348

Анонимен

преди 1 месец

До 346 Току що прочетох..Отпразнувал е твоята смърт която ще настъпи на 22 декември точно преди бъдни вечер. Дишай дълбоко , че не ти остава много още.

347

Анонимен

преди 1 месец

Вчерашна база данни.България-17 жертви на милион население.Ваксинирани 25% от населението!Мозамбик-0.03 жертви,Ангола-0.03 жертви,Етиопия-0.03 жертви,Кения-0.04 жертви,Афганистан-0.05 жертви на милион население и това е при страни които едва ли имат повече от Един процент ваксинирани,пита се Защо?

346

Анонимен

преди 1 месец

Защо не казвате откъде сте взели тези данни? Защото са фалшиви -- мога да намеря публикации отпреди епидемията, където пише(те), че смъртността в България е най-висока в ес, даже в целия свят, защото здравеопазването ни е много лошо. А то е такова и днес заради демокрадците, които са се впили във властта като пиявици и ако не искаме да изчезнем като народ трябва да ги разгонваме с автомати, калашников.

345

Току що прочетох..

преди 1 месец

Тъкмо прочетох, че Радев е отпразнувал победата на балотажа с песен! Да му е честита, явно възпява с гордост починалите от ковид и неговата некомпетентност! Браво, пей си! Отгоре има кой да съди!

344

Германец

преди 1 месец

"дано да заработиш повече стотинки днес... :)" -- само от теб съм 40 стинки напред. Мерси :)

343

Анонимен

преди 1 месец

Пак на обвиняват, че сме бивши комунисти. За "данните" няма да отваряме дума.

342

Анонимен

преди 1 месец

До Германец - Хайде жив и здрав все пак... и дано да заработиш повече стотинки днес... :)

341

Анонимен

преди 1 месец

Тук е важно да се проучат още поне няколко важни точки. Първо, ние сме първи по смъртност и хронични болести в ЕС от преди ковид. Дали сега разликата между нас и страните в ЕС с добри условия на живот се запазва или нараства. Второ, какво ще се случва в страните с високи нива на ваксинация, ако спрат редовните дози. Трето, след 2-3 години дали и как ще се промени общия имуните на ваксиниращите се и в каква посока? Такъв тип материали, с извадено парченце от цялата картина, ми звучат необосновано

340

Баба Вуна

преди 1 месец

Като гледам по телевизора, пенсията ми висока, на сина заплатата висока, много добре живеят българите. Гледам ората само от една болест мрат. На децата зелени книжки искат, че иначе нема да учат. Некакви инжекции на най-малките деца ша слагат, много важно било. От телевизора секи акъл ми дава, кво било най-добре за мен да права.

339

Анонимен

преди 1 месец

До Германец - Еми ето ти статията, в която има Harvard-Studie (превеждам, защото не знаеш немски). Или и това е конспирация хахаха ,.(https://wochenblick.at/pandemie-der-geimpften-doppelt-so-viele-tote-in-am-meisten-geimpften-laendern/?fbclid=IwAR2tuYrhoxO3kirfpCDT7yChM9MxD0UQrqdk_JtuiBZXs)., ... Често казано ми е жал за теб, че ти се налага да работиш като платен коментатор. Явно за друго не ставаш... :)

338

митко

преди 1 месец

От 30 години сме с най-много починали.От "хубав"живот.И отгоре на всичко няма осъден нито един политик или олигарх.Скоро всички каскети и тикви ще отговарят лично пред бай Ставри.

337

(-_-)

преди 1 месец

Хората знаят какво е добре за тях и ще го вземат. Няма нужда от пропаганда и опити да бъдат убеждавани, рестрикции и т.н. Някой смятат, че ваксините са вредни.. Това още никой не знае (в дългосрочен план), така, че уважавайте мненията на другите, дори и напълно да се разминават с вашето.

336

Германец

преди 1 месец

"Хванах те в лъжа... Точно ти си ми писал, че живееш от 24 години в Германия" -- Да де, това имах предвид. Типичен антиваксър си. Вярваш на непроверена информация публикувана в Интернет.

335

Анонимен

преди 1 месец

Повече са умрелите от изкуствените ваксини отколкото от CONvid

334

Анонимен

преди 1 месец

До Германец - хахаха ... Хванах те в лъжа... Точно ти си ми писал, че живееш от 24 години в Германия, след като съм те питал за носталгията и как ти се отразява... хахаха ...

333

eve1

преди 1 месец

Бай ти *** на никого не вярва,той е ,,най-умния'' чиляк на света и това си личи по окаяното състояние в което се намира цялата ни нация.Мисленето,мисленето някакси ще трябва да ни се промени но как ще стане незнам,трудна работа ще е.

332

Анонимен

преди 1 месец

До до 312 - Хайде де, дадох ти доклада и млъкна хахаха Ще повторя 466 починали ваксинирани в Шотландия само за 4 седмици. Ако приемем, че всички там са ваксинирани и ако приемем, че преди това нито един ваксиниран не е починал от Ковид и че след тези 4 седмици нито един ваксиниран няма да почине от Ковид означава, че 1 на всеки 11 802 ваксинирани е умрял от Ковид (население на Шотландия 5,5 млн.). Нали се сещате, че ако числото 466 е 4 пъти по-голямо т.е. за 4 месеца става 1 на 2951. Честито!

331

Да

преди 1 месец

Абе нали сутринта бяха 25 процента ваксинираните, сега са 29, яко ваксинирани има за 10-12 часа. Тези цифрите ги нямат за нищо.

330

Германец

преди 1 месец

"след 24 години в Германия" -- Това откъде го извади? Защото го видя написано в интернет ли? Това обяснява много неща :)

329

Аз

преди 1 месец

България е първа по смъртност не от 15 години. Кво се правите на ощипани калинки. А това че има най малко набодени, може само да се дадат адмирации за това. БРАВО