359

Ко

преди 2 години

Утре белгийците по спешност ще мислят затягане на мерките. 24 000 положителни за понеделник, вече 16 000 средно на ден. 11млн население 8 700 000 ваксинирани. Само по малко се боредува и мре. Иначе и те отърваха края.

358

Иван

преди 2 години

Моля някой да ми обясни, как точно избралите да не се инжектират с новите инжекции застрашават живота на ваксинираните, които са защитени (имунизирани?) и откъде произлиза тази тяхна арогантност, нетолерантност, чувство на превъзходство и вменяване на вина? Всеки има право, в рамките на закона, да взима решения за живота си и да носи отговорност за последствията от действията си. Всички се чувстват безсилни и несигурни в тази ситуация, всички се страхуват. Малко човечност би била полезна.

357

Анонимен

преди 2 години

Кунчо като е двойно - тройно ваксиниран, защо не се показва? Къде е?

356

Анонимен

преди 2 години

Стига пропагандни внушения! В България има най-много починали заради допотопното ниво на медицинското обслужване, а не защото починалите не са се ваксинирали срещу К-19!

355

Анонимен

преди 2 години

Роба обича да е приведен , ваксиниран и защитен, но не може да е свободен. Свободата не е ценност за скота и той не може да осмисли що не се бодяли българите и защо предпочитали смъртта :)

354

Анонимен

преди 2 години

Не искаме да се ваксинираме, да ни преброяват, да им гласуваме- българите отказваме да ставаме съучастници в престъпление. Не съм бил толкова горд с народа си досега.

353

Царя е гол

преди 2 години

Пеем свирим на китара? Все едно се веселим върху гробовете на нашите сънародници! Вчера е огромна трагедия починаха 40 души и национален траур, днес 130 песни и танци, защо няма траур? Какво весело има?

352

Анонимен

преди 2 години

Обръщам се към всички защитавищи ваксинациите и Новия световен ред. Ясно е че си заработвате стотинките, но се замислете! От коя страна смятате че сте? Наистина ли си мислите че бъдете на първия ред в ложата с господарите? В най-добрия случай ще бъдите прономеровани жалки роби с намордник! И вие и вашите деца. Това бъдеще ли искате за тях? Техния план се изпълнява благодарение на такива като вас! Без вашето съучастие нищо няма да им се получи. Така че се замислете! Вие също сте жертви!

351

Auuu

преди 2 години

Най-много починали в света по принцип ...

350

Реалността

преди 2 години

За без пари толкова

349

БайХ

преди 2 години

В моя кратък живот извода ми е ме БГ народопсихологията е най лесно описуема с представката анти. Изглежда ние сме анти-всичко, включително анти-себе си. И това сме склонни да го оценяваме като положително качество

348

Анонимен

преди 2 години

Ган6о докато вярва повече на фейсбук, отколкото на докторите, така ще я караме

347

Анонимен

преди 2 години

*** докато вярва повече на фейсбук, отколкото на докторите, така ще я караме

346

Анонимен

преди 2 години

И 1000% да бяхме наваксани пак щеше да е същото, малко понадписване, нежелание и неразбиране на лечението, то къде си ги лекуваха и сега ги лекуват, който си не може пак си не може

345

И аз съм българин

преди 2 години

Като цяло няма много антирекорди в ЕС, които да не са наши. Винаги сме на върха (отзад напред)

344

Анонимен

преди 2 години

Не оравете аналогия между едното и другото.

343

Анонимен

преди 2 години

най най най само това чувам за БГ. Уникална НАЙ страна! Няма ли някоя партия да се кръсти "НАЙ" или по ското Има такъв НАЙ. Опзиция ще е Няма такъв НАЙ. А ще я управлява НАЙ.

342

Анонимен

преди 2 години

В бившите соц. държави процента е изкуствено занижен, защото огромна част от гражданите им са в чужбина, главни в САЩ и Западна Европа. За България занижаването е почти два пъти.

341

Анонимен

преди 2 години

Решението е затваряне с карантина както в другите страни. Всяко отлагане или разлабване води до много жертви както лятото и се размножи.

340

Наводнение

преди 2 години

от пропагандни статии и материяли, че рептилката Урсулица е закупила едни ваксини и бърза гадината.