26

Анонимен

преди 2 години

Аман от академици с имена Ваньо, Мите, Тоше, Ицко и т.н.

25

Анонимен

преди 2 години

О виждам, че *** е привърженик на Мангъров и не се интересува от медицина. Ами добре тогава, приятен ден, говорете си глупости, после защо измират толкова хора от ковид. В България липсва елементарно здравно образование, говорят се неща, които отживелици от десетилетия, използват се лечения от Казахстан, какво да говорим повече.

24

Анонимен

преди 2 години

Наистина не разбирам кога всеки стана експерт по белодробни заболявания, които са едни от най-трудните за лечение и най-непредвидимите. Защото директно ливат организма от гориво, натоварват сърцето и от там могат да изникнат всякакви неподозирани усложнения. Всяка година от грип си отиват м/у 300 и 700 хиляди души в световен мащаб. От риновируси и т.н. - неясно колко. Всяко нещо, което поразява белия дроб може да те убие при лошо здравеопазване или лош късмет. Затова хората се пазят.

23

Дора

преди 2 години

Имайте предвид, че последната редакция е на журналиста, а не на учения, така че интервюираният може да не се е изразил точно така. Аз се радвам, че най-накрая някой говори конкретни неща, не се страхува да назове конкретни марки и продукти, помага да се приземим и да помислим за тук и сега, а не за стратегическите цели какво щяло да стане като се ваксинират 70-90% и пр. Да не забравяме и елементарни неща като топлия чай, който също помага да прекараш по-леко евентуално белодробно възпаление.

22

Пак

преди 2 години

Бромхексинът изчезна от аптеките.моля ако някой знае къде има в София да пише

21

Факт

преди 2 години

Тези медикаменти се намират много трудно защото са евтинии помагат.

20

божеее

преди 2 години

Бромхексинът има една единствена функция. ВТЕЧНЯВА БРОХНИАЛНИЯ СЕКРЕТ, ЗА ДА СЕ ИЗКАШЛЯ ПО-ЛЕСНО. Този моментално трябва да бъде погнат от прокуратурата, както щеше да бъде в нормална държава.

19

Хх

преди 2 години

Ама това е с рецепта, как да го вземем?

18

Анонимен

преди 2 години

"Ковид-19 е заболяване, характеризиращо се с дихателна недостатъчност. На болния се дава кислород. Всяко друго лечение е под въпрос"Мангъров.

17

Анонимен

преди 2 години

Нали писаха,че риновирусите предизвикващи простудните заразни заболявания не дват възможност на тези вируси Ковид19 да се развият,както казват още в начална фаза,която е обща за двата вида,като тези на ковидите ги обозначават,като продължение,но по симптоми по един и същ начин настъпват или по подобен понеже към риновирусите има няколко болезнени състояния,които се различават,но са от различни вируси към тях групирани,а за короната определили само тоз Ковид19+,тъй че към някой от рино си отиват.

16

Шаши

преди 2 години

Тези, които се подиграват и омаловажават ,Бромхексин" са същите които печелят от лекарствата. Сиропчия и лекар са много различни неща.

15

Шаши

преди 2 години

Ей, един нормален академик да видим. Е, този човек наистина е учен. Бромхексин има в аптеките. Но и много други го крият. Това е хапче, което помага. Изпитано, гарантирам.

14

Анонимен

преди 2 години

Приятели,какво значи "...три пъти по веднъж..."?

13

До 12

преди 2 години

Има го на хапчета, на мен ми помогна за кашлицата.

12

Анонимен

преди 2 години

Веднага след първи симптоми - Ивермектин 0.6мг на килограм телесно тегло. За минимум 5 дни - вечер заедно с храната, за предпочитане нещо мазно. Благодарете ми после.

11

Анонимен

преди 2 години

Има бромхексин в аптека в Дианабад София. За другите не знам.

10

Анонимен

преди 2 години

Поредният хвалипръцко, който си няма хал хабер каква е реалната ситуация в момента. Бромхексин НЯМА в нито една аптека в страната от поне един месец насам! А тоя си говори врели-некипели.

9

Анонимен

преди 2 години

Браво! Още един специалист, чийто приоритет е да лекува хората, а не да пропагандира за печалби на фармамафията! Радвам се, че има такива хора! По-често давайте думата на такива!

8

Да бе да

преди 2 години

Рейламите на лекарства по лекарско предписание (като бромхексин) са забранени. Освен това, ако здрав човек го пие, ще се разкашля и най-много да се притесни, че е болен от ковид. Не знам защо този изкукал старец обяснява от 1 година насам какъв чудодеен лек е въпросният лекарствен продукт. Нулево доверие към такива "специалисти", на които практиката им е по медиите, а не в лекарски кабинети.

7

Анонимен

преди 2 години

Добре е да взимаме медицински съвети от светилата в тази сфера, а те са в Казахстан. Профилактично да пиеш бромхексин, ей така като бонбонки. Каквато ни е Академията, такива и академиците.