78

Испер

преди 2 години

България, вече нищо не очаква от макетата. Безплатният гювеч свърши.

77

Бунгур

преди 2 години

Китариста ще први група.Спешно се търси джаз бандист.

76

Боримечката

преди 2 години

Макетата в съюза през 2041 година.

75

Испер

преди 2 години

Нали не си въобразяваш, че някой ти се хваща на глупостите, които си изписал.

74

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта 4 години не чухме и видяхме, чак на 5-тата се активизира и обяви война на Борисов. Започнаха постановките с чекмеджетата, чак преврат организира съвместно с мафиота Череп. Направи си и собствена партия, спечели с машинния вот и подправен софтуер и сложи двама харвардски баламурниka послушковци да правят каквото им каже. Де факто и Парламента е негов. И как няма да драпа за власт, като взима 15К заплата на месец, а джендъра Десо с който живее 30К. И сега пак почна само бля-бля

73

Боримечката

преди 2 години

отсътпки можеш ти да правиш на жена ти; БЪЛГАРИЯ няма да прави вече никакви отстъпки на Македония.

72

Анонимен

преди 2 години

Айде стига с тоя мафиотски мошеници македонци бг вън от Ес за винаги никаква македонея бг вън от Ес за винаги

71

Боримечката

преди 2 години

Никой в този спорт няма да отстъпи. Значи няма да има никакво движение по въпроса. Така може би е по-добре.

70

Анонимен

преди 2 години

От 65 точки и подточки в Договора за добросъседство Македония не изпълнява нито еднане признава историческите извори и факти, а сипе пропагандане спира езика на омразатане спира действията на омразата, агресията срещу българите и хората с българско самосъзнание. Разрушава български паметници.не признава историческите корени на народа си и на езика си.Никой не им пречи да се самоопределят, но нека не крадат миналото ни. Процесът може да продължи и още 30 г. докато узреят.

69

Анонимен

преди 2 години

България винаги е подкрепяла СРМ - подкрепихме я за незовисмостта, подкрепихме я за НАТО и за какво ли не. Не се включихме в тристранни разговори, когато бяхме домакини, за да текат по-бързо разговорите. какво получихме? - омраза, непризнаване, агресия. СРМ е скарана със всичките си съседи без Сърбия. Води гражданска война с Албания 25 години. Не изпълнява Дейтънското споразумение и Договора за добросъседство. Гърция 30 години ги бави. Турция 100 години чака ЕС. Защо е това бързане?

68

Анонимен

преди 2 години

На кой му дреме какво очаква България, важното е какво очаква бай Джо, а той очаквал до края на годината спора да е решен!

67

Анонимен

преди 2 години

А РСМ очаква Бълагрия да направи отсътпки с всичко!

66

Бунгур

преди 2 години

Общата история на България и Македониа е само Отоманската империя,около 500 години.Всички сме били верни поданици на султана.Преди това пак обща история-Византия 200 години. Все обща история,малко ли ни е???

65

чистота

преди 2 години

Пари трябват, президенте, хората не ги интересува Македония, а как да си плащат сметките

64

Да втасват

преди 2 години

В С.Македония трябва да втасват. Това може и да отнеме години. Така те самите ще разберат наистина ли искат да влезат в ЕС ? Ще преосмислят и цялата ни обща история до 1918 г. И ще намерим общи точки. Не направят ли всичко това, те не са дорасли за ЕС.

63

Gancho

преди 2 години

Само 16 пъти са осъдили България в Страстбург,за незачитане правата на хората самоопределящи се с Македонско самосъзнание. За сега Македониа нито веднъж.Кой кого не зачита е видимо.

62

Бул гур

преди 2 години

В България винаги са се зачитали правата на гражданите с Македонско самосъзнание ?Всички които открито демонстрират Македонската си единтичност в България се радват на признание,зачитане и уважение? Македониа да гледа как ние го постигаме това в България и да следват нашия пример.Вече в България си мислим,че асимилацията на Македонците е завършила,но не е така.Родовата памет е жива все още.

61

Анонимен

преди 2 години

Този Радев ще продължи да разваля държавата ни нищо не става от него всички са един дол дренки

60

Анонимен

преди 2 години

Точно сега ли бе фигуранте? Въобще не е време за кавги! Нека поне да погребат загиналите, тогава пак се джафкайте с македонците!

59

Боримечката

преди 2 години

Пръскайте пак лъжите си. За такива като вас е измислен ада.