339

О. Атанасов

преди 2 години

А Радев пее и свири на китара.На това кажете как да се реагира?

338

Анонимен

преди 2 години

Много подвеждащо. 2019 (когато нямаша ковид) пак си бяхме първи по смъртност е ЕС, година преди това отново....:)

337

Анонимен

преди 2 години

Цял свят се смее на българските антивакси! И аз съм се смял от сърце на техния фолклор, но вече им свикнах с акъла и ми станаха безинтересни!

336

смях

преди 2 години

След 15г. в челното място на класациите по смъртност,мисирките чак сега се сетиха да го съобщят.Евала!

335

Ваксиниран

преди 2 години

Чета, чета и пак чета. А в главата ми се блъска мисъл една. Искам да изкрещя! ВСЕКИ НАРОД ЗАСЛУЖАВА СВОЙТА СЪДБА!!!

334

Slovakia

преди 2 години

А защо не споменете Словакия където са само 52 % въксинирани а смъртноста е същата като в Белгия кадето са 90 % ваксинирани

333

Анонимен

преди 2 години

Отсега заявявам, че няма да се ваксинирам и ако се разболея, ще подпиша декларация, че не искам да ме лекуват в болница. В къщи шансовете ми да оцелея ще са много по- големи.

332

Германец

преди 2 години

"Само да ви кажа, че няма да натоварвам здравната ви система, ако стане така да се разболее тежко от ковид - ще си остана вкъщи" -- Само дето *** (повечето антиваксъри живеят още с майките си) ще викне линейка като почнеш да хриптиш.

331

Анонимен

преди 2 години

Даже има един доктор Ботев, който обикаля студия твърдейки, че в България имало метод за лечение на ковид, и в хода на разговора се разбира, че самият той работел с този метод в болница в Турция. Истинска сензация, не знаеш да се смееш или да плачеш.

330

Анонимен

преди 2 години

Радев ,ще бъде абдикиран по подобие на Фердинанд !Само ,че Фуражката ще се скрие в Крим!

329

Анонимен

преди 2 години

При рундювизъмъ толкова!Чакани яко мранье и глад!

328

Анонимен

преди 2 години

Радевата хунта убива !

327

Анонимен

преди 2 години

Стига с тези фалшиви данни. Първи сме по смъртност от инфаркти и инсулти, но нали сега всичко е Ковид. И пак няма да се имунизираме.

326

Анонимен

преди 2 години

До 346 Току що прочетох..Отпразнувал е твоята смърт която ще настъпи на 22 декември точно преди бъдни вечер. Дишай дълбоко , че не ти остава много още.

325

Анонимен

преди 2 години

Вчерашна база данни.България-17 жертви на милион население.Ваксинирани 25% от населението!Мозамбик-0.03 жертви,Ангола-0.03 жертви,Етиопия-0.03 жертви,Кения-0.04 жертви,Афганистан-0.05 жертви на милион население и това е при страни които едва ли имат повече от Един процент ваксинирани,пита се Защо?

324

Анонимен

преди 2 години

Защо не казвате откъде сте взели тези данни? Защото са фалшиви -- мога да намеря публикации отпреди епидемията, където пише(те), че смъртността в България е най-висока в ес, даже в целия свят, защото здравеопазването ни е много лошо. А то е такова и днес заради демокрадците, които са се впили във властта като пиявици и ако не искаме да изчезнем като народ трябва да ги разгонваме с автомати, калашников.

323

Току що прочетох..

преди 2 години

Тъкмо прочетох, че Радев е отпразнувал победата на балотажа с песен! Да му е честита, явно възпява с гордост починалите от ковид и неговата некомпетентност! Браво, пей си! Отгоре има кой да съди!

322

Германец

преди 2 години

"дано да заработиш повече стотинки днес... :)" -- само от теб съм 40 стинки напред. Мерси :)

321

Анонимен

преди 2 години

До Германец - Хайде жив и здрав все пак... и дано да заработиш повече стотинки днес... :)

320

Анонимен

преди 2 години

Тук е важно да се проучат още поне няколко важни точки. Първо, ние сме първи по смъртност и хронични болести в ЕС от преди ковид. Дали сега разликата между нас и страните в ЕС с добри условия на живот се запазва или нараства. Второ, какво ще се случва в страните с високи нива на ваксинация, ако спрат редовните дози. Трето, след 2-3 години дали и как ще се промени общия имуните на ваксиниращите се и в каква посока? Такъв тип материали, с извадено парченце от цялата картина, ми звучат необосновано