135

Анонимен

преди 1 месец

Изкупувам домашна ракия на едро, добра цена давам. Който желае да ми продаде да изпрати проба един литър. Благодаря

134

Анонимен

преди 1 месец

Аз пък цяло лято си правя кисело зеле, нарязвам в буркан, наливам солена вода и за по-малко от седмица е готово. Като се изяде - пак слагам. И сока го пием, най-добрия пробиотик. Въобще не чакам зимата.

133

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименКакво лекарство за вечния сезонен грип. Просто си пий Монстера и не се разболявай.

132

Анонимен

преди 1 месец

Чета тук и за пореден път осъзнавам, че България е някаква паралелна вселена и то в най-добрия смисъл. Да сте живи и здрави всички!

131

Анонимен

преди 1 месец

И без да чета коментарите съм сигурен, че е пълно с пълно с компетентни мнения от ***.

130

Анонимен

преди 1 месец

Тоя единичен пътник как са му определили щама ? Явно в специализирана лаборатория създадена единствено за него щото другите чак щамове едва ли им определят с тия бързи тестове.

129

Нема спирка баце

преди 1 месец

И на децата стана ясно, че ваксините ще ги хрупкаме като бонбони. Сладките приказки вече отстъпват на силата. За прово на избор вече никой не говори. Управляващите са силно загрижени за нас. Когато те се загрижат за нас все лоши работи ни се случват, пропуск историята не познава.

128

Анонимен

преди 1 месец

Аре тогава вместо да ни принуждавате да слагаме бустери и какво ли не,която няма да е много ефективна ако новия вариант е толкова страшен ами стегнете се вече и направете лекарство.

127

До138

преди 1 месец

Викаш които от гостите отвори тема Ковид и му сипваш от Чорбицата с Английска сол!

126

Не е за вярвяне, но

преди 1 месец

е факт. Току-що, търсейки приказки за малки деца, попаднах на детски сайт, в който открих приказката "Хипопотамът, който се страхувал от ваксини". В търсачките излиза веднага. Прочетете я, моля! Това е още едно доказателство, че става дума за промиване на мозъци, не за здраве! Няма да спра да публикувам този пост под всяка статия за ковид и ваксинирането. Нима ще оставим децата си в ръцете на тези, които търсят само и единствено печалбата от "ваксините"???

125

Анонимен

преди 1 месец

Само да кажа на тези, дето вместо да го претакат, духат с уста, че не е хубаво. За добрите бактерии трябва кислород, а издишаният въздух е въглероден двуокис. Пак ще стане, ама няма да е екстра качество.

124

11

преди 1 месец

Отивам да продухам зеленцето... Някой да е виждал една мутирала зелка, че нещо ми се губи? Нещо съм се адаптирал към мазето напоследък, странен клъстер е там кат подфана грозданката.

123

Анонимен

преди 1 месец

Абре от козе месце става ли харна пъстърма,защото ми е попаднало малко?

122

до 131

преди 1 месец

Луда ли си бе жена? Това са пробиотици, перфектни са за гастрит, стига да не прекалява.

121

Анонимен

преди 1 месец

Аз пък правя пукана туршия,обикновено от пипер капия. Хубаво е да се сложи и малко морков,нарязан на ситно,както и няколко скилидки чесън. Всички си облизват пръстите

120

В. Е.

преди 1 месец

А президентинът ни Радев пее и празнува.

119

А

преди 1 месец

за стралжанския мискет какво мислите?

118

до 125

преди 1 месец

От английската сол не се ли пърди много ?

117

Анонимен

преди 1 месец

Рецепта-свинска рибица се кисне една седмица в зелев сок,след това съхне на проветриво място около месец,посипана с необходимите подправки,чубрица,чер пипер,и чесън на прах които желае!

116

Анонимен

преди 1 месец

Една супена лъжица морска сол на литър вода, това е истината за зелето, да знаете. Нито повече, нито по-малко! И претакане!