ"Струма",по улиците на София,на големите градове?.......Най-ми е любима комбинацията пешеходна пътека тип зебра,а маркировка няма,за капак от ляво и от дясно непрекъсната мантинела.

21

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 2 години

След дъжд - качулка.Преди четвърт век седесарската Шайка изкорми жива държавата и унищожи институциите,за да краде безнаказано, създавайки много на брой паразитни институции,дублиращи функциите си,така че да не се знае кой парашутист и калинка за какво отговаря,като по този начин умишлено се размиват правомощията и най-вече задълженията и отговорността.Резултатът е осезаем.

20

Анонимен

преди 2 години

А може ли наред с това да проверяват и знаците - има ли, няма ли ги, адекватни ли са, видими ли са, сътветсват ли на маркировката или са просто хранилки? Така и така ще обикалят, поне да не се налага да го правят после пак, освен ако не им е трудно да съвместят 2 дейности (но не на масата)

19

Анонимен

преди 2 години

По магистралите маркировката е много зле, а маркировката по в покрайнините на държавата я няма от години, канафките където ги издълбани по 1м., че и някъде циментирани като окопи за война - колкото повече кубици изрината пръс, толкова по големи цаплати. Подхлъзнеш ли се в канафката нема излицане, трябва багер. Е това са пътищата ни.

18

Чуждинец

преди 2 години

Ама то в България и пътни маркировки ли имало??? Аз не видях!

17

Анонимен

преди 2 години

Магистрала със такива спускания и изкачвания съм виждал само в Гърция.

16

Анонимен

преди 2 години

Вижте южната дъга, която е в експлоатация от няколко месеца, маркировката й вече не става за нищо. Защо така ? Кой открадна парите и ги сложи в боковото шкафчинци.

15

Анонимен

преди 2 години

След трагедията на АМ Струма трябваше да има клада в центъра на София на която да изгорим жив Антихриста Иван Гешев. Ска.пан сатанист. Сектанта принесе в жертва 45 човека откоито 9 деца, а вечерта преди инцидента, 9 възрастни хора. Из.род мръсен!

14

знаем

преди 2 години

Кай прибра парите от АМ и се оправдава с Хитлер и Борисов

13

Анонимен

преди 2 години

и като проверите ко? ще има по-малко нарушители?

12

Анонимен

преди 2 години

отивате в съседна държава или малко по на запад и гледате маркировка като слънце, а не такава дето се изтрива след 1 година. Нищо де, нали трябва да се краде, а това че умираме на селяните не им пука.

11

Ха-ха

преди 2 години

Няма какво да проверяват, ами да вземат да я направят

10

хахахаха

преди 2 години

сетиха се, а когато Комитова спря ремонта на пътя на Владая ,че били искали много пари за мантинели 600 000 лв и след три месеца платиха 900 000 лв.,къде е да каже кой ще плати разликата ,само предизборни кьорфишеци ,а тази отсечка е пусната по времето на Станишев ,без акт 16 ,още не са отчуждени имоти ,но няма проблем?

9

Made in BG

преди 2 години

Ще има проверки, едни пари ще се усвоят... Ще бъде докладвано, че проверката е извършена... Ще се напишат доклади... много хартия ще се изпише, много имейли ще бъдат пуснати и накрая ще се сподели задоволство от свършената работа... даже може да има премии за извършеният труд... Маркировките обаче няма да бъдат подновени. Нито пък ще се сложат адекватни пътни знаци и табели по пътищата на България... Защото да се правят, че правят нещо е лесно и добре платено, а да правят наистина нещо е трудно.

8

Анонимен

преди 2 години

Ето реваха срещу корупцията а при служебния кабинет има и доказателства за корумпирани митничари

7

пожелание

преди 2 години

Професор Балтов да взема баданарката ,и с боко да ходят да я поправят !

6

Анонимен

преди 2 години

Имало е катастрофа, но никой не е умрял от катастрофата. Хората са умрели от пожара понеже не е имало аварийни чукчета

5

Анонимен

преди 2 години

Нито една маркировка нее светлоотразителна. Всичко е намацано с обикновена бяла блажна боя която е най евтина. Котешките очи които са монтирани на мантинелите са ръждясали и не вършат никаква работа. Дано никога не ви се налага като на мен да се движите по балкански път в мъгла където няма никаква маркировка а мантинелите са без светлоотразители. Пълзях с 10 км за да не излезна от пътя. Двама бяха по смели и караха с 60 км и когато ги настигнах бяха влезли в една канавка. Пътища в БГ няма.

4

Макарите

преди 2 години

и какво ще проверявате. то всичко е начертано. само че с мислена линия. И да ги начертаят, като не се правят с качествена и фосфорна боя която да свети в тъмното, келфайда. Пак ще осмучат евро пари и пак няма нищо да имаме.Смешковци.!

3

АПИ

преди 2 години

Много е зле маркировката, и преди трагедията беше зле и след трагедията пак ще си остане зле. И да си плащате винетките и *** таксите, че трябва да взимаме новогодишни бонуси и тринайсти заплати.