62

Анонимен

преди 2 години

Абе "Психиатър". Как ще ваксинираш "всички" бе, ало? Има хора, които това би ги убило веднага - например хора с автоимунни заболявания. Деца, тийнейджъри - висока вероятност от миокардит и сърдечен удар. Значи да ваксинираме всичко де мърда и щяло да премине! В Израел и Гибралтар премина ли? Къде премина? В Индия и Япония, защото позволиха на лекарите да предписват Ивермектин и други работещи препарати.

61

Нов човек

преди 2 години

Няма ваксини с удължен срок на годност, а с "удължен" такъв, т.е. първо е изтекъл. Не хвърляме ваксини, а "бракуваме" ваксини, т.е. унищожаваме :-)

60

Хикса

преди 2 години

И да не са тествани хапчетата като се разболея от короната ще ги тествам.Но няма да се подложа аз и моето семейство на продължителна ваксинация която учените-пустиняци не знаят кога ще свърши.

59

До ПСИХИАТЪРА

преди 2 години

"Пич" , като си такъв "голям разбирач"... КАК СЕ ПРАВИ МАЩАБНА И МОЩНА ВАКСИОНАЦИОННА КАМПАНИЯ ПО ВРЕМЕ НА ВИРУСНА ВЪЛНА ????? И това е предполагам "Нормално" за такива , като теб????? Как се инжектират "Ваксини" по паркове, МОЛ-ове , разни Фургончета... Как????? Без никаква предварителни Изследвания? Без нищо? Ей така... Решаваш... И отиваш... Ами ако е абсолютно ПРОТИВОПОКАЗНА КОНКРЕТНО ЗА ТЕБ? И ти стане нещо? Но вероятно и това е "Нормално" за такива , като теб! Важното е да ВЪРВИ "Бизнеса"!

58

КЬОРЧО

преди 2 години

АБЕ БРАТМИ АЗ НЕ ТИ ВЯРВАМ

57

Анонимен

преди 2 години

Има множество лекарства, които показват много добра ефективност, но са генерични, непатентовани и евтини, затова нямат печалба от тях и затова ги потискат - хидроксихлорохин, ивермектин, флувоксамин, мелатонин, витамин С, Д, цинк, кверцитин. А също и натурални продукти - куркумин, мед, черен кимион, сладък пелин. Но стига за тези неща, дайте да подкрепим бизнеса със скъпите нови и още неизтествани лекарства. Тия акционери на Big Pharma на нас чакат!

56

Диана

преди 2 години

До Психиатър Пак си дезинформиран от БСПарските лъжи! Никога по-рано не е имало такава пандемия от коронавирус! Това е нов щам, който атакува много ефективно и ваксина за него никога не е имало! Пфайзер са разработили платформа за ваксина против всеки вирус, никой не се е занимавал с короната, докато не е попаднал в китайската лаборатория вероятно, но за да стане по-убийствен, а не по-безвреден..Иначе коронавирусът наистина е известен отдавна, но това няма нищо общо с останалите ти писания..

55

Ганчо

преди 2 години

Психиатри лекари доценти и пустиняци всекакви има въпроси ЗАЩО ????НЕ МОЖЕТЕ ДА ОТГОВОРИТЕ.ЗНАЧИ СТЕ ИЛИ МЪЛЧАЛИВИ ОВЦЕ-РОБИ ИЛИ НЕКАДЪРНИЦИ

54

Психиатър

преди 2 години

До 54/ Къде видя провал на ваксините, бе *** Балкански? Къде? Никой никога не е обещавал, че ваксината ще действа вечно. Дори напротив, предупреждаваше се, че действието ще бъде между 6 и 9 месеца, при някои хора извън тези граници. Вместо всички да се ваксинират в рамките на 6-9 месеца и всичко да приключи, сега ваксинирани с изтекъл срок на защита отново се заразяват заради ей такива прости антиваксърчета като теб дето не могат да сметнат 2 + 2

53

Анонимен

преди 2 години

тези хапчита неса тествани.стига стози коби.коби ниама.

52

Доктор Хаус 3

преди 2 години

... А на "теориите" им за произхода на "това нещо" , че идва от Прилепите в Китай... Или от Природата... Вече им се смеят сигурно и децата! Чиста проба "Химия" , създадена с определени цели и пусната! Да сте забелязали случайно някой или някои от по - високопоставени Икономическо - Политически ЕТАЖИ да му има нещо??? Примерно КОЛКО БОЛНИ имаше преди , по време на... , и след ВЕЛИКАТА СРЕЩА В ДАВОС , където всички знаем , че се събират точно "Световните Господари" от Масонските Ложи ?!?! .....

51

Диана

преди 2 години

До Анонимен47 Протестите свършиха! Превратът е налице и сега трябва да обърнеш нещата. Това, което ти е говорела БСП за ваксините и вредата от тях си е било разбира се, чиста лъжа и сега вече ще трябва да ги слушаш с други слушалки, значи..Ваксините са важни, нужни и ако не слушаш, ще последва поредното административно насилие заради мили очички пред ЕС...За това ти казвам, че трябва да мислиш със собствената си глава, и като знаеш, че БСП лъже, да не й вярваш, мамка му...

50

Ганчо

преди 2 години

Пак ще го напиша.В начолото нямаше лекарство и измислиха фъксините,сега вече има,а пропагандата за задължителна фъксинация с всеки ден е още по яростна въпреки провала на фъксините.ЗАЩО????*** гадна фашистка буржуазна ***.

49

Психиатър

преди 2 години

Пич, разберете го най-после веднъж завинаги. Ковид-19 вируса е от семейството на коронавирусите, които са известни на медицината от 50 години. От 30 години се правят ваксини за други коронавируси. Вирусът е известен, технологията е известна. Айде стига с това, че ваксината била произведена набързо, без да се тества. Има вече 7 милиарда поставени дози в света. Това е най-тестваната ваксина откакто изобщо съществуват ваксини!

48

Анонимен

преди 2 години

Фашисти. Нацисти. Престъпници, налагащи световен геноцид. Това са всички у р оди, налаги насилствено инжектиране с експериментални препарати, които, очевадно е вече, не пазят от вирус, но причиняват проблеми и то на здрави прави хора.

47

Анонимен

преди 2 години

Не само за деца, ваксините са напълно безсмислени за хора поне до 35 години. Само вреди могат да им донесат. Хапчетата следва да се прилагат само на вече болни хора. В този аспект са по-добри от съчинените експерименталки.

46

Доктор Хаус 2

преди 2 години

... За точно две години време - А какво става с изпитателните срокове на тези така наречени "Ваксини" ?!?! Говорим за години труд и изпитания... А тук директно се прави нещо. Инжектира се. А защото много хора НЕ искат - Айде да го направим ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и да ги смачкаме с това , че ще им спрем заплати , социални придобивки и доходи..... Вие СЕРИОЗНО ЛИ смятате това за НОРМАЛНО?!?! И СЕРИОЗНО ли МИСЛИТЕ , че някой мисли за ЗДРАВЕТО ВИ??? Само погледнете колко БЪРЗО И БРУТАЛНО НАГЛО се прави !

45

Диана

преди 2 години

210 000 унищожени ваксини!...Немам думи! - това си е БСП...Съвсем спокойно си прави безобразията и дори ти ги съобщава като някаква цифра между другото...Голями па.рца.ли са, мамка му!...Ето така изглежда един обикновен БСПарски ден - административно! Всички минаваме под буквата и точката...Всичко е нормално отчетено, а това е по-важно от това какво точно е отчетено и колко точно се отчита..Про.ст.отиите им нямат край!..И обърнете внимание на това КАК го отчита - манипулативно!

44

ГМО

преди 2 години

Не участвам в масови ГМО експерименти с хора.

43

Анонимен

преди 2 години

Ами като ще има, спрете да тормозите хората с насилствено инжектиране с експерименталка, която не пази от нищо, но със сигурност вреди на доста от тях.