43

Испер

преди 5 дни

Трогателно е желанието да се сложи под съмнение изборният резултат. Ако наистина имаше основания за това бития кандидат отдавна щеше да се е оплакал на всички включително и на арменският поп.

42

Анонимен

преди 5 дни

голяма цензура, май се върнахме в болшевишките времена, не може срещу партията майка да пишеш явно, не е разрешено... по свобода на словото сигурно сме след уганда

41

Анонимен

преди 5 дни

До Испер___въпроса е като гласуваш за някой различен от червените, машината какво отчита, как е програмирана, все пак само ние, Венецуела и Белгия (където стояха без правителство доста време) гласуваме с машини, нормално е човек да се замисли, защо западняците гласуват с хартия?... сигурно са по-прости и бедни от нас

40

Испер

преди 5 дни

Който е искал да гласува е гласувал. Дори само пет процента да са гласувалите това нищо не променя. Няма информация да е било пречено на когото и да било да гласува, ако желае.

39

?!?

преди 5 дни

Да признае българско малцинство, да промени отношението си и учебниците си. Да се уточнят историческите факти и личности. До тогава няма ДА. Или преди някой български политик да направи нещо срещу тези ценности ще бъде свалн и ... Ние помним и няма да забравим борбата на българите за Македония

38

Анонимен

преди 5 дни

'Президента на Република България беше избран с огромно мнозинство' -------- кРадев бе избран от 20% от българите. 10% гласуваха за ГЕРБДжиПков, 70% не гласуваха.

37

Черепа

преди 5 дни

Фигоранта кой го бръсне за слива.

36

Испер

преди 5 дни

Радев е действащ президент избран напълно законно в сложен и оспорван демократичен процес.

35

Анелия

преди 5 дни

Хубавото на нашето време е, че всеки маргинал може да се изказва, както на него му харесва.

34

факт

преди 5 дни

до испер : фигуранта на Република България се казва румен радев !

33

За незапознати

преди 5 дни

Президентът на Република България беше избран с огромното мнозинство на гласувалите машини ! Ще ви се наложи да свиквате с тази изборна измама !

32

Испер

преди 5 дни

Повтаряме за все още неориентираните - президента на Република България се казва Румен Радев.

31

Испер

преди 5 дни

Президента на Република България беше избран с огромното мнозинство на гласувалите. Ще ви се наложи да свиквате с тази мисъл.

30

бай Вълчо от Хисара

преди 5 дни

До АнонименАми да видим твоя идол Б.Б. що направи за селското стопанство.3 кризи: прасета,кози,крави,овце!Всичко под ножа.Що остана? Да внасяме сирене от Гърция/фета/,от унгария /бри/от италия и франция каквото се сетиш.А,бе що не го вка.#aм на ***?

29

Анонимен

преди 5 дни

Радев-оставка ,докато има шанс България ДА бъде спасена !!! Четири милиона българи са срещу него ,заради метежа ,гласуването с машини-менте и затова по -голямата част от тях ,не ГЛАСУВАХА ОТВРАТЕНИ и омерзение от него ...

28

Боримечката

преди 5 дни

Кои хора няма какво да ядат в БГ? Аз лично ще им доставя ядене за да има какво да ядат

27

ГДБОП

преди 5 дни

Да ги арестува за 24 часа по члена за използване на език на омраза, основан на народност.

26

Боримечката

преди 5 дни

Като се има предвид скоростта с която се изменя ЕС, може да стане така, че макетата да няма къде да влизат. Е винаги могат да влезнат в двора си и да си прекопаят градината.

25

прави ли ви

преди 5 дни

Прави ли ви впечатление, че преди само плашеха със студ зимата, кризи, глад, високи цени. И нищо от това не се случваше. А сега тази година никой с нищо не плаши, всичко е спокойно, всичко е наред.

24

Анонимен

преди 5 дни

ПРОФЕСОР ИСКРА БАЕВА:СЛЕД КАТО РУСИЯ Е ОКУПАТОР В КРИМ,ТОГАВА БЪЛГАРИЯ Е ОКУПАТОР В ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ(ПЛОВДИВ И БУРГАС)