161

Анонимен

преди 1 месец

До DDD - Не че нещо ... ама е същото. Изказваш се публично и остава съобщение, достъпно за всички.

160

Анонимен

преди 1 месец

И кво? Вече не мое и да си коментираме! То не че и бойко не задържа един за разпит, а псоле го запалиха докато спи, ама както и да е.

159

Анонимен

преди 1 месец

Да не е разказал виц за Рундю? Едно време така опандизваха за разказан виц за Вожда

158

malart

преди 1 месец

морално-етичните норми... този, ако има адвокат, ще ги попилее. незаконен арест отвсякъде

157

Реалист

преди 1 месец

До Додо Я не се прави на блъснат от влак !Истината е ,че живееш в неолиберална демокрация ,израждаща се във фашизъм и тирания ,коркоджабъл! Какви ти комунисти ? Кокалите им отдавна изгниха . Много обичате Некро/филията . ?

156

Голямата измама

преди 1 месец

До DDD Живеем в демокрация ! Свобода на словото ,правото да си кажеш мнението ,на избор и накрая ,Хайл и със сопата .

155

Анонимен

преди 1 месец

До Това са им промените Я СЕ ХВАНИ ЗА ПАЛЦИТЕ ! ОТКОГА БРЮКСЕЛ СТАНАХА КРЕМЪЛСКИ ПОСЛУШКОВЦИ ? ДЕМОКРАТИТЕ ,ДЕМОКРАТИТЕ ЩЕ ТИ НАБУЧАТ ЗАДНИКА С ВАКСИ И ГЕЙ ПАРАДИ ,ЕВРО И АТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ .

154

Либерал

преди 1 месец

Лошо е да клеветиш, призоваваш за нещо незаконно, тогава може да те съдят по НПК или частно дело.А да се радваш, мразиш, злорадстваш, това си е твое природно право. Оказва се либерализма не е истински, имаш свобода да споделяш техните мерки за редно-нередно, смяна на пола може, да се радваш на смъртта на Ал Багдади, Лукашенко, Слободан Милошевич е вред, но в друг вариант не могло, арестуват те за това...

153

Въпрос

преди 1 месец

Да не е псувал Партията или бай Тошо бе?Че той не умря ли отдавна?Защо са го арестували?

152

Това са им промените

преди 1 месец

Кремълските послушковци пак започнаха с арестите, следващата им стъпка е трудовите лагери на смъртта и изселването...

151

DDD

преди 1 месец

Съвместими, несъвместими, тинтири-минтири, това, което е написал в профила си във Фейсбук си е лично негово мнение, и НИКОЙ няма право да го съди!... Все пак не се е изказал по някоя от националните телевизии или радиостанции?... После пак ми твърдете, че не живеем в полицейска държава!... То и песен направиха по случая - "Родната полиция ни гази!"...

150

Додо

преди 1 месец

Ако някой все още има и грам съмнение, че живеем в епоха на неолиберастки неокомунизъм, то този инцидент би трябвало да го отрезви!

149

Промяна ...йок.

преди 1 месец

Така се възпитават лъжци, подлизурковци и подмазвачи . Вече не можеш да кажеш на някого че е тъъпак. Дори не можеш и да го напшишеш. Ще те цензурират. Ще ге съдят. Ще отидеш в затвор или ще плащаш глоби... Само защото си бил откровен и си му казал истината в очите , докато другите са му гледали неадекватните гглупости които прави, усмихвали са му се и са му викали - Давай. Супер си , Малеее , колко си умен ... И са се подигравали тайно и толерантно зад гърба му. Превръщаме се в нация от лъжци.

148

Газдов

преди 1 месец

Така едно време арестуваха всеки който се заканваше на управниците или говореше против интересите на държавата . Не че нещо, ама дали сега пак ще отворят Белене ? ...... Комунизма си бил отишъл... Да да, ама не .

147

Анонимен

преди 1 месец

И какво? Мрази някого и вероятно има защо.

146

Анонимен

преди 1 месец

"Тук на този сайт съм чел много агресивни и много заплашителни коментари,като призоваване за войни,рязане на части от тяло,реки от кръв и т.н.Не е нормално това и тези хора не им е мястото на свобода." - Годинити на слабост приключват. Вече мина почти век. Стига толкова.

145

Анонимен

преди 1 месец

"За неуважение към починали, в нормалните страни се влиза в затвора." - ПАПАХХАХХАХАХАХА! Майканата им!

144

Анонимен

преди 1 месец

Освен за клевета (като трябва да се докаже и какви точно щети е понел оклеветения) - Много е смотано. Дядо ми разказваше, как през 30-те години обидили баба, а после ги арестували и вкарали за 4 години в затвора. Тогава общесвото е бранело първенците си, а сега. ... парвенюта!

143

Prosecutor

преди 1 месец

Значи, ако някой те нарече "***" или "крадец", а ти си идейно убеден, че нищо не си откраднал, нито някога са ти идвали гости отзад, то е повече от нормално да заведеш дело срещу "свободното слово". Никакви VPN, порт форуардинги, прокси сървъри , Линукс, Папагал ОС или Тор браузър НЕ могат да те скрият.

142

142

преди 1 месец

те не могат да следят всеки, рапортнато е, как ще следят на милиона хора всеки коментар. за това си има рапортване.