319

Баба Вуна

преди 2 години

Като гледам по телевизора, пенсията ми висока, на сина заплатата висока, много добре живеят българите. Гледам ората само от една болест ***. На децата зелени книжки искат, че иначе нема да учат. Некакви инжекции на най-малките деца ша слагат, много важно било. От телевизора секи акъл ми дава, кво било най-добре за мен да права.

318

Анонимен

преди 2 години

До Германец - Еми ето ти статията, в която има Harvard-Studie (превеждам, защото не знаеш немски). Или и това е конспирация хахаха ,.(https://wochenblick.at/pandemie-der-geimpften-doppelt-so-viele-tote-in-am-meisten-geimpften-laendern/?fbclid=IwAR2tuYrhoxO3kirfpCDT7yChM9MxD0UQrqdk_JtuiBZXs)., ... Често казано ми е жал за теб, че ти се налага да работиш като платен коментатор. Явно за друго не ставаш... :)

317

митко

преди 2 години

От 30 години сме с най-много починали.От "хубав"живот.И отгоре на всичко няма осъден нито един политик или олигарх.Скоро всички каскети и тикви ще отговарят лично пред бай Ставри.

316

Германец

преди 2 години

"Хванах те в лъжа... Точно ти си ми писал, че живееш от 24 години в Германия" -- Да де, това имах предвид. Типичен антиваксър си. Вярваш на непроверена информация публикувана в Интернет.

315

Анонимен

преди 2 години

Повече са умрелите от изкуствените ваксини отколкото от CONvid

314

Анонимен

преди 2 години

До Германец - хахаха ... Хванах те в лъжа... Точно ти си ми писал, че живееш от 24 години в Германия, след като съм те питал за носталгията и как ти се отразява... хахаха ...

313

eve1

преди 2 години

Бай ти *** на никого не вярва,той е ,,най-умния'' чиляк на света и това си личи по окаяното състояние в което се намира цялата ни нация.Мисленето,мисленето някакси ще трябва да ни се промени но как ще стане незнам,трудна работа ще е.

312

Анонимен

преди 2 години

До до 312 - Хайде де, дадох ти доклада и млъкна хахаха Ще повторя 466 починали ваксинирани в Шотландия само за 4 седмици. Ако приемем, че всички там са ваксинирани и ако приемем, че преди това нито един ваксиниран не е починал от Ковид и че след тези 4 седмици нито един ваксиниран няма да почине от Ковид означава, че 1 на всеки 11 802 ваксинирани е умрял от Ковид (население на Шотландия 5,5 млн.). Нали се сещате, че ако числото 466 е 4 пъти по-голямо т.е. за 4 месеца става 1 на 2951. Честито!

311

Да

преди 2 години

Абе нали сутринта бяха 25 процента ваксинираните, сега са 29, яко ваксинирани има за 10-12 часа. Тези цифрите ги нямат за нищо.

310

Германец

преди 2 години

"след 24 години в Германия" -- Това откъде го извади? Защото го видя написано в интернет ли? Това обяснява много неща :)

309

Аз

преди 2 години

България е първа по смъртност не от 15 години. Кво се правите на ощипани калинки. А това че има най малко набодени, може само да се дадат адмирации за това. БРАВО

308

Анонимен

преди 2 години

Абе, нещо много футболисти започнаха да се хващат за сърцето по време на мач. Снощи в шампионската лига пак имаше такъв случай, на мача Шериф-Реал Мадрид. Официално 108 футболисти регистрирани във ФИФА са починали от сърдечен арест през последните 6 месеца. Има други, които се възстановяват. Защо никой не пита за причините. Това са физически здрави хора, минават редовни прегледи.

307

Анонимен

преди 2 години

До Германец - Защото не знаеш немски и чакам да си признаеш, че след 24 години в Германия не си успял да научиш немския. Други въпроси? ... :)

306

УЖАС

преди 2 години

Не ходете и на лекар ! Когато ви преглеждат гърлото ВИ слагат нано чип !!! Не давайте никога да ви бият инжекции ! Не се преглеждайте, защото диагнозите на рептилите целят вашето унищожение ! Ще ви вземат панелките , и компотите от малини ! Чипове. Нека се обединим и накрая ще останем единстъвената нация в света !!!хахахахахаххаха

305

Германец

преди 2 години

"защото това е комплекс за малоценност" -- Full ACK :)

304

СУБЕКТИВНА РЕАЛНОСТ

преди 2 години

СЕГА: /1)Ковид е опасен, спор няма /2)БГ и преди Ковид беше на 1-во място по смъртност на глава население в ЕС, Ковида нищо не променя /3)Харчим най-много пари за лекартсва на глава в целия ЕС - проветете санми /4)Имаме най-болното население в ЕС /5)Имаме може би най-слабата здравна система в ЕС /6)Реално у нас квалифициран персона за РЕАНИМАЦИЯ почти НЯМА /7)Лечението е неадекватно, но така се казва да бъде - вече и от лекари се чува / / / НЕЩО ЧУДНО, ЧЕ СМЕ ПЪРВИ И ПО СМЪРТНОСТ ОТ КОВИД?

303

Германец

преди 2 години

"Чакам отговор от теб" -- Що ми пращаш статии на немски, като едновременно с това твърдиш, че не го владея езика? Да не си карал инсулт скоро?

302

Анонимен

преди 2 години

До Томичукалата - А ти защо хейтиш, като пишеш, че НЕваксинираните са страхливци? хахаха ... Толкова сте елементарни горките, че освен да повтаряте чутото от св. Телевизор, друго сами не можете да измислите... :)

301

до Германец

преди 2 години

Казвам дребни душички, защото това е комплекс за малоценност :) Когато искат да са важни ( някой им мисли злото) , така се чувстват значими :) Ние се смеем, ама не е смешно брат, то си е болестно .

300

Анонимен

преди 2 години

До до 312 - Ето ти доклада - стр. 47 ,.(https://publichealthscotland.scot/media/9994/21-11-03-covid19-publication_report.pdf)., ... Хайде сега смятай сам, ако можеш да смяташ...