22

Анонимен

преди 2 години

До ГНЕВЕНА успокой се малко. Видяхме я"магистралата"дето е скоростен път и няма Акт 16. Видяхме и кой резна лентата. Станиииишев! 18км.следващи стария път и денивилацията. Без виадукти. Без пътни възли. Без корекции на речни корита и ел.преносна мрежа. Без да са укрепени надежно склоновете. 96млн.ЕВРОООО! При проект 98г.-32млн.ЕВРО. Следващия участък започнат от ГЕРБ 2011г., също около 18км.с всякакви допълнителни съоражения и корекции-100млн.ЛЕВА! Ако ББ и ГЕРБ са крадливи, другите какви са?

21

Анонимен

преди 2 години

До И. КойчевБъркаш! Хвърчилото с Хопчо и Тропчо ни обещаха по една магистрала на година. Великия бъдещ министър на транспорта ни обеща успоредни на Тракия и Хемус. Защо не се пръкнаха по рано, сега да сме с магистрала до магистрала. И всичките озаконени и поддържани. И един мармот....абе знаете нататък.

20

Предложение

преди 2 години

Нали все пак има някъде камери по магистрали и други важни пътища. Може да се задължат различните служби правещи видеонаблюдение да представят справка как се е движил даден автомобил в предходните участъци и ако се потвърди извършване на нарушения и там, да им слагат максимална глоба и да налагат чрез съдия принудителен труд без заплащане за почистване на и около пътищата и така да компенсират водачите за затворени от катастрофата пътища. Тази в случая, май е получила най-сериозната глоба.

19

Анонимен

преди 2 години

как така е загубила контрол? с колко е летяла и с каква кола е била тази 42г. Те сега се мислят за недосегаеми и "на мен няма да ми се случи, що да не карам с 170 км/ч"Иска ми се да имаше повече детайли ама, нашите драскачи ги мързи.

18

Анонимен

преди 2 години

Така е. Да обвиниш пътя, че не позволява да развиеш скорост или че ти разбива окачването е разбираемо. Но да изхвърчиш извън пътя, или да се нахакаш в друга кола или мантинелата, говори нещо друго.

17

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера някои! Пътища всякакви, от черни до аутобани. Шофьорът трябва да държи колата под контрол съобразно условията! Магистрала не значи да летиш по нея без да си сигурен че имаш контрол върху колата. Имам километраж ако не 1млн км, много близо до милион.

16

И. Койчев

преди 2 години

До Анонимен 3. Сега Радев, Кирчо и Кокорчо ви обещават да ви купят колелета, таблеети и др. джунджурийки за светлото бъдеще. Чакайте .Не работете .

15

Анонимен

преди 2 години

Стотици загиват всеки ден по бойковите магистрали.Да се направи пълен одит на качеството и цената,която е платена.

14

Анонимен

преди 2 години

На пишман шофьорите пътищата им виновни! Шофирам над 40 години, нямам инцидент. Изключвам счупен мигач или одраскана врата, по софийските кръстовища с "великите" шофьори. Но, вниманието ми е 100% на пътя през цялото време. Не пипам телефон докато карам.

13

Анонимен

преди 2 години

Бойко ви обещаваше,че по тая магистрала ще стигате от София до Бургас за 3 часа.Някои са му повярвали и ето го резултата.

12

Dtrumppp

преди 2 години

Това е написано с ирония бре, тиквун

11

Е. Е. 20 век

преди 2 години

До Анонимен 5. Омраза, завист, простотия. Това си ти. Престанете с това .Кой е строител, кой е спасител? Заловете се сериозно за работа и то такава работа ,която ви носи удовлетворение.Аман от негативни и отрицателни неща.Радев ли ви научи на това? Че тя БСП по-добре стои на хоризонта....

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2 Карам със 140-9км.ч и нямам никакви проблеми в лотовете построени по времето на ГЕРБ. Оправено бе и "творението"на Станишев и Гагаузов между Чирпан и Ст.Загора. Отидох до морето и се прибрах в София като момченце август тази година. Не усетих пътя, а се возя в среден клас автомобил с по-твърдо окачване.

9

Анонимен

преди 2 години

Защо поставят,остявят неподвижни препятствия толкова близко около пътя,ако ги нямаше и терена беше изгладен и плавно загладен,прохладен към нивото на пътя все някак си жената щеше да спре колата без да се блъсне в такива препятствия,но не тези пътища с тези препятствия са правени като за Бен Ладен с препятствия да се блъсне,като не може да се справи с пътя и с препятствията около тях.

8

Анонимен

преди 2 години

Ако и е прилошало е изгубила контрол над автомобила. Няма свидетели на случилото се и може само да се гадае.. Бог да я прости. Отишла е в един по добър свят без болка и мъка.

7

Пак

преди 2 години

Билборд

6

не вярвам

преди 2 години

това не е възможно,фалшива новина,българите не умират,те са богоизбрани и вечни,може да е някакъв номер да се е писала умряла за пари,а може да си е прехвърлила несметните богатства на друг свят,щото са й обещали подобър рай,ама друг такъв рай като българския няма да намери,нито тази,нито никой българин,светът се задушава от този наг.л,мързел.ив и крадл.ив народ

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3"Бойковите магистрали"казваш? Само дето лентичката я отряза Станишев видно от архивните кадри от Струма 2007г. И то бТв ги показва тези кадри, дето хич не са поклонници на ГЕРБ. Знака за почивка на Струма април месец си е бил на мястото. Проблемните и необяснимо скъпи участъци май не са строени при управлението на ГЕРБ, а при"новите"почтени! Същите дето ще борят корупцията с...корупция, явно? Ами "клин, клин избива", казва народа. Хаха!

4

Samo minavam

преди 2 години

Говорила е, по телефона

3

Анонимен

преди 2 години

Бойковите магистрали!Бойковата гордост!А пък една маркировка,свет да ти се завие."Гледай,Балтов,гледай каква маркировка"