33

Свиреп

преди 2 години

Единствената възпитателка, която помня от детската си градина е Стефанова. Странно, но не помня първото и име. Която ме шамаросваше защото не искам да спя следобед. Затварях си очите и си представях, че ще порасна, ще я намеря и ще я пребия. Руса коса, сини очи. Представете си какво е останало в мозъка ми след 40 години.

32

Анонимен

преди 2 години

Трябва да има някакъв метод за контрол. Аз лично нямам нищо против да му теглят един-два шамара на моя, само не по главата. Примерно по з*дника. Щото изпада в някакви моменти дето е неконтролируем и докато не изяде едно шляпване и не се спира, само става по-зле. Казвал съм им в детската градина - отказват да го бият. После ми реват - ама бил много своенравен и непослушен. Еми какъв да е, като няма методи за контрол? Но да млатиш дете по главата е недопустимо.

31

(-_-)

преди 2 години

Не е лесно да се грижиш за деца, но определено има начини това да се прави без шамари. Вкъщи е едно, а в градината е друго. Децата се учат. Нещата не стават с обиди и шамари, ами под формата на игра с правила и наказания. Определено има отвратителни хлапета, но това в никакъв случай не е оправдано. Ако още от яслата се започне с шамари, рано или късно това дете ще започне да решава проблемите по същия начин..

30

Хайде, хайде

преди 2 години

Чакайте сега. Да си възпитаваме децата в къщи е разумна идея. Тогава за чий плащаме чрез данъците си заплатите на "педагози" измислени ? ОК, свръхактивно дете, обаждаш се на родителите, препоръчваш психолог и т.н. Но да биеш шамари на детенце е гнусно! То не може да отвърне! Идва таткото, разбива носа на "педагога", хайде съд и затвори. И детенцето е обречено. Що за свинщина е това ?!?! Не може, абсурдно е да биеш дете!

29

Анонимен

преди 2 години

Да си възпитават децата преди яслите.

28

Анонимен

преди 2 години

ТАКА Е БИЛО ВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ И ЯСЛИТЕ...СЕГА БЛАГОДАРЕНИЕ НА НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ТОВА ИЗЛИЗА НА БЯЛ СВЯТ...ТОВА НЕ СА ЕДИНИЧНИ СЛУЧАИ А РЕДОВНА ПРАКТИКА...

27

В нашата

преди 2 години

ясла, ако детето не ще нещо да прави - съблича, яде, спи, просто се обаждат на родителя да ходи да си го вземе, никой не си хаби нервите с него.

26

Анонимен

преди 2 години

Тази градина като цяло е много зле. Нашето дете беше там. Търпяхме години наред тормоз. Накрая ни писна и преместихме детето в друга детска градина. Такива хора трябва незабавно да се изхвърлят от системата. Нанасят психични травми на децата. Срам и позор. Хора уж с голям стаж, а реално емоционално изхабени и супер неадекватни.

25

Нужно е регулиране

преди 2 години

На възпитателните инструменти. Пръчка, каиш, но не и шамари.

24

Спокоен

преди 2 години

Много сложно е да се работи с деца. Не коментирам заплащането - колкото, толкова е, хванал си се на хорото, ако не ти е по нервите напускай. Но да шибнеш шамар на детенцето ми, което аз не си позволявам, ме вади от зоната ми на спокойствие. Което е проблем. Предвид спокойствието ми, няма да реагирам първосигнално. Но ще планирам внимателно. И болката която ще изпиташ ще бъде колосална. Осакатяването е най-малкото. Заклевам се.

23

Анонимен

преди 2 години

Омръзна ми от разглезени кифли, които са все недоволни от това как им гледат децата! Те се шматкат по кафенета и молове, а искат срещу символична такса от 30-40 лв. едва ли не детето им да има лична гледачка?! Ами да си ги вземат и да си ги вземат вкъщи

22

Анонимен

преди 2 години

Дами и господа, това е ясла! Дечицата там са на възраст от 1 до 3 години. Още не знаят да говорят добре, не разбират всичко, напишкват се, наакват се... Те са още бебета! Как ще биеш бебе, бе!!!!!

21

Анонимен

преди 2 години

Как е възможно това, нали дойде Промяната?

20

Анонимен

преди 2 години

Война ,,разделяите и владеите ,, насъскваите персонал срещу родители и ще получите ВОЙНА

19

Анонимен

преди 2 години

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА

18

До 19

преди 2 години

Не си на център

17

каквито

преди 2 години

родителите,такива и децата- лигочи! Кой знае какво станало,завъртяли му шамар-чудо голямо. Че кой не е понатупван като малък!? Като не им харесва да си ги гледат у дома и да ги възпитават по своему!После що имало трети пол, истанбулска конвенция и т.н. дивотии!!!

16

Анонимен

преди 2 години

Разглезили са децата си до степен нетърпими,после ходят се оплакват що ги шамаросвали другарките

15

До 14

преди 2 години

"българите" като теб със сигурност

14

Анонимен

преди 2 години

То тея сегашните разглезени *** ,само шамари ги оправят