46

Кхм

преди 2 години

До АнонименОбразованият, я кажи "овесил" от "овес" ли идва? Твоят познат да не е бил кон!?

45

Диоген

преди 2 години

Цитат от статията - "Знам за хора, които са го вземали и имат антитела срещу вируса". За да имаш антитела или си боледувал или си ваксиниран!Sapienti sat!

44

Ццц

преди 2 години

Бромхексинът е част от ГОЛЯМАТА ГРУПА МУКОЛИТИЦИ - ВТЕЧНЯВАТ БРОНХИАЛНИЯ СЕКРЕТ И ОСИГУРЯВАТ ЛЕСНО ИЗХВЪРЛЯНЕ. ИМА ОЩЕ МНООООГО ДРУГИ ЛЕКАРСТВА СЪС СЪЩИЯ ЕФЕКТ - ' ТОВА СА СИРОПИТЕ ЗА КАШЛИЦА, КОИТО СЕ ДАВАТ И НА ДЕЦАТА! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, НО НЕ ДОСТАТЪЧНО ЗА ИЗЛЕКУВАНЕ ОТ КОВИД.

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35Бромхексинът не е български, това е лекарство на около 50 г., откогато са учебниците дето последно е чел този "професор". Произвежда се все още само в българия и още 1-2 страни от 3тия свят.

42

Анонимен

преди 2 години

Този е микробиолог и пациент през живота си не е виждал.Какво говори не става ясно.Нного объркано и неадекватно.

41

Анонимен

преди 2 години

Къде намерихте този изтрещял човек? Нещо не ми звучи добре.Какви ги говори не става ясно? И как може да правите такава реклама? Не е разрешено и не е законно.

40

Анонимен

преди 2 години

Академикът е следствен. И да видим кога ще изтриете този коментар, въпреки че е лесно проверим факт 😀

39

Пълна глупост

преди 2 години

"синтетичен аналог на алкалоид изолиран от индийското растение Adhatoda vasica" Демек хомеопатия ама направена от нефт. И естествено този академик е абсолютно безпристрастен.

38

ЕМО

преди 2 години

В СОФИЯ МОЖЕ И ДА ГО НЯМА,НО ВЪВ ВАРНА СИ ГО ИМА.

37

Анонимен

преди 2 години

Овен стига грил постове, бог такъв

36

Анонимен

преди 2 години

Помага, помага... а вакссссаните поссссерррррковци пак заквичаха.... отпуска се с рецептаима го .... но някои "прозападни" аптеки не зареждат или го крият...

35

Анонимен

преди 2 години

Аз си стоя в къщи заключен в килера.

34

Анонимен

преди 2 години

Бромхексина го няма отдавна в аптеките, защото е евтин !

33

Анонимен

преди 2 години

Значи, лекарското съсловие като цяло има сериозен принос за пандемията. Едно, че дрънкат всякакви врели-некипели, вместо да изнасят факти. Второ, че гледат на всеки пациент като на гумен манекен. И трето те продават фалшивите сертификати.

32

Анонимен

преди 2 години

Явно това бг лекарство работи иизчезна от аптеките,но западните лекуващи уж ковид пристигат. Къде е бромхексинът господа упарвялващи, Радев? Защо пълните аптеките със западни неизпровани лекаства,а бг изпрбвани и доказани изчезват? Защо не върнахте аналгин хинина като толкова сте се загилржили за здравето ни?

31

Анонимен

преди 2 години

Художника, има и вълшебно заклинание, което се казва наум над котлона, обаче нема а ти го кажа без пари.

30

Juls до 22 божее

преди 2 години

Ами именно де! Защо мислиш че хората ги закачат по вентилаторите преди да поемат към ония свят? Напълниш ли дробовете в общи линии си пътник. Колхицин за риска от цитокинова буря, аз бих добавил аспирин протект профилактично за риска от тромбози. И това е от там насетне Бог с теб.както каза акад. Митев единствения недостатък на това лечение е че е евтино и файда за фармациите от това няма, пък ако си на друг мнение отифай си жулни 5 игли от супер сигурните експерименталки!

29

Анонимен

преди 2 години

Познавам хора, които скачат на такива статии като на топъл хляб и яросто почват да се самолекуват. Един такъв се скъса да ми обяснява как инхалации с бромхексин спирали вируса "да не слиза надолу", а колхицинът блокирал нещо в обвивката на вируса... Естествено човек със средно образование и естествено сичко поръсено обилно с графен оксид и конспирация. Същият си купи зелен сертификат за 300 лв, а след една седмица овеси нос с положителен тест.

28

нЕкой

преди 2 години

Само глупости от 'академика'. Нищо общо с истината

27

художника

преди 2 години

За да не ви се налага болнично обдишване с кислород при първите симптоми на кашлица и задух направете следното: Кипнете 300мл. вода на печката, в кипналата вода капнете 20 капки Йодна тинктура, добавете 1/2ч.л. Сода бикарбонат наведете се над парата и дишайте изпаренията 1 мин. Това се прави три пъти дневно, за профилактика при контактни - 2 пъти дневно. За 3-4 дни дишането се оправя и кашлицата спира. Дано и Йода не го изтеглят от аптеките.