28

Анонимен

преди 2 години

Хм, яа те откъде го зтаят това? Техната ко.жа ще ни изкарат виновни, да знаете!!

27

Krom

преди 2 години

А те откъде знаят? И още нещо - този автобус е на държава извън ЕС. И идва от държава извън ЕС. Не би ли трябвало на турската граница нашите митнически власти да са направили проверка? Тези неща - горивото в туби и пиротехниката няма как да са били в дамските чанти. Защо нищо не се казва по въпроса?

26

Анонимен

преди 2 години

Осмият дето липсва ще да е шофьора . Отворил е неговата врата и да го няма. Затова се и крие. Сега като намерят 44 трупа по ДНК , ще се види че водача го няма.

25

Анонимен

преди 2 години

Ако в турция е драстично по евтино горивото 100 про е имало ,все едно наще прввозвачи не ги правят същите неща

24

Анонимен

преди 2 години

А те от къде знаят дали е имало, като шофьорът е мъртъв и не са присъствали в автобуса?

23

Анонимен

преди 2 години

Не е имало, ама изгоряха всичките вътре. Квот ще да е имало, много ми пука, носете си проблемите на друго място, не при нас.

22

Анонимен

преди 2 години

Дизел от искра не се пали така лесно,трябва си огън.А огън от горящи седалки не се разпалва така бързо,особено при затворени прозорци.Има нещо,ама всичко е изгоряло и явно няма как да се докаже.

21

Алекс

преди 2 години

Друго не сме очаквали да чуем от Беса Транс.Обаче автобуса е изгорял за броени минути и това без бензин в багажното не може да се случи.

20

dakotabg

преди 2 години

Е те на тия,не им верувам!

19

Анонимен

преди 2 години

А тези тарикатчета ще ми обяснят ли как е възникнал пожара в предната част на автобса. Там няма двигател и резервоара е в задната част. Ще им кажа. В предната част отпред се отваря един капак там стои резервната гума. Мястото е достатъчно голямо за да побере няколко туби с бензин. При удара си в мантинелата този капак е смачкана а самата мантинела е разпрала тубите. Възникнала е искра и пожара е тръгнал. Нафта неможе да се запали от искра ако някой си мисли че нафтата сее запалила.

18

Анонимен

преди 2 години

До 12 Тук става въпрос за избухналият пожар,който е избил хората.Ако не е бил пожарът,може би е нямало да има жертви.

17

Анонимен

преди 2 години

Не бе може отломка от метеорит да е ударило рейса.

16

Анонимен

преди 2 години

Прочетете други новинарски сайтове. Например Фактор. Според разследването на прокуратурата от автобуса са слезли 8 човека, които е трябвало до бъдат транспортирани до Пирогов. В Пирогов настанените граждани са само 7. Търси се осмият /??/

15

Анонимен

преди 2 години

В България най-добре е да се избягва возенето с междуградски автобуси.Голяма част от автобусите са втора употреба и автобуса не спира като го помолиш шофьора да спре за да отидеш да пуснеш една вода.

14

Анонимен

преди 2 години

Беса Транс да се обесят!

13

Анонимен

преди 2 години

Те може да казват каквото си искат. Автобусът не е сертифициран. Минал е 3 граници - РСМ, България, Турция и то по 2 пъти без никой да им поиска лиценза за международен превоз на хора. Щом са излъгали на границите или са давали подкупи да ги пуснат-що да не лъжат и сега, че е нямало гориво? В РСМ лъжат за много исторически факти, та за един автобус ли няма да излъжат? При такова престъпление много ясно, че ще лъжат. Сега като започнат роднините да ги съдят-милиони ще им дължат.

12

Анонимен

преди 2 години

Едно е безспорно! Автобусът, по някакви причини, за момент е останал без контрол. Единственият който контролира автобуса е шофьорът. Пътят може да повлияе на скоростта и комфорта на пътуване, но не контролира автобуса.

11

Анонимен

преди 2 години

На водород ли се е движел автобуса или на метан?Нещо не се връзва иначе да гръмне.

10

Анонимен

преди 2 години

Да бе , те автобусите така си горят , чукаш го и факла.

9

Анонимен

преди 2 години

Сега ще искат по 250 000 лева всеки загинал в пожара, ако е дядо или баба 50 000, но всеки един по отделно като направи иск ще стигнат по 500 000 на човек. За това лъжат, че е нямало гориво. Дано излезе истината наяве! Ако е нямало гориво е имало бомба. Няма как за 5 минути да изгори ламарината само от удара.