328

Анонимен

преди 1 месец

Абе, нещо много футболисти започнаха да се хващат за сърцето по време на мач. Снощи в шампионската лига пак имаше такъв случай, на мача Шериф-Реал Мадрид. Официално 108 футболисти регистрирани във ФИФА са починали от сърдечен арест през последните 6 месеца. Има други, които се възстановяват. Защо никой не пита за причините. Това са физически здрави хора, минават редовни прегледи.

327

Анонимен

преди 1 месец

До Германец - Защото не знаеш немски и чакам да си признаеш, че след 24 години в Германия не си успял да научиш немския. Други въпроси? ... :)

326

УЖАС

преди 1 месец

Не ходете и на лекар ! Когато ви преглеждат гърлото ВИ слагат нано чип !!! Не давайте никога да ви бият инжекции ! Не се преглеждайте, защото диагнозите на рептилите целят вашето унищожение ! Ще ви вземат панелките , и компотите от малини ! Чипове. Нека се обединим и накрая ще останем единстъвената нация в света !!!хахахахахаххаха

325

Германец

преди 1 месец

"защото това е комплекс за малоценност" -- Full ACK :)

324

СУБЕКТИВНА РЕАЛНОСТ

преди 1 месец

СЕГА: /1)Ковид е опасен, спор няма /2)БГ и преди Ковид беше на 1-во място по смъртност на глава население в ЕС, Ковида нищо не променя /3)Харчим най-много пари за лекартсва на глава в целия ЕС - проветете санми /4)Имаме най-болното население в ЕС /5)Имаме може би най-слабата здравна система в ЕС /6)Реално у нас квалифициран персона за РЕАНИМАЦИЯ почти НЯМА /7)Лечението е неадекватно, но така се казва да бъде - вече и от лекари се чува / / / НЕЩО ЧУДНО, ЧЕ СМЕ ПЪРВИ И ПО СМЪРТНОСТ ОТ КОВИД?

323

Германец

преди 1 месец

"Чакам отговор от теб" -- Що ми пращаш статии на немски, като едновременно с това твърдиш, че не го владея езика? Да не си карал инсулт скоро?

322

Анонимен

преди 1 месец

До Томичукалата - А ти защо хейтиш, като пишеш, че НЕваксинираните са страхливци? хахаха ... Толкова сте елементарни горките, че освен да повтаряте чутото от св. Телевизор, друго сами не можете да измислите... :)

321

(-_-)

преди 1 месец

Най-страшното е при толкова много налична информация да вярваш, че в същност правиш нещо полезно добавяйки поредния грош към бизнеса с 'ваксини'.. С идеята, че пазиш някого или спасяваш здравната система, планетата и прочие..

320

до Германец

преди 1 месец

Казвам дребни душички, защото това е комплекс за малоценност :) Когато искат да са важни ( някой им мисли злото) , така се чувстват значими :) Ние се смеем, ама не е смешно брат, то си е болестно .

319

Анонимен

преди 1 месец

До до 312 - Ето ти доклада - стр. 47 ,.(https://publichealthscotland.scot/media/9994/21-11-03-covid19-publication_report.pdf)., ... Хайде сега смятай сам, ако можеш да смяташ...

318

Томичукалата

преди 1 месец

Кво се хейтите бре, всеки сам решава, отговорния отива и се боцка, страхливеца седи и бълва акъл колко е вредно и как го тровят, те ако решат да тровят и без вакцата, че тровят....стига се делихте

317

Анонимен

преди 1 месец

Какъв е тоз равномерно настъпателен вирус шетащ под формата на пандемия,който бавно по статистика мори даже вече обединени по категории народ всички от ковид-неваксинирани и ваксинирани от него,че по дози и всички в маски,че споглеждащи се едни в други очи в очи навред и никой от тях няма недоверие в другия тъй както дежурните по некрология се опитват да им внушат,че едните във всеки момент са виновни за другите,като за проказа щото покрай тях минали и хванали проказа на мига и нужно да се бяга.

316

Германец

преди 1 месец

До Роуз Мадър -- Хаха, точно така. Бил Гейтс иска да ги убие, за да им открадне туршията от мазето :)

315

Анонимен

преди 1 месец

До Германец - Чакам отговор от теб. Ако знаеш немски, моля коментирай статията ,.(https://wochenblick.at/pandemie-der-geimpften-doppelt-so-viele-tote-in-am-meisten-geimpften-laendern/?fbclid=IwAR2tuYrhoxO3kirfpCDT7yChM9MxD0UQrqdk_JtuiBZXs)., Също и числото 1 на 11 802 набодени са починали само в рамките на 4 седмици в Шотландия и това ако приемем, че 100% са боцнати там, което не е вярно. Ако сметнем всички ваксинирани и починали в Шотландия досега, ще ислезе доста по-плашещо число. :)

314

Роуз Мадър

преди 1 месец

Тука е пълно с някави много дребни душички, които зяпкат клипета в тубата как некой рептил, иска им види сметката с ваксини и ги пръцка със самолети....сигурно трудно се живее така....стра хливци

313

до 312

преди 1 месец

Тия цифрички сега ли ги измисли, щото няма нищо вярно в това,,,я кажи от вируса ли си толкова оплашен или от ваксината? От кое те е толкова страх...или и от двете :) Ей голями сте страхливци антибоцетата

312

Германец

преди 1 месец

"Въпросът е защо при 100 % набодени ще има умрели!?" -- Защо слагаш колан, като всеки ден умират хора в катастрофи, въпреки, че са с колани? Да намалиш риска, може би? Или не, при тебе съм сигурен, че си перфектен шофьор и караш без колан, нали така? Също като имунната ти система - безупречна :)

311

Анонимен

преди 1 месец

До Германец - Я кажи колко от ваксинираните срещу хепатит умират от хепатит? Ами колко от ваксинираните срещу туберколоза умират от туберколоза? Сигурно има и такива случаи примерно 1 на 1 млн. Колко от ваксинираните срещу Ковид умират от Ковид? Ами в Шотландия за 4 седмици са били 466, а Шотландия са 5,5 милиона общо. Не знам колко са ваксинирани, но дори и всички да бяха, това означава 1 на 11 802 ваксинирани са починали само за 4 седмици... Бустерче за теб и това е...

310

Антиваксър

преди 1 месец

Бодете се колкото искате и ни оставете да мрем на воля. Хо хо хо

309

до 313 от славянин

преди 1 месец

Въпросът е защо при 100 % набодени ще има умрели!?