65

Анонимен

преди 8 месеца

Не е вярно че през соца нямаше бой в д.заведения.Имаше и бити учителки,които си го заслужаваха,но това беше рядкост.Децата трябва да се пазят,който няма търпение да не е там.

64

Анонимен

преди 8 месеца

Е как не се намери един чаровен български татко да овършее с биещата лелка за косата коридорите на яслата! Биещите лелки са къде къде по смели от българските бащи!

63

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 66....През социализма нямаше шамари и бой в детските градини. Капитализмът е суров и отрано научава децата на капиталистическите правила.....Имаше та затова сега сте покийната яма на Европа, саморъчно създадена от червени тооолупии и дибилиии!:)))))))))

62

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 67....Затова в момента сте цъфнали та вързали, територия (не държава) претъпкана с хронични ганиуювее, говниуювее и лайниюувеее до козирката! на първо място в Света по смъртност - лайнярцииииии! :))))))))))))))))

61

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 68 - По времето на социализма не само в детската градина, но и в училище имаше шамари. Но никой родител не съдеше учителите за това. Най-много да иде да пита защо детето му се оплаква, че е било шамаросано и в крайна сметка хлапето получаваше още някой шамар от майка си или от баща си.

60

Анонимен

преди 8 месеца

През социализма нямаше шамари и бой в детските градини. Капитализмът е суров и отрано научава децата на капиталистическите правила.

59

Анонимен

преди 8 месеца

Нали не искате християни? Какъв е проблема на червените люспи?

58

До 63

преди 8 месеца

Говорим за случаи, при които шамарът не е за възпитание, а е единствен прийом, за да бъде избавено едно дете от друго, което се е вкопчило в него, малтретира го до кръв и се забавлява от факта, че лелката го моли да престане и не смее да му причини нищо друго. Такива деца вече са научени у дома им, че се отстъпва само пред груба физическа сила, на която не могат да противостоят. Добрият педагог може да се опита да направи нещо след шамара, но ако родителите шамарят детето, напразно ще се старае.

57

Оле-оле

преди 8 месеца

Работи от 1974. Ако тогава тепърва е започвала работа, била е, да речем,на 19- 20 г.В момента е на 67-68.Тя не е леля, ами си е баба. Къде са ни младите, усмихнати и мили медсестри?

56

Анонимен

преди 8 месеца

Докато не се монтират камери и не се повдига криминално обвинение (като във всяка една цивилизована държава) срещу простакешавите лелки това няма да спре!

55

Анонимен

преди 8 месеца

Много жалко, че още има хора, които мислят, че боят помага. Моля се за тях да намерят човешкото в себе си!

54

М

преди 8 месеца

Аз не разбирам какво пишат сигнали, какво се жалват. Видя ли с очите си да ми удря детето..ходя и я пребивам на мига. После тя да пише жалби. Ама от Орландовци жалби не се пишат. Ще кажете "да, ама затвор после". Макс ословна! Такъва *** трябва да ги убивате, а не да пишете жалби и да се вайкате!

53

До 60

преди 8 месеца

Вие не виждате по-далеч от носа си!

52

факт

преди 8 месеца

Имаше един Жорко дето ме щипеше и хапеше, моля другарко, моля другарко и ...нищо.Оплаках се на тати.Бият ли те бий, рече ми той!И Жорката след един ритник в муцунката ми стана приятелче!Просто при децата важат законите на природата!

51

Анонимен

преди 8 месеца

Всички деца се чувстват най-добре в семейна среда. Стига сте ги пращали там да ги малтретират психически и физически! Да знам оправданието: Ама трябва да се работи, кой ще го храни това дете! - но последствията от престоя там са завинаги! И моето дете беше малтретирано и то на 3-тия ден от престоя в детската градина! И личната лекарка ми каза: Може да се живее и с по-малко пари, но тази травма у детето, ако продължава да ходи там, никога няма да я излекуват и най-добрите психолози!!!

50

Док

преди 8 месеца

До 43 СвирепСтранно колега, аз имам същите травмиращи спомени. Моята учителка се казваше Камбурова и тормозеше всичко живо наред. Виждал съм да излива супа на главата на дете, щото не искаше да яде. Шамари, щипане и дърпане на уши беше по дефолт. Знаехме и графика дори. Още като тинейджър съм си мислил как я срещам на улицата и как гризва някой бордюр.

49

Анонимен

преди 8 месеца

Важното е, че носят маски. Децата са свикнали на бой, ще издържат.

48

Анонимен

преди 8 месеца

Имам предложение- на ясла само тия деца, чиито родители работят, защо трябва да се травмират децата? До един два месеца не предложат ли служебна бележка, че работят да се отстранят, така и в детските градини докато дойде време за задължителните 3 и 4 група в ДГ. Никой не може да се грижи по добре от родителите, никой не може да полага тия грижи както родителите, а имат и баби- децата се чувстват изоставени, не им го причинявайте.

47

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 52 Да не дава Господ, но много хора се страхуват, че една от целите на натрапването на тези никому неизвестни хорица ПП, е да наложат тук чрез силово приети закони такива неща, каквито ние досега категорично отхвърляхме.

46

Анонимен

преди 8 месеца

Плановете на Продължаваме Промяната е да се сменя постепенно пола на всички деца в детските градини след въвеждането на джендър идеолгията в България.