145

Либерал

преди 2 години

Лошо е да клеветиш, призоваваш за нещо незаконно, тогава може да те съдят по НПК или частно дело.А да се радваш, мразиш, злорадстваш, това си е твое природно право. Оказва се либерализма не е истински, имаш свобода да споделяш техните мерки за редно-нередно, смяна на пола може, да се радваш на смъртта на Ал Багдади, Лукашенко, Слободан Милошевич е вред, но в друг вариант не могло, арестуват те за това...

144

Въпрос

преди 2 години

Да не е псувал Партията или бай Тошо бе?Че той не умря ли отдавна?Защо са го арестували?

143

Това са им промените

преди 2 години

Кремълските послушковци пак започнаха с арестите, следващата им стъпка е трудовите лагери на смъртта и изселването...

142

DDD

преди 2 години

Съвместими, несъвместими, тинтири-минтири, това, което е написал в профила си във Фейсбук си е лично негово мнение, и НИКОЙ няма право да го съди!... Все пак не се е изказал по някоя от националните телевизии или радиостанции?... После пак ми твърдете, че не живеем в полицейска държава!... То и песен направиха по случая - "Родната полиция ни гази!"...

141

Додо

преди 2 години

Ако някой все още има и грам съмнение, че живеем в епоха на неолиберастки неокомунизъм, то този инцидент би трябвало да го отрезви!

140

Промяна ...йок.

преди 2 години

Така се възпитават лъжци, подлизурковци и подмазвачи . Вече не можеш да кажеш на някого че е тъъпак. Дори не можеш и да го напшишеш. Ще те цензурират. Ще ге съдят. Ще отидеш в затвор или ще плащаш глоби... Само защото си бил откровен и си му казал истината в очите , докато другите са му гледали неадекватните гглупости които прави, усмихвали са му се и са му викали - Давай. Супер си , Малеее , колко си умен ... И са се подигравали тайно и толерантно зад гърба му. Превръщаме се в нация от лъжци.

139

Газдов

преди 2 години

Така едно време арестуваха всеки който се заканваше на управниците или говореше против интересите на държавата . Не че нещо, ама дали сега пак ще отворят Белене ? ...... Комунизма си бил отишъл... Да да, ама не .

138

Анонимен

преди 2 години

И какво? Мрази някого и вероятно има защо.

137

Анонимен

преди 2 години

"Тук на този сайт съм чел много агресивни и много заплашителни коментари,като призоваване за войни,рязане на части от тяло,реки от кръв и т.н.Не е нормално това и тези хора не им е мястото на свобода." - Годинити на слабост приключват. Вече мина почти век. Стига толкова.

136

Анонимен

преди 2 години

"За неуважение към починали, в нормалните страни се влиза в затвора." - ПАПАХХАХХАХАХАХА! Майканата им!

135

Анонимен

преди 2 години

Освен за клевета (като трябва да се докаже и какви точно щети е понел оклеветения) - Много е смотано. Дядо ми разказваше, как през 30-те години обидили баба, а после ги арестували и вкарали за 4 години в затвора. Тогава общесвото е бранело първенците си, а сега. ... парвенюта!

134

Prosecutor

преди 2 години

Значи, ако някой те нарече "***" или "крадец", а ти си идейно убеден, че нищо не си откраднал, нито някога са ти идвали гости отзад, то е повече от нормално да заведеш дело срещу "свободното слово". Никакви VPN, порт форуардинги, прокси сървъри , Линукс, Папагал ОС или Тор браузър НЕ могат да те скрият.

133

142

преди 2 години

те не могат да следят всеки, рапортнато е, как ще следят на милиона хора всеки коментар. за това си има рапортване.

132

Анонимен

преди 2 години

"Замислете се колко уж не ви следят навсякъде, щом от коментари в мержата, без значение какви са, ГДБОП могат да те посетят." - Ами да, ама ... ето каква е рабтата - Правиш коментар в публична мрежа, под сосбтвеното си име. Какво означава "следене" в този случай? Не е, като да си го казал на жена си, а след 2 минути да цъхне патрулка ...

131

Анонимен

преди 2 години

До T - И аз. Успях да издиря един. Отидохме с братовчед ми и още 4-5 момчета от мотоклуба, за да си ... поговорим. Вече ямаше проблеми.

130

Анонимен

преди 2 години

До Истукан - Да, като целият български народ. Седи мирно ... нииищо не вижда.

129

Истукан

преди 2 години

Да би мирно седял, не би чудо видял.

128

Кико

преди 2 години

Простаците и камъните никога не свършват! Човешка трагедия и нищо повече! Мир на душите им!

127

Анонимен

преди 2 години

facebook'а не съм отворил от две години, със сигурност никой не ми е писал че иска да ми дава пари, обратното само може да е

126

Анонимен

преди 2 години

Комунизмът няма нищо общо, просто си неграмотен, даже не можеш да членуваш правилно, на три думи заглавие си направил сериозна граматическа грешка.