181

Ицхак

преди 1 месец

Значи пак строим комунизма ! ЦЕНЗУРА !!! Браво ! И политическо преследване !!! Скоро ще отворят и лагерите в Белене и Ловеч !!! А миналата година повечето днешни дупетати крещяха с пяна на уста за преврат , носеха бесилки, ковчези и искаха убийства !!!! Тогава нямаше цензура !!! Е, днес вече има !

180

Анонимен

преди 1 месец

Как така ще арестувате някой за коментари в Фейсбук бре алоооу?

179

Атаман Сирко

преди 1 месец

Всяка жена може да е професионалистка в един бранш стига да иска, но не всяка професионалистка може да е жена, колкото и да и се иска! Работи се по въпроса.!.

178

Жена

преди 1 месец

Вече избягвам да чета коментарите на българите по чатовете. Всички са изключително компетентни , продажни и адски злобни! Има ли нещо , което да не мразите? Вместо само да бълвате жлъч, защо не мислите за доброто , което можем да правим заедно. Децата Ви в училищата се пребиват и унижават , едва ли заради някой друг, а заради добрия пример на злоба и ненавист , който им давате!!!

177

Веселинъ 7112136860

преди 1 месец

Главна причина за вербални обиди в коментаторски пространства,включая Фейсбук, е в това,че криещи се зад български профили турци и евреи саботират всяка възможност на българите да са обединени. Всяка наша изразена с аргументи позиция,която е в услуга на Българската Държава бива осмивана,подигравана,а публикуваният най-често пращан да пие некакви хапчета. Искам да знам защо полицаите не арестуват евреите и турците,които се крият зад фалшиви български профили. Ето,аз съм прям и Ви представям ЕГН.

176

Българ

преди 1 месец

Човека им казал истината сигурно!

175

Край

преди 1 месец

При такава трагедия трябва смирение.Притеснителното е, че от тази екскурзия се вижда, че македонци и албанци не живеят заедно нищо, че са в една държава. Конфликта тлее.

174

От бореца

преди 1 месец

Ние българите сме изключително благодарни на башибозушки и помашки орди, на черкезки и албански шайки, на еврейски донмета и анадолски дервиши, носители на цивилизация, културно наследство и космически технологии! По целия Балкански полуостров се издигат ракетите на алахата, ех все още никоя не е литнала но, придадените към тях астронавти всеки ден вият от мъка, умствено усилие и най-вече хемороиди .!.

173

аа

преди 1 месец

Психично болни същества, които трябва да се изолират от обществото.... Адекватна реакция от страна на властите....

172

Анонимен

преди 1 месец

Не е фашизъм,ако накажеш човек ,който нарушава законите в България.

171

Анонимен

преди 1 месец

Дано да има наказания за него,а е само да го арестуват и пуснат.

170

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да има сериозни санкции за всеки един,който сплашва,който говори с омраза,призовава за война или убийства,пише обидни,расистки и националистически .Няма как.Всеки имам право на мнение,но някои "хора" ползват интернет за други цели,които са незаконни.Трябва да има сериозни санкции.

169

Веселинъ 7112136860

преди 1 месец

Това е фашизъм. Пространствата за коментари са анониматни,за жалост,пространства. Аз лично не възразявам ако някой ме обижда чрез коментарите си и абсолютно никога не бих подал сигнал друго човешко същество да бъде ощетено откъм свобода,понеже си е позволило да ме обиди. Като потомък на народ,изстрадал османо-еврейско робство некак си не ми се отдават мили приказки за продължаващите да властвуват над нас варвари. Търпя всекидневни обиди,но всеки със своето.

168

Анонимен

преди 1 месец

А онези хубавци дето предизвиках миналата година преврат , сега са в управлението , вместо в затвора.

167

Анонимен

преди 1 месец

И какъв е тоя по НАРОДНОСТ и за кого е писал в Фейсбук- българин, турчин, албанец ??? Значи, полицаите трябва да пазят БЪЛГАРИЯ... Албанците- ислямисти са ВРАГ и когато тия умират, България РАСТЕ....Ако някакви полицаи подпомагат Врагове на България( както правеха Стефан Стамболов, поп Кръстьо и Спас Турчев), трябва да приключим с министъра и тия полицаи както с ПРЕДАТЕЛИТЕ- курш.ум в тиквата или нож в гърлото.

166

Не е майтап

преди 1 месец

Ако е написал нещо от рода на Шарли ебдо ще предизвика последствия за цялата държава.

165

Анонимен

преди 1 месец

Чук, чук... Кой е? - Рундю Правешки

164

DDD

преди 1 месец

"1984" - Джордж Оруел. Страхотна книга. И филм даже направиха по нея. Горещо я препоръчвам на родните ни полицаи и служители на прекалено многото "силови" структури в държавата!... Да се пообразоват малко!... Защото арестуваният, ако има добър адвокат, ще ги счупи от дела!... И отгоре на всичко този така наречен "арест" противоречи на Конституцията! За справка: член 34.

163

Анонимен

преди 1 месец

"Изразил неуважение към жертвите .... ". А да празнуваш с китара по медиите уважение ли е?

162

Анонимен

преди 1 месец

Ами така е. Не мжое да псуваш някого, да му разваляш деня и да няма последствия. Какво е това! Хора ли се или българи?