53

Анонимен

преди 2 години

Не е вярно че през соца нямаше бой в д.заведения.Имаше и бити учителки,които си го заслужаваха,но това беше рядкост.Децата трябва да се пазят,който няма търпение да не е там.

52

Анонимен

преди 2 години

Е как не се намери един чаровен български татко да овършее с биещата лелка за косата коридорите на яслата! Биещите лелки са къде къде по смели от българските бащи!

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66....През социализма нямаше шамари и бой в детските градини. Капитализмът е суров и отрано научава децата на капиталистическите правила.....Имаше та затова сега сте покийната яма на Европа, саморъчно създадена от червени тооолупии и дибилиии!:)))))))))

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67....Затова в момента сте цъфнали та вързали, територия (не държава) претъпкана с хронични ганиуювее, говниуювее и лайниюувеее до козирката! на първо място в Света по смъртност - лайнярцииииии! :))))))))))))))))

49

Анонимен

преди 2 години

През социализма нямаше шамари и бой в детските градини. Капитализмът е суров и отрано научава децата на капиталистическите правила.

48

Анонимен

преди 2 години

Нали не искате християни? Какъв е проблема на червените люспи?

47

Оле-оле

преди 2 години

Работи от 1974. Ако тогава тепърва е започвала работа, била е, да речем,на 19- 20 г.В момента е на 67-68.Тя не е леля, ами си е баба. Къде са ни младите, усмихнати и мили медсестри?

46

Анонимен

преди 2 години

Докато не се монтират камери и не се повдига криминално обвинение (като във всяка една цивилизована държава) срещу простакешавите лелки това няма да спре!

45

Анонимен

преди 2 години

Много жалко, че още има хора, които мислят, че боят помага. Моля се за тях да намерят човешкото в себе си!

44

М

преди 2 години

Аз не разбирам какво пишат сигнали, какво се жалват. Видя ли с очите си да ми удря детето..ходя и я пребивам на мига. После тя да пише жалби. Ама от Орландовци жалби не се пишат. Ще кажете "да, ама затвор после". Макс ословна! Такъва *** трябва да ги убивате, а не да пишете жалби и да се вайкате!

43

До 60

преди 2 години

Вие не виждате по-далеч от носа си!

42

факт

преди 2 години

Имаше един Жорко дето ме щипеше и хапеше, моля другарко, моля другарко и ...нищо.Оплаках се на тати.Бият ли те бий, рече ми той!И Жорката след един ритник в муцунката ми стана приятелче!Просто при децата важат законите на природата!

41

Анонимен

преди 2 години

Всички деца се чувстват най-добре в семейна среда. Стига сте ги пращали там да ги малтретират психически и физически! Да знам оправданието: Ама трябва да се работи, кой ще го храни това дете! - но последствията от престоя там са завинаги! И моето дете беше малтретирано и то на 3-тия ден от престоя в детската градина! И личната лекарка ми каза: Може да се живее и с по-малко пари, но тази травма у детето, ако продължава да ходи там, никога няма да я излекуват и най-добрите психолози!!!

40

Док

преди 2 години

До 43 СвирепСтранно колега, аз имам същите травмиращи спомени. Моята учителка се казваше Камбурова и тормозеше всичко живо наред. Виждал съм да излива супа на главата на дете, щото не искаше да яде. Шамари, щипане и дърпане на уши беше по дефолт. Знаехме и графика дори. Още като тинейджър съм си мислил как я срещам на улицата и как гризва някой бордюр.

39

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че носят маски. Децата са свикнали на бой, ще издържат.

38

Анонимен

преди 2 години

Имам предложение- на ясла само тия деца, чиито родители работят, защо трябва да се травмират децата? До един два месеца не предложат ли служебна бележка, че работят да се отстранят, така и в детските градини докато дойде време за задължителните 3 и 4 група в ДГ. Никой не може да се грижи по добре от родителите, никой не може да полага тия грижи както родителите, а имат и баби- децата се чувстват изоставени, не им го причинявайте.

37

Анонимен

преди 2 години

Плановете на Продължаваме Промяната е да се сменя постепенно пола на всички деца в детските градини след въвеждането на *** идеолгията в България.

36

до 48

преди 2 години

Тц, не са 30 лева. Родителя праща данъци, налози, такси, акцизи и т.н. които правят заплатите да възпитателите. Родителя плаща едни много сериозни пари.

35

българин

преди 2 години

Супер просто решение - директора купува 3 камери ( минимум пари ) и проблемите свършват !

34

Хайде, хайде до 44

преди 2 години

Няма туткане, но няма как да упражняваш терор над дете!!! За това са учили "педагозите"! Как да се справят в такива ситуации! Елементарно е. Има си ясно разписани протоколи за тая работа. Ако не могат да се справят, да стават продавачи в цветарски магазини!