259

HeinrichHimmler

преди 2 години

Палячовците от тази медия, които редовно взимат пари от шкафчето на вожда манипулират за пореден път общественото мнение. В уърлдометърс ясно се вижда, че за разлика от много други държави ние отиваме все по-надолу с нови случаи и ще сме една от първите европейски държави, които ще излезнат от тази вълна. Но е важно да се натискат новите във властта, за да може гербавите да трупат дивиденти нали ? Жалки сте!

258

Анонимен

преди 2 години

272 в грешка си. Същите нацисти са, но добре напудрени и намазани, че да не ги подушваш. Сериозно ли мислиш, че им пука за нас и здравето ни? Години наред ни хвърлят бо*клучивите си стоки с ниско качество, а сега изведнъж са се загрижили за живота ни! Не им вярвам. Те правят само това което е в тяхна изгода. А да продават милиона и да взимат по 1000 долара на секунда, определено е изгода. На тях не им пука за нас. И аз няма да им играя по свирката.

257

Анонимен

преди 2 години

Нека разделят АЛбания от Македония. с Албанците нямаме проблем.

256

Читател

преди 2 години

"Антирекорд в България: Най-малко ваксинирани и най-много починали в ЕС"Хм, дали има връзка между двете?

255

Анонимен

преди 2 години

Сега сме демокрация, тези хора са избрали да са антиваксъри, с ясното съзнание какво може да им се случи, не може да се помогне.

254

Cartman1912

преди 2 години

До И?Абе интелигент, кажи ми как при около 108 000 смъртни случая в България за година 75 000 са от сърдечносъдови заболявания? И тези заболявания не се пренасят от човек на човек. Затова нямаш локдаун за тях. А системата е претоварене и ***, като теб проповядват да не се ваксинирае, че да я претоварим още повече. Значи тя според теб не се справя здравната ни система ама дай да я натоваим още, като не се ваксинираме и после, като умрем поне ще кажем, че е заради стсемата.

253

ГРАО

преди 2 години

Ако е на базата на данни от ГРАО, от където идват и списъците за гласуване, никога няма да минем 60% ваксиниране. Просто списъците са пълни с хора, които не живеят тук от дълги години. Това означава и че сме на поне 45% реално ваксиниране.

252

ДайТЕ

преди 2 години

Едно време лафа беше, дай на българите мощни коли-они сами ке се изтрепатт, Та и сега е нещо подобно, само дето на обратното с ваксините, има ваксини, безплатни са. Ганяя обаче е свикнал, че нещо ако е безплатно начи го мамят( ген) та...ясна е работата

251

БМВ и ЗАЗ

преди 2 години

Не сравнявайте несравними неща!!!Каде са болниците,лекарите и реанимациите в западна европа и каде са у нас???днес в Германия има над 66000 ножи случая и 335 починали!!! И това при нивото на немската дисциплина и здравеопазване!Оставете България вижте пак за днес данните за Египет и Либия при съответно 6 и 8% ваксинирани??????Данните за днес си ги свалете от сайта на WHO !!!

250

Владо

преди 2 години

Абе на никого изведнъж не сте му станали важни! Хората си ваксинират техните народи и ви дават достъп до ваксината и на вас. Никой не ви лъже и никой не го интересува, дали ще сте ваксинирани или не. Като накрая останем само ние без ваксина, никой няма да идва тук нито за туризъм, нито за инвестиции. Защо някой да си изсипе парите тук при такъв прос*т и неук народ? Дали са ни ваксина, ние като не я искаме други ще я ползват, а ние ще мрем и развиваме теории по форумите. Статистиката не лъже.

249

Анонимен

преди 2 години

на някой да му дреме от неква статистика.....само пример: прави се преброяването на населението, и на следващия ден след като са обявили края му, се казва че са се преброили 82%.... е тогава защо се прави преброяване???? чакам Данчето и Кунчев да видя след като имат по 3 дози и карат леко ковида....организма не ти ли се справи с грипа, господ да слезе не може да ти помогне....

248

Анонимен

преди 2 години

253, да ние сме "тъ*паците на Европа". По същият начин ни наричаха по времето на холокоста. И знаеш ли, нямам нищо против да ни наричат така отново. Казано от нацист това е истински комплимент. Благодаря!

247

до 259

преди 2 години

Математиката ти е слаба: И преди сме имали най-много починали да, само че сега е от ковид ...сега прибави и по-принцип починалите от всичко останало и ако пак не проумяваш каква е разликата, отвори балкона и скачай смело :)

246

Вярно или не

преди 2 години

Ваксина-Биологичен препарат, който създава активен придобит имунитет. Ковид ваксината, ваксина ли е след като противоречи на горното? РНК ваксина-С помощта на нано частици(понеже са инжектирани в кръвта, няма кой да ги спре) директно в ядрото на клетката се задава какво да прави клетката. Кой знае какво е зададено на нано частиците? Клетката се фокусира да прави много антитела за ковид, няма сили за други. Резултата е ясен.

245

Ели

преди 2 години

Нормално! Да се обърне внимание на превенцията на здравето на българина. 98% от починалите са с придружаващи заболявания. Не кампания за ваксинация, а кампания за здравословен начин на живот трябва да има тук!

244

Кра

преди 2 години

Айдеее, поредните простотии. Как удобно навръзвате статистиката, мама.та си трака. Най-малко ваксинирани, най-много починали от Ковид. Смях и безумие! А преди Ковида, както вече десетки хора са писали в коментарите си, как беше ситуацията с починалите? Винаги, винаги България е била първа по смъртност в Европа. От десетилетия. Как да е сега? За сметка на това пък българите са първи по дешифроване на измамници, фалш истории, хора и директиви, щото същите са ги преживели вече 2 поколения..

243

Тодор Живков

преди 2 години

До Анонимен "Също така най-корумпирана, най-бедната, с най-много починали новородени, най-мръсен въздух, най-нещастно население, умираме най-млади" - А банани има ли?

242

до 255

преди 2 години

Че какъв ти е проблема? Колкото толкова, докато издържи дотогава, нема живея 300 г. Ти като толкова си се притеснил за ваксинката да нема да илядиш?

241

Cartman1912

преди 2 години

Прости селяни сме и това е. Няма данни няма факти за простия българин. Всеки вече познава хора починали от този вирус, но на простия българин това не му стига, като доказателство. Говорите си глупостите и в резултат нацията ни дава жертви повече отколкото през войни! Мислите се за умни а стадото овеце сте вие. Водят ви на заколение и отивате доброволно, щото мислете, че сте по-хитри от системата. От 11 кладенеца вода носите само да изкарате черното бяло. И понеже сте просто затова ще сте бедни!

240

И?

преди 2 години

Кое е новото? И преди имахме най-много починали. И това е следствие на разсипаната здравна система! В момента такава НЯМА! Влизат леки случаи и не оцеляват! Виновни са лекарите и политиците! Набийте си го в главите! Има 75 000 починали от съдечносъдови болести през 2020 и едва 8000 от модерната болест!!!!! Що за иззродии обявяват извънредно положение заради 8К??? КАкво правим с онези 75 000? Те по-малко важни ли са? ФАШИСТИ!