165

Край

преди 2 години

При такава трагедия трябва смирение.Притеснителното е, че от тази екскурзия се вижда, че македонци и албанци не живеят заедно нищо, че са в една държава. Конфликта тлее.

164

От бореца

преди 2 години

Ние българите сме изключително благодарни на башибозушки и помашки орди, на черкезки и албански шайки, на еврейски донмета и анадолски дервиши, носители на цивилизация, културно наследство и космически технологии! По целия Балкански полуостров се издигат ракетите на алахата, ех все още никоя не е литнала но, придадените към тях астронавти всеки ден вият от мъка, умствено усилие и най-вече хемороиди .!.

163

аа

преди 2 години

Психично болни същества, които трябва да се изолират от обществото.... Адекватна реакция от страна на властите....

162

Анонимен

преди 2 години

Не е фашизъм,ако накажеш човек ,който нарушава законите в България.

161

Анонимен

преди 2 години

Дано да има наказания за него,а е само да го арестуват и пуснат.

160

Анонимен

преди 2 години

Трябва да има сериозни санкции за всеки един,който сплашва,който говори с омраза,призовава за война или убийства,пише обидни,расистки и националистически .Няма как.Всеки имам право на мнение,но някои "хора" ползват интернет за други цели,които са незаконни.Трябва да има сериозни санкции.

159

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Това е фашизъм. Пространствата за коментари са анониматни,за жалост,пространства. Аз лично не възразявам ако някой ме обижда чрез коментарите си и абсолютно никога не бих подал сигнал друго човешко същество да бъде ощетено откъм свобода,понеже си е позволило да ме обиди. Като потомък на народ,изстрадал османо-еврейско робство некак си не ми се отдават мили приказки за продължаващите да властвуват над нас варвари. Търпя всекидневни обиди,но всеки със своето.

158

Анонимен

преди 2 години

И какъв е тоя по НАРОДНОСТ и за кого е писал в Фейсбук- българин, турчин, албанец ??? Значи, полицаите трябва да пазят БЪЛГАРИЯ... Албанците- ислямисти са ВРАГ и когато тия умират, България РАСТЕ....Ако някакви полицаи подпомагат Врагове на България( както правеха Стефан Стамболов, поп Кръстьо и Спас Турчев), трябва да приключим с министъра и тия полицаи както с ПРЕДАТЕЛИТЕ- курш.ум в тиквата или нож в гърлото.

157

Не е майтап

преди 2 години

Ако е написал нещо от рода на Шарли ебдо ще предизвика последствия за цялата държава.

156

Анонимен

преди 2 години

Чук, чук... Кой е? - Рундю Правешки

155

DDD

преди 2 години

"1984" - Джордж Оруел. Страхотна книга. И филм даже направиха по нея. Горещо я препоръчвам на родните ни полицаи и служители на прекалено многото "силови" структури в държавата!... Да се пообразоват малко!... Защото арестуваният, ако има добър адвокат, ще ги счупи от дела!... И отгоре на всичко този така наречен "арест" противоречи на Конституцията! За справка: член 34.

154

Анонимен

преди 2 години

"Изразил неуважение към жертвите .... ". А да празнуваш с китара по медиите уважение ли е?

153

Анонимен

преди 2 години

Ами така е. Не мжое да псуваш някого, да му разваляш деня и да няма последствия. Какво е това! Хора ли се или българи?

152

Анонимен

преди 2 години

До DDD - Не че нещо ... ама е същото. Изказваш се публично и остава съобщение, достъпно за всички.

151

Анонимен

преди 2 години

И кво? Вече не мое и да си коментираме! То не че и бойко не задържа един за разпит, а псоле го запалиха докато спи, ама както и да е.

150

Анонимен

преди 2 години

Да не е разказал виц за Рундю? Едно време така опандизваха за разказан виц за Вожда

149

malart

преди 2 години

морално-етичните норми... този, ако има адвокат, ще ги попилее. незаконен арест отвсякъде

148

Реалист

преди 2 години

До Додо Я не се прави на блъснат от влак !Истината е ,че живееш в неолиберална демокрация ,израждаща се във фашизъм и тирания ,коркоджабъл! Какви ти комунисти ? Кокалите им отдавна изгниха . Много обичате Некро/филията . ?

147

Голямата измама

преди 2 години

До DDD Живеем в демокрация ! Свобода на словото ,правото да си кажеш мнението ,на избор и накрая ,Хайл и със сопата .

146

Анонимен

преди 2 години

До Това са им промените Я СЕ ХВАНИ ЗА ПАЛЦИТЕ ! ОТКОГА БРЮКСЕЛ СТАНАХА КРЕМЪЛСКИ ПОСЛУШКОВЦИ ? ДЕМОКРАТИТЕ ,ДЕМОКРАТИТЕ ЩЕ ТИ НАБУЧАТ *** С ВАКСИ И ГЕЙ ПАРАДИ ,ЕВРО И АТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ .