279

Анонимен

преди 2 години

Толкова ли сте кьорави , та не виждате целенасочената война срещу ЕВРопа. ѝняма ли кой да ги спре тези гонгстери- убийци.

278

Не е за вярвяне, но

преди 2 години

е факт. Току-що, търсейки приказки за малки деца, попаднах на детски сайт, в който открих приказката "Хипопотамът, който се страхувал от ваксини". В търсачките излиза веднага. Прочетете я, моля! Това е още едно доказателство, че става дума за промиване на мозъци, не за здраве! Няма да спра да публикувам този пост под всяка статия за ковид и ваксинирането. Нима ще оставим децата си в ръцете на тези, които търсят само и единствено печалбата от "ваксините"???

277

Фен на Пфайзер

преди 2 години

Вчера Кацаров говореше за 26 % вакснати, днес вече 29 % били... Ами че то като е така, току виж до края на годината сме чукнали 100%! Вземам си пуканки и почвам да следя!

276

до 298

преди 2 години

Факт, но са адски малко в сравнение с невакснатите :) пак факт, да не говорим колко от тия УЖ вакснати са такива дето са свалили серта от замунда :) айде бегай си измиеш зъбките са

275

Анонимен

преди 2 години

Нали влязохме в Европа за по-висок стандарт и свободно предвижване.Да ама не. Границите ни ги затвориха с карантини и то май ще е за дълго, да не кажем вечно.Разрушиха ни нормалния живот за да ни напъхат във виртуалния, то за по- добър контрол, лошо няма.Медицината не е достъпна никъде и разчитаме за оцеляване на естествения подбор.Медицинските разпоредби за тая така наречена криза са като приказките на Шехерезада и нямат нищо общо със здравето на хората.

274

Право в целта

преди 2 години

Жалки манипулатори, а защо не казвате нищо за шампиона по инжектиране Гибралтар, където 100% от хората са набодени, а също 40% са с трета доза. И познайте каква награда са получили от правителството за образцовото им поведение - отмяна на коледните празници поради значително покачване на случаите!!! Подобна е и ситуацията в Израел.

273

Анонимен

преди 2 години

Тя България е на първо място от 2012 година , но мисля , че тогава не е имало коронавирус . Търсете причината там където е .

272

до 293

преди 2 години

Ако помислиш, ще се сетиш сам...най-малкото, е че тия въпросни рептили и злодеи без нас са нищо....ние работиме, робуваме и движим нещата под тяхната диктовка...та кажи ми ТИ , каква е далаверата на овчаря сам да си тепе овцете????????

271

Анонимен

преди 2 години

Надуха ни главите с Европа и Израел. Кажете нещо за Южна Корея или Виетнам. Нямат ли мониторинг там?

270

Анонимен

преди 2 години

286 като говориш за факти, дай един който да доказва че на някой му пука за народа. Един! Дишаме мръсен въздух, запада ни мятка нискокачествената си стока, отнасят се с нас като с 2ра ръка хора, мълчат пред всичко -ниски заплати, лоши условия на труд. Години наред си затварят очите за очевидни неща. И искаш да повярвам, че изведнъж сме станали най-важния им приоритет? Ха ха! Тоя виц минава пред западните лигльовци. Ние знаем истината.

269

Анонимен

преди 2 години

Научното познание остарява с огромна скорост и вярното днес може да не е вярно утре, ето защо всички експерти, особено в сферата на медицината, трябва да са много премерени в оценките и препоръките си.

268

Германец

преди 2 години

До Cartman1912 -- Много точен коментар. Поздравления :)

267

Анонимен

преди 2 години

Никой нищо не казва за Обединените Арабски Емирства - 90% ваксинирани, може и повече. Колко вълни минаха от там, колко умряха, колко оздравяха, няма никакво инфо. Само за Европа говорят.

266

Анонимен

преди 2 години

Според Витанов през 11.2020 е имало 27% по-малко починали от Ковид в Бг, отколкото през 11.2021. Колко ваксинирани има сега - някъде около 27% т.е. с 0% ваксинирани имаме Х починали, а с 27% ваксинирани имаме 1,27Х починали. Фактите са такива (ако Витанов не лъжа). Да погледнем ли статистиката в световен мащаб? Защо през 2021 има много повече жертви на Ковид отколкото през 2020, след като вече много хора са го преболедували? Ами защото и много хора са се ваксинирали... Боцкайте се...

265

до 287

преди 2 години

ЮАР ....хахахахха Абе бате там ако почине комар е по-голяма трагедия от това да почине човек...ти чуваш ли се? Дори бройка не се води...не им пука...било е и ще бъде така от край време....какви сравнения даваш?????

264

Анонимен

преди 2 години

279 а в ЮАР колко са ваксинирани? И колко е смъртността? Защо не направят анализ на тема защо най-ваксинирания континент е най-болен? При условие, че е и с най-качествено здравеопазване! Нещо на тая тема са кажете?

263

ФАКТ

преди 2 години

Само в българия ако на пациент му кажат, че крака му е за ампутация първаия му въпрос ще е колко струва ? Тук не става дума за здравето, нито за ваксините. Самия ни ум е така настроен, не сме свикнали, че някой може да е загрижен за нас , че все пак се случват и положителни неща, от там е страха от ваксините

262

нормално

преди 2 години

Младите отидоха на Запад.

261

нЕкой си

преди 2 години

Еми нормално. Колкото повече антивакси, толкова по малко антиваксове. Още малко и ще ни изолират от цял свят заради слабограмотните прошляци.

260

Анонимен

преди 2 години

Същата плоча я въртят и в Румъния и в Литва, баналнисте с вашите промивки. Всичките ви статистики са пълни измишьотини. Да кажете нещо за страните от Африка и Южна Америка дето нямат достъп до никакви ваксини и в повечето държави са под 2% ваксинираните, дето се вика са статистическа грешка, пък нямат смъртност... Смех...