185

Бунгур

преди 2 години

Ако го нямаше това безмислено островче и тази безмислена мантинела всичко щеше да се размине благопололучно.Пътища убийци бол в БГ.Всичко друго е следствия,а не причини.

184

DDD

преди 2 години

До Анонимен 193: Скъпи анонимен приятелю, къде ти се привидя престъпление? Поне прочети до край това, което съм написал и го осмисли, преди да опонираш!... Пак ще го обясня специално за теб: ако така набеденият "нарушител" се беше изказал по някоя НАЦRОНАЛНА медия (радио, телевизия и т.н.) и не е спазил добрия тон, е едно, НО, каквото и да е написал в личният си профил във Фейсбук е коренно различно нещо!!! НИКОЙ по Конституция не може да възпрепятства изказването на ЛИЧНО мнение! Образовай се!

183

Анонимен

преди 2 години

Ами публикувайте какво е написал, та и ние да преценим, аджеба за арестуване ли е или за похвала!

182

радевщина в действие

преди 2 години

ПОЧНА СЕ !!! Очаквайте скоро Белене и Скравена да отворят врати за неблагонадеждните !!!!

181

L

преди 2 години

Е така , простащината на тоя наерод трябва да се озаптява , демокрацията не е всеки да си прави каквото иска.

180

Анонимен

преди 2 години

До DDDПрестъплението е в НАЧИНА на изразяване на това мнение. Език на омраза, език на улицата, език на профана. Кога успяхме толкова да изпростеем, бе, българи?! Маса народ, с измамно чувство за недосегаемост, ежедневно пълни чатовете с гадости и простотии. И тази профанска гордост, че сме първи в Европа по ред важни показатели.... Срам и позор!

179

Анонимен

преди 2 години

До 180-МИ ТЕ МАКЕДОНЦИТЕ С КОИ ЖИВЕЯТ ДОБРЕ - ОТ ВСИЧКИ ОКОЛО ТЯХ ТЪРСЯТ ДА ВЗЕМАТ НЕЩО КОЕТО НЕ Е ТЯХНО.

178

DDD

преди 2 години

До Анонимен 191: Конституцията е ВЪРХОВНИЯТ закон на една държава! Всички останали закони, подзаконови актове и предписания, в това число и Наказателният Кодекс, се подчиняват на принципите, заложени в същата тази Конституция! По-просто казано - ако "арестуваният" беше се изцепил в национален ефир - добре, попада под действието на НК за насаждане на омраза... Но той е изразил ЛИЧНОТО си мнение на ЛИЧНАТА си страница във Фейсбук. Та къде тук точно е престъплението?

177

Анонимен

преди 2 години

до 191-Ми те "македонците" открито и чрез МЕДИЙТЕ говореха със омраза срещу нас.

176

Анонимен

преди 2 години

СИГУРНО Е КАЗАЛ НЯКОЯ ПРИКРИТА ИСТИНА. ДО СЕГА ИМАШЕ ТОЛКОВА ПИСАНЕ И КОМЕНТАРИ, НО НЯМАШЕ АРЕСТУВАНИ.

175

Анонимен

преди 2 години

До DDDА какво ще кажете за Наказатерния кодекс? " Материалите са докладвани в СРП за извършено престъпление по чл. 162 от НК - проповядване на омраза, основана на народност, чрез информационна система."

174

DDD

преди 2 години

Конституция на Република България, член 39, алинея 1: Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. Член 37, алинея 1: Свободата на съвестта, свободата на мисълта и ... са ненакърними. Член 38: Никой не може да бъде преследван и ограничаван в правата си поради своите убеждения... Няма да е лошо, представителите на "силовите" структури да се научат да четат и мислят, преди да действат!...

173

DDD

преди 2 години

Дайте да си го признаем най-после - тоталитаризма още не си е заминал, колкото и да се пънат да ни го втълпяват милите ни управници!... По отношение на "свободата на словото" е същото, както по бай Тошовото време!... Всичко и всички в тази територия се следи и слуша!... Без правоимащите... Те и на полюцайчетата им слушат телефоните, ама не си го признават! Понякога имам чуството, че живеем във филм - "1984" по книгата на Джордж Оруел...

172

Анонимен

преди 2 години

Държавното хрантутник на заплатата която идва от частният сектор с работещи хора освен да репресира то друго не може Казвам работещи, защото държавният сектор някога не са били работещи или изкарващи и един лев Парите им идват само от рекет и грабежи към частният производствен сектор,който им плаща заплатите.Държавата е вид бирник и обирджия на вашият честен труд.В случая репресията е срещу свободното мислене.Не мисли много казва бирникът иначе ще ви прати боб,денс или каскета.

171

Ицхак

преди 2 години

Значи пак строим комунизма ! ЦЕНЗУРА !!! Браво ! И политическо преследване !!! Скоро ще отворят и лагерите в Белене и Ловеч !!! А миналата година повечето днешни дупетати крещяха с пяна на уста за преврат , носеха бесилки, ковчези и искаха убийства !!!! Тогава нямаше цензура !!! Е, днес вече има !

170

Анонимен

преди 2 години

Как така ще арестувате някой за коментари в Фейсбук бре алоооу?

169

Атаман Сирко

преди 2 години

Всяка жена може да е професионалистка в един бранш стига да иска, но не всяка професионалистка може да е жена, колкото и да и се иска! Работи се по въпроса.!.

168

Жена

преди 2 години

Вече избягвам да чета коментарите на българите по чатовете. Всички са изключително компетентни , продажни и адски злобни! Има ли нещо , което да не мразите? Вместо само да бълвате жлъч, защо не мислите за доброто , което можем да правим заедно. Децата Ви в училищата се пребиват и унижават , едва ли заради някой друг, а заради добрия пример на злоба и ненавист , който им давате!!!

167

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Главна причина за вербални обиди в коментаторски пространства,включая Фейсбук, е в това,че криещи се зад български профили турци и евреи саботират всяка възможност на българите да са обединени. Всяка наша изразена с аргументи позиция,която е в услуга на Българската Държава бива осмивана,подигравана,а публикуваният най-често пращан да пие некакви хапчета. Искам да знам защо полицаите не арестуват евреите и турците,които се крият зад фалшиви български профили. Ето,аз съм прям и Ви представям ЕГН.

166

Българ

преди 2 години

Човека им казал истината сигурно!