38

Испер

преди 2 години

Трогателно е желанието да се сложи под съмнение изборният резултат. Ако наистина имаше основания за това бития кандидат отдавна щеше да се е оплакал на всички включително и на арменският поп.

37

Испер

преди 2 години

Който е искал да гласува е гласувал. Дори само пет процента да са гласувалите това нищо не променя. Няма информация да е било пречено на когото и да било да гласува, ако желае.

36

?!?

преди 2 години

Да признае българско малцинство, да промени отношението си и учебниците си. Да се уточнят историческите факти и личности. До тогава няма ДА. Или преди някой български политик да направи нещо срещу тези ценности ще бъде свалн и ... Ние помним и няма да забравим борбата на българите за Македония

35

Анонимен

преди 2 години

'Президента на Република България беше избран с огромно мнозинство' -------- кРадев бе избран от 20% от българите. 10% гласуваха за ГЕРБДжиПков, 70% не гласуваха.

34

Испер

преди 2 години

Радев е действащ президент избран напълно законно в сложен и оспорван демократичен процес.

33

Анелия

преди 2 години

Хубавото на нашето време е, че всеки маргинал може да се изказва, както на него му харесва.

32

факт

преди 2 години

до испер : фигуранта на Република България се казва румен радев !

31

За незапознати

преди 2 години

Президентът на Република България беше избран с огромното мнозинство на гласувалите машини ! Ще ви се наложи да свиквате с тази изборна измама !

30

Испер

преди 2 години

Повтаряме за все още неориентираните - президента на Република България се казва Румен Радев.

29

Испер

преди 2 години

Президента на Република България беше избран с огромното мнозинство на гласувалите. Ще ви се наложи да свиквате с тази мисъл.

28

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

До АнонименАми да видим твоя идол Б.Б. що направи за селското стопанство.3 кризи: прасета,кози,крави,овце!Всичко под ножа.Що остана? Да внасяме сирене от Гърция/фета/,от унгария /бри/от италия и франция каквото се сетиш.А,бе що не го вка.#aм на ***?

27

Анонимен

преди 2 години

Радев-оставка ,докато има шанс България ДА бъде спасена !!! Четири милиона българи са срещу него ,заради метежа ,гласуването с машини-менте и затова по -голямата част от тях ,не ГЛАСУВАХА ОТВРАТЕНИ и омерзение от него ...

26

Боримечката

преди 2 години

Кои хора няма какво да ядат в БГ? Аз лично ще им доставя ядене за да има какво да ядат

25

ГДБОП

преди 2 години

Да ги арестува за 24 часа по члена за използване на език на омраза, основан на народност.

24

Боримечката

преди 2 години

Като се има предвид скоростта с която се изменя ЕС, може да стане така, че макетата да няма къде да влизат. Е винаги могат да влезнат в двора си и да си прекопаят градината.

23

Анонимен

преди 2 години

ПРОФЕСОР ИСКРА БАЕВА:СЛЕД КАТО РУСИЯ Е ОКУПАТОР В КРИМ,ТОГАВА БЪЛГАРИЯ Е ОКУПАТОР В ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ(ПЛОВДИВ И БУРГАС)

22

Анонимен

преди 2 години

А НЕЩО ДА КАЖЕШ ЗА ТОВА,ЧЕ ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ НЯМА КАКВО ДА ЯДАТ...

21

имам 1000 VPN-на

преди 2 години

ПРОМЯНАТА НА РАДЕВ Е ФАКТ !! ТО НЕ БЕШЕ ПЛАНИРАНА ПОЛИТИЧЕСКА КРИЗА, СВАЛЕНИ САМОЛЕТИ, ПОТЪНАЛИ КОРАБИ, ЕКОКАТАСТРОФИ, ПОЖАРИ, ИНФЛАЦИИ, 400 УМРЕЛИ НА ДЕН,(НЕ)ЗАДЪЖИТЕЛНА НАРКОМАНИЯ, (НЕ)ЛЕГАЛНИ НАЗНАЧЕНИЯ, КЛЕВЕТИ СРЕЩУ ОПОНЕНТИ, ФАЛШИВИЦИРАНЕ НА ИЗБОРИ, ПР0СТUТYЦUЯ КЪМ САЩ, РУСИЯ И РСМ, А СЕГА И ЦЕНЗУРА !! АБЕ ВСЕКИ ДЕН НЕЩО НОВО !! САМИ СИ ГО ИЗБРАХТЕ ОВЦЕ, СЕГА ГО ТЪРПЕТЕ ОЩЕ 5 ГОДИНИ !!!

20

Анонимен

преди 2 години

Президента на републиката го раздава шефче нещо

19

Испер

преди 2 години

Да резюмираме. Той като макетата са дървени глави и обичат да учат по трудният начин, влизането им в ЕС може и да се забави до декември 2051 година.