299

Анонимен

преди 5 месеца

До до 307 - Все ми е тая ти какво признаваш. Бии си бустера и така... :) ... Факт е, че дори не си се замислял, какви биха били ползите ако се намали населението. За СО2 чувал ли си? Ако не, скоро ще ти продухат ушите от информация за това, как трябвало да се намали. Как може да се намали? Ами като намалиш консуматорите, които знаеш ли къде живеят? Ами в богатите страни. Защо не държат африканците да се ваксинират масово? Защото те не са основната причина за СО2. И така... Боцкай се... :)

298

Германец

преди 5 месеца

"Факт е, че в Шотландия в рамките на 4 седмици са починали 466 ваксинирани и 64 НЕваксинирани" -- Също така е факт, че при 100% ваксинирани, всички починали ще са ваксинирани. Няма да има нито един неваксиниран. И?

297

свирчо с китара

преди 5 месеца

Успеха на Радев е неуспорим продължава да изчегъртва народа български.

296

До 293

преди 5 месеца

Времената са други ама май не си разбрал още(не си само ти). Вече има изкуствен интелект и роботи, нужда овчарят от много овце вече няма. Ерата на потребление приключи.

295

до 307

преди 5 месеца

Пфффф хахаххахахаха ! Тия рептили и злодеи са опрели до твоята нафта ли мислиш бре???? Хахаххаха тоя единия лети за кеф през ден до луната , до твойта наффта опреха ? хахахаххахаха ееее признавам ти...ти си от хората с мозък ! Представям си тия дет немат кво мислят ! хахахахаххахахахахаххахахаха

294

представете си и ...

преди 5 месеца

помислете ... ВСИЧКИ антиваксари за измрели ... останали сте само Вие набодените ... НО Вие също си предавате вируса... и който си умре от Вас .. ми пак ще си умре ... да не говорим за тромбче ... ама Ваша си работа .. ИЛИ ??? ...

293

Анонимен

преди 5 месеца

До до 298 - Факт е, че в Шотландия в рамките на 4 седмици са починали 466 ваксинирани и 64 НЕваксинирани пак за същия период т.е. 7,3 пъти повече ваксинирани... Има си доклади, намери си ги и чети... Пишат се от Public Health Scotland...

292

Анонимен

преди 5 месеца

До до 293 - Далаверата е, че вече има роботи и софтуер, които могат да вършат работата, която вършиш ти, другата далавера е, че няма да им цапаш планетата и няма да им харчиш нефта, както и останалите ресурси, третата далавера е, че за по-малко стадо трябват по-малко овчарски кучета... Далавери има много, но не са за ов_це, а за хора с мозък в главата...

291

Анонимен

преди 5 месеца

Толкова ли сте кьорави , та не виждате целенасочената война срещу ЕВРопа. ѝняма ли кой да ги спре тези гонгстери- убийци.

290

Не е за вярвяне, но

преди 5 месеца

е факт. Току-що, търсейки приказки за малки деца, попаднах на детски сайт, в който открих приказката "Хипопотамът, който се страхувал от ваксини". В търсачките излиза веднага. Прочетете я, моля! Това е още едно доказателство, че става дума за промиване на мозъци, не за здраве! Няма да спра да публикувам този пост под всяка статия за ковид и ваксинирането. Нима ще оставим децата си в ръцете на тези, които търсят само и единствено печалбата от "ваксините"???

289

Фен на Пфайзер

преди 5 месеца

Вчера Кацаров говореше за 26 % вакснати, днес вече 29 % били... Ами че то като е така, току виж до края на годината сме чукнали 100%! Вземам си пуканки и почвам да следя!

288

до 298

преди 5 месеца

Факт, но са адски малко в сравнение с невакснатите :) пак факт, да не говорим колко от тия УЖ вакснати са такива дето са свалили серта от замунда :) айде бегай си измиеш зъбките са

287

Анонимен

преди 5 месеца

Нали влязохме в Европа за по-висок стандарт и свободно предвижване.Да ама не. Границите ни ги затвориха с карантини и то май ще е за дълго, да не кажем вечно.Разрушиха ни нормалния живот за да ни напъхат във виртуалния, то за по- добър контрол, лошо няма.Медицината не е достъпна никъде и разчитаме за оцеляване на естествения подбор.Медицинските разпоредби за тая така наречена криза са като приказките на Шехерезада и нямат нищо общо със здравето на хората.

286

Право в целта

преди 5 месеца

Жалки манипулатори, а защо не казвате нищо за шампиона по инжектиране Гибралтар, където 100% от хората са набодени, а също 40% са с трета доза. И познайте каква награда са получили от правителството за образцовото им поведение - отмяна на коледните празници поради значително покачване на случаите!!! Подобна е и ситуацията в Израел.

285

Анонимен

преди 5 месеца

Тя България е на първо място от 2012 година , но мисля , че тогава не е имало коронавирус . Търсете причината там където е .

284

до 293

преди 5 месеца

Ако помислиш, ще се сетиш сам...най-малкото, е че тия въпросни рептили и злодеи без нас са нищо....ние работиме, робуваме и движим нещата под тяхната диктовка...та кажи ми ТИ , каква е далаверата на овчаря сам да си тепе овцете????????

283

Анонимен

преди 5 месеца

Надуха ни главите с Европа и Израел. Кажете нещо за Южна Корея или Виетнам. Нямат ли мониторинг там?

282

Анонимен

преди 5 месеца

286 като говориш за факти, дай един който да доказва че на някой му пука за народа. Един! Дишаме мръсен въздух, запада ни мятка нискокачествената си стока, отнасят се с нас като с 2ра ръка хора, мълчат пред всичко -ниски заплати, лоши условия на труд. Години наред си затварят очите за очевидни неща. И искаш да повярвам, че изведнъж сме станали най-важния им приоритет? Ха ха! Тоя виц минава пред западните лигльовци. Ние знаем истината.

281

Анонимен

преди 5 месеца

Научното познание остарява с огромна скорост и вярното днес може да не е вярно утре, ето защо всички експерти, особено в сферата на медицината, трябва да са много премерени в оценките и препоръките си.

280

Германец

преди 5 месеца

До Cartman1912 -- Много точен коментар. Поздравления :)