241

Анонимен

преди 1 месец

Какво толкова е казал и защо не задържаха веднага отговорните за тази безумна мантинела след завоя и пусналите движението, след като нямал А16?

240

Анонимен

преди 1 месец

Точно, фашизма се връща на мода. Тотален контрол на масите и геноцид над неваксинираните. Е сега кажете, че конспиративните теории са болни фантазии.

239

ПроСоТо

преди 1 месец

имам един близък роднина,вече покойник,който беше изпратен в Белене само защото нап сувал партийния секретар..Обявиха го за "враг на народа" и изселиха семейството му без право на завръщане..Та не подскачахме ли преди 30 год. точно срещу такиваИЗВРАЩЕНИЯ?

238

АВТО-ЦЕНЗУРА

преди 1 месец

когато човек говори не това което мисли, а това което е угодно на силните на деня

237

ПроСоТо

преди 1 месец

До Анонимен...Драги,ако "уличния език" е "достатъчно условие" ЗА АРЕСТУВАНЕ на употребилия го,то първо Тиквата трябваше да бъде задържан,защото всички познаваме ПРО-СТАШКИЯ му речник...Па и друго:..-Може да бъде ПОРИЦАН,или глобен хулиганстващия,но НЕ и АРЕСТУВАН!!!!!...Така практикуваха по времето на "комунизъма",когато само за някой ВИЦ се отиваше направо в Белене!...Та?..Как ти се вижда,има ли прилика с преди?

236

DDD

преди 1 месец

"Гавра с труп" и "Непристоен език" НЕ Е ЕДНО И СЪЩО!!!

235

DDD

преди 1 месец

Моля "разбирачите" от форума да ми обяснят как точно можеш да се "изгавриш" с труп на приказки??? Защото гаврата с труп се наказва от закона, да, но за това е нужен ФИЗИЧЕСКИ контакт между извършителя и жертвата!!! Всичко останало е опит за оправдаване на неправомерни действия от страна на силова организация! Да ни е честита Полицията на мисълта! Сигурно вече в НК има понятие "Мислопрестъпление"?!? Смеш_ници!

234

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 месец

След 32 годишни кражби и пладнешки грабежи, целенасочено и методично опростачване на нацията , разрушаване на държавата и държавността, заменяне на морала и ценностната система със западна - какво да очакваме да се роди и възпита у нас !?Простаци, разбира се, какво друго!?Кое ни е наред у нас - икономиката ли,селското стопанство ли,здравеопазването ли,образованието ли, културата ли !?СДС-Чумата унищожи всичко !

233

Анонимен

преди 1 месец

Такива можело да арестуват, а защо тогава разпространяващите измислици за ваксините и всички други техни простотии не може?

232

НЕКОЙ

преди 1 месец

Значи може медиите да ни заливат с всякакви гадости и негативизъм, а ние да не можем да изразим свободно какво мислим, така ли излиза ?

231

Анонимен

преди 1 месец

А, бе, DDD, ти се оля, бре, човек..... Вече многократно ти беше обяснено, че въпросният господин е задържан за непристоен език спрямо загинали хора, не заради изразено мнение. На *** уличен език - "гавра с труп". Имайте малко морални задръжки, хора - 45 души са умрели за броени минути в адски мъки, вие си помпате его на техен гръб. Хора са били това, ей, не бездушни чучела в огнен експеримент. Хора, без значение от националност , религия, цвят на кожата. Имайте малко уважение ...

230

Анонимен

преди 1 месец

започва да намирисва на диктатура

229

Анонимен

преди 1 месец

не забравяйте кой управлява въпреки всички скалъпени избори, ние все още сме си източния блок и да влезем в 10 ес... нали знаете приказката за селянина:)))

228

Арам

преди 1 месец

Явно е прекалил малко с любезностите този господин.Иначе оттатък край Скопие да знаете мноого ни уважават.като кажеш че си българин,веднага те питат ,,от дека си'',хеле пък да им отговориш ,,ами от овде сум''ще те бият докато напълниш гащите.

227

DDD

преди 1 месец

Да ни е честита новата тоталитарна държава! Само да поясня: ако наругая или напсувам някой на улицата, то той може да ме съди за обида, спор няма, но на 1000% съм сигурен, че никой няма да ме арестува заради това!... Да те арестуват заради изразено лично мнение, е абсурдно!

226

Анонимен

преди 1 месец

Военни техники на сплашване и контрол.

225

Анонимен

преди 1 месец

До HATERПрав си, но това идвина от Американското Посолство, което решава всичко в България. Ние сме колония в буквалния смисъл.

224

проф. МИРЧЕВ

преди 1 месец

БЕ УВОЛНЕН ОТ АНАСТАС ГЕРДЖИКОВ ИМЕННО С ТАЗИ ЦЕЛ >>>>>>>>>>>>>>>>> >>> ДА СЕ ВСЕЕ СТРАХ И ЧРЕЗ АВТОЦЕНЗУРАТА ДА СЕ ГОВОРЯТ САМО УДОБНИ И УГОДНИ НА ЕВРЕЙЧЕТАТА НЕЩА

223

HATER

преди 1 месец

ИСКАТ ДА НИ НАУЧАТ КАКТО ПРИ КОМУНИЗМА, ДА ГОВОРИМ НЕ ТОВА КОЕТО Е ИСТИНА, А САМО ТОВА КОЕТО Е УГОДНО НА ГОСПОДАРИТЕ > ТОЕСТ "АВТОЦЕНЗУРА "

222

HATER

преди 1 месец

ИСКАТ ДА НИ СПЛАШАТ ЕВРЕЙЧЕТАТА