12

до 11

преди 2 години

всички разработват ваксини с помощта на една две компании, разбирай го ние ще ви казваме как да ги правите и какво да слагате ама и сложете друго име .... ай стига тез филми сме ги гледали с 1000 други вида стоки, създават ти усещането че имаш свобода за избор а *** е един който ти влиза...

11

м,да

преди 2 години

Всички разработват и минават на Инактивни ваксини!Кога ще се спре с ГМО ваксините???

10

До 12

преди 2 години

А коя работи?

9

Анонимен

преди 2 години

Все повече ваксини излизат на пазара. Антиваксърите смятат ли, че всички имат графен? Всички имат чип? Всички променят днк? Всички те стерилизират? И още простотии имаше, ама не ги помня....

8

От бореца

преди 2 години

Естествено, че ще набедят турчина шахин за изобретател и откривател на отровата, срещу някой лев разбира се, тъй както ще набедят клошаря бай мнгл за собственик на рискова фирма окрала милиони от държавни поръчки.!.

7

Анонимен

преди 2 години

Само удължават списъка ми с "ваксини", които няма да взема.

6

Анонимен

преди 2 години

Мда. Те в Анадола ваксина по чужд лиценз не могат да направят, постоянно замърсяват някоя партида с какви ли не вещества от десетилетия... седнали да измислят собствена ваксина. Само да припомним ваксините с живак от 2016-та, дето ги бяхме купили за тука, щото били евтини. В тия какво ще има? Няма да могат да очистят добре прекусорите ли? Или просто няма да са стерилни? Щото даже Зимбабве не иска да купува от турския фаревтичен сектор. Такава им е репутацията. Анадолска.

5

я стига

преди 2 години

Е ,може да е добра и ако е така да я удобрат!Питам,защо не удобриха векторните руски ваксини?Всичко е политика и пари.Пет пари не се дава за хората.

4

Turkiye

преди 2 години

А пък и българският здравен министър Главандряков заяви че са подали молба за одобряване на българската ваксина в здравното министерство. Очаква се БулВакс да се появи скоро на пазара. По данни от първо лице щяла да се сервира със салата от домати и краставици, но можела и само скраствици ако домати йок.

3

Анонимен

преди 2 години

Първите двама, май забравихте, че д-р Шахин е разработчикът на най-масовата вероятно ваксина пфайзер. Д-р Шахин е с турски корени. Но какво да ви обяснявам, толкова си били по главата комуинистите, че по далече от носа си не виждате.

2

Анонимен

преди 2 години

охлюва ще се оголи ли

1

Анонимен

преди 2 години

Тая същата ваксина ли е, която при клиничните изпитвания беше поставена на цели 45 души?