8

Анонимен

преди 2 години

Според специалисти при пожар вратите автоматично се отварят. Има и 2 аварийни люка на тавана, които също се отварят автоматично. Автобуса е почти нов 2018 година Мерцедес. Не е било възможно да изгори бързо, ако няма взрив вътре в него. Вероятно някой пътник е превозвал бензин от Турция.

7

Анонимен

преди 2 години

Аутопсия на шофьора направиха ли да се види дали не е получил инфаркт или инсулт? Сигурно е бил ваксиниран.

6

Анонимен

преди 2 години

Дали е терористичен акт ще си проличи от това, какво ще поискат от нас после.

5

До 5

преди 2 години

В момента разсъждаваме като българи.И на шайката ще и дойде времето,но сега не е момента.Ако ме разбираш.

4

Анонимен

преди 2 години

Един от оцелелите каза,че автобуса изведнъж е кривнал към мантинелата и се е забил в нея.После е отскочил в обратна посока.И няма никакъв спирачен път.Това означава,че или шофьора е заспал или му е станало лошо,за да няма никаква реакция от негова страна.

3

Смехория

преди 2 години

В началото си помислих че е акт на албански тайни служби, за да се направи международен скандал. То всички така си мислеха в началото де.

2

Анонимен

преди 2 години

Нали ще обидите братския тюркски народ,естествено че ще изкючите версията атентат а според мен това е 70 процента вероятната версия,комшувците са правили терористични актове в България още при възродителния процес като отговор...но не съм чул нито една медия да говори за това минало..

1

Изненадан

преди 2 години

Където има наколко евреи или мюсюлмани веднага ги пазим от тероризъм.Абе хора не виждате ли, че християнската цивилизация е под заплаха.Атентатите стават все там където има християни или другите общности са в съюз с тях.