23

Анонимен

преди 5 дни

А НЕЩО ДА КАЖЕШ ЗА ТОВА,ЧЕ ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ НЯМА КАКВО ДА ЯДАТ...

22

имам 1000 VPN-на

преди 5 дни

ПРОМЯНАТА НА РАДЕВ Е ФАКТ !! ТО НЕ БЕШЕ ПЛАНИРАНА ПОЛИТИЧЕСКА КРИЗА, СВАЛЕНИ САМОЛЕТИ, ПОТЪНАЛИ КОРАБИ, ЕКОКАТАСТРОФИ, ПОЖАРИ, ИНФЛАЦИИ, 400 УМРЕЛИ НА ДЕН,(НЕ)ЗАДЪЖИТЕЛНА НАРКОМАНИЯ, (НЕ)ЛЕГАЛНИ НАЗНАЧЕНИЯ, КЛЕВЕТИ СРЕЩУ ОПОНЕНТИ, ФАЛШИВИЦИРАНЕ НА ИЗБОРИ, ПР0СТUТYЦUЯ КЪМ САЩ, РУСИЯ И РСМ, А СЕГА И ЦЕНЗУРА !! АБЕ ВСЕКИ ДЕН НЕЩО НОВО !! САМИ СИ ГО ИЗБРАХТЕ ОВЦЕ, СЕГА ГО ТЪРПЕТЕ ОЩЕ 5 ГОДИНИ !!!

21

Анонимен

преди 5 дни

Президента на републиката го раздава шефче нещо

20

Испер

преди 5 дни

Да резюмираме. Той като макетата са дървени глави и обичат да учат по трудният начин, влизането им в ЕС може и да се забави до декември 2051 година.

19

Тото

преди 5 дни

Тук има хора на първосигнална система. Няма значение каква е темата и какво в момента се обсъжда, те винаги започват с изрази от типа "Минчо е виновен". Не сте интересни на никого вече.

18

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 5 дни

Бaджанака на Сашо Роман (и не само)

17

Анонимен

преди 5 дни

Спотовите цени от сделките за газта януари 1326$, февруари 1251$ и дори за лятото на 2022 - $540-550.

16

Испер

преди 5 дни

Макетата да си сменят настройката за живота. Като се научат да се държат възпитано с БГ, тогава могат да почват да влизат. Следователно 🤪 влизат в ЕС през декември само че 2041 година.

15

Samo minavam

преди 5 дни

Понеже, политиците ни са, дълбокомислени персони, свирещи на чужда ***, съм почти сигурен, че на 14.12.2021г, Ванчо Михайлов, ще се превърти, там където е положен и всичко, ще отиде в забвение.

14

Анонимен

преди 5 дни

Китай и Турция забраниха износа на азотни торове. Русия също ограничава износа на азотни торова за половин година. Белорусия е един от най-големите износители на азотни торова, ни в ЕС не може да изнася заради санкции. В Азия с охота ще изкупят цялата продукция на Белорус. В Бразилия подготвиха план за избягване на продоволствена криза.

13

Анонимен

преди 5 дни

Съединението прави силата.Съединение с Македония

12

Боримечката

преди 5 дни

Президента цивилизовано е обяснил на господина от ЕС, защо макетата не са готови за членство в ЕС.

11

Анонимен

преди 5 дни

По-малко, отдалече ви подготвя, че им е наредено резултаи да има. А го представя, че едва ли не условие поставя. Смешки.

10

Испер

преди 5 дни

Makeтата ще влезнат в ЕС през декември 2041 година.

9

Анонимен

преди 5 дни

Безпрецедентен скок на цените на азотните торове заради енергийната криза. Президентът на Тони Уилсън CF Indurstries, най-големият производител в САЩ: "дефицитът не може да се избегне", старши вицепрезидент по продажбите Берт Фрост:"глобален спад на реколтата до 2023 година". Целият обем на заводите за азотни торове в САЩ вече е изкупен за 2022 от клиенти в Азия. "Азиатските клиенти купуват плащат веднага и не оспорват цените". Страните които не могат да купят запас от азотни торове до края на годината, 2022 г. ги очаква глад. Ситуацията с калийните и фосфатните торове е същата.

8

Това е позор

преди 5 дни

България тайно е въвела извън съдебно СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ по времето на Борисов и Гешев!

7

Анонимен

преди 5 дни

До 5...по скоро става въпрос за Борисов.

6

Анонимен

преди 5 дни

Тоя пък кой беше?! Прилича на зеленочорапест клепоухник...

5

Анонимен

преди 5 дни

Министърът на селсксото стопанство, животновъдство и продоволствията на Бразилия Кристина да Коста Диас ще посети Русия в близките дни на преговори за възможно увеличение на доставките на азотни торове от Русия.

4

Анонимен

преди 5 дни

В стария ни химн Шуми Марица се пее "генерала наш",дали пък Мунчоо нема да се окаже спасителя на България?