133

Анонимен

преди 5 месеца

Аз пък цяло лято си правя кисело зеле, нарязвам в буркан, наливам солена вода и за по-малко от седмица е готово. Като се изяде - пак слагам. И сока го пием, най-добрия пробиотик. Въобще не чакам зимата.

132

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонименКакво лекарство за вечния сезонен грип. Просто си пий Монстера и не се разболявай.

131

Анонимен

преди 5 месеца

Чета тук и за пореден път осъзнавам, че България е някаква паралелна вселена и то в най-добрия смисъл. Да сте живи и здрави всички!

130

Анонимен

преди 5 месеца

И без да чета коментарите съм сигурен, че е пълно с пълно с компетентни мнения от ***.

129

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя единичен пътник как са му определили щама ? Явно в специализирана лаборатория създадена единствено за него щото другите чак щамове едва ли им определят с тия бързи тестове.

128

Нема спирка баце

преди 5 месеца

И на децата стана ясно, че ваксините ще ги хрупкаме като бонбони. Сладките приказки вече отстъпват на силата. За прово на избор вече никой не говори. Управляващите са силно загрижени за нас. Когато те се загрижат за нас все лоши работи ни се случват, пропуск историята не познава.

127

Анонимен

преди 5 месеца

Аре тогава вместо да ни принуждавате да слагаме бустери и какво ли не,която няма да е много ефективна ако новия вариант е толкова страшен ами стегнете се вече и направете лекарство.

126

До138

преди 5 месеца

Викаш които от гостите отвори тема Ковид и му сипваш от Чорбицата с Английска сол!

125

Не е за вярвяне, но

преди 5 месеца

е факт. Току-що, търсейки приказки за малки деца, попаднах на детски сайт, в който открих приказката "Хипопотамът, който се страхувал от ваксини". В търсачките излиза веднага. Прочетете я, моля! Това е още едно доказателство, че става дума за промиване на мозъци, не за здраве! Няма да спра да публикувам този пост под всяка статия за ковид и ваксинирането. Нима ще оставим децата си в ръцете на тези, които търсят само и единствено печалбата от "ваксините"???

124

Анонимен

преди 5 месеца

Само да кажа на тези, дето вместо да го претакат, духат с уста, че не е хубаво. За добрите бактерии трябва кислород, а издишаният въздух е въглероден двуокис. Пак ще стане, ама няма да е екстра качество.

123

11

преди 5 месеца

Отивам да продухам зеленцето... Някой да е виждал една мутирала зелка, че нещо ми се губи? Нещо съм се адаптирал към мазето напоследък, странен клъстер е там кат подфана грозданката.

122

Анонимен

преди 5 месеца

Абре от козе месце става ли харна пъстърма,защото ми е попаднало малко?

121

до 131

преди 5 месеца

Луда ли си бе жена? Това са пробиотици, перфектни са за гастрит, стига да не прекалява.

120

Анонимен

преди 5 месеца

Аз пък правя пукана туршия,обикновено от пипер капия. Хубаво е да се сложи и малко морков,нарязан на ситно,както и няколко скилидки чесън. Всички си облизват пръстите

119

В. Е.

преди 5 месеца

А президентинът ни Радев пее и празнува.

118

А

преди 5 месеца

за стралжанския мискет какво мислите?

117

до 125

преди 5 месеца

От английската сол не се ли пърди много ?

116

Анонимен

преди 5 месеца

Рецепта-свинска рибица се кисне една седмица в зелев сок,след това съхне на проветриво място около месец,посипана с необходимите подправки,чубрица,чер пипер,и чесън на прах които желае!

115

Анонимен

преди 5 месеца

Една супена лъжица морска сол на литър вода, това е истината за зелето, да знаете. Нито повече, нито по-малко! И претакане!

114

СтоглаватаЛамяСпаска

преди 5 месеца

Глътнах Кунчев, уйде, та се не виде, ся ша глътна и оня мустакатия математик и ша напраа още 200 мутации в геометрична прогресия и тъй, докат глътна планетата!