225

Анонимен

преди 2 години

Какво толкова е казал и защо не задържаха веднага отговорните за тази безумна мантинела след завоя и пусналите движението, след като нямал А16?

224

Анонимен

преди 2 години

Точно, фашизма се връща на мода. Тотален контрол на масите и геноцид над неваксинираните. Е сега кажете, че конспиративните теории са болни фантазии.

223

ПроСоТо

преди 2 години

имам един близък роднина,вече покойник,който беше изпратен в Белене само защото нап сувал партийния секретар..Обявиха го за "враг на народа" и изселиха семейството му без право на завръщане..Та не подскачахме ли преди 30 год. точно срещу такиваИЗВРАЩЕНИЯ?

222

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...Драги,ако "уличния език" е "достатъчно условие" ЗА АРЕСТУВАНЕ на употребилия го,то първо Тиквата трябваше да бъде задържан,защото всички познаваме ПРО-СТАШКИЯ му речник...Па и друго:..-Може да бъде ПОРИЦАН,или глобен хулиганстващия,но НЕ и АРЕСТУВАН!!!!!...Така практикуваха по времето на "комунизъма",когато само за някой ВИЦ се отиваше направо в Белене!...Та?..Как ти се вижда,има ли прилика с преди?

221

DDD

преди 2 години

"Гавра с труп" и "Непристоен език" НЕ Е ЕДНО И СЪЩО!!!

220

DDD

преди 2 години

Моля "разбирачите" от форума да ми обяснят как точно можеш да се "изгавриш" с труп на приказки??? Защото гаврата с труп се наказва от закона, да, но за това е нужен ФИЗИЧЕСКИ контакт между извършителя и жертвата!!! Всичко останало е опит за оправдаване на неправомерни действия от страна на силова организация! Да ни е честита Полицията на мисълта! Сигурно вече в НК има понятие "Мислопрестъпление"?!? Смеш_ници!

219

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 2 години

След 32 годишни кражби и пладнешки грабежи, целенасочено и методично опростачване на нацията , разрушаване на държавата и държавността, заменяне на морала и ценностната система със западна - какво да очакваме да се роди и възпита у нас !?Простаци, разбира се, какво друго!?Кое ни е наред у нас - икономиката ли,селското стопанство ли,здравеопазването ли,образованието ли, културата ли !?СДС-Чумата унищожи всичко !

218

Анонимен

преди 2 години

Такива можело да арестуват, а защо тогава разпространяващите измислици за ваксините и всички други техни простотии не може?

217

НЕКОЙ

преди 2 години

Значи може медиите да ни заливат с всякакви гадости и негативизъм, а ние да не можем да изразим свободно какво мислим, така ли излиза ?

216

Анонимен

преди 2 години

А, бе, DDD, ти се оля, бре, човек..... Вече многократно ти беше обяснено, че въпросният господин е задържан за непристоен език спрямо загинали хора, не заради изразено мнение. На *** уличен език - "гавра с труп". Имайте малко морални задръжки, хора - 45 души са умрели за броени минути в адски мъки, вие си помпате его на техен гръб. Хора са били това, ей, не бездушни чучела в огнен експеримент. Хора, без значение от националност , религия, цвят на кожата. Имайте малко уважение ...

215

Анонимен

преди 2 години

започва да намирисва на диктатура

214

Анонимен

преди 2 години

не забравяйте кой управлява въпреки всички скалъпени избори, ние все още сме си източния блок и да влезем в 10 ес... нали знаете приказката за селянина:)))

213

DDD

преди 2 години

Да ни е честита новата тоталитарна държава! Само да поясня: ако наругая или напсувам някой на улицата, то той може да ме съди за обида, спор няма, но на 1000% съм сигурен, че никой няма да ме арестува заради това!... Да те арестуват заради изразено лично мнение, е абсурдно!

212

Анонимен

преди 2 години

Военни техники на сплашване и контрол.

211

Анонимен

преди 2 години

До HATERПрав си, но това идвина от Американското Посолство, което решава всичко в България. Ние сме колония в буквалния смисъл.

210

ПроСоТо

преди 2 години

До Почна се..тия,които се захапал,НЕ са тия,които НАЛАГАТ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ "новия световен ред" бе!.."ГЛЕДАЙ В КОРЕНА!"..

209

ПроСоТо

преди 2 години

И що стана с прословутия текст от Конституцията,"ГАРАНТИРАЩ" правото на всеки да ИЗРАЗЯВА МНЕНИЕ?!..Некои по-будни и жъ рекат:..-"Ами "1984",бе Просо"..Е да ама това вече не е "1984",а.."2984"..Приключиха с войните,защото пушките и бомбите отминаха в миналото.."ТЕ" знаят,че натиснат ли копчето,СИ ОТИВАТ И ТЕ,за това измислиха "НЕВИДИМАТА ЗАПЛАХА".../требе да платят "патентното право" на Лукаш../

208

вай, вай...

преди 2 години

докато плюха и мазаха , маскаряха , къртиха и унижаваха предишните, можеше.... сега да говори кой каквото си иска - не може ... ха ,честито ви нова власт и промяна....

207

Joro

преди 2 години

Аз не виждам какво лошо има в това, да задържат някой, ако той е нарушил закона. Независимо, че за това използва Фейсбук. Ако напсуваш или обидиш някой наживо - има санкция от закона. Ако го направиш през Фейсбук защо да няма?

206

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще няма да се учудя за получим лична карта да вписване и цвета и на урината си