10

Анонимен

преди 2 години

До до 11/12 "Той си е направо една синя мутра, син на милиционер и самият той завършил милиционерското училище в Симеоново, развъдник на верни на Партията кадри." Не се напъвай другарю. Щом "харвардските" могат да назначават за областни управители милиционери от Симеоново, значи е време да се поспреш, иначе току виж и те излезли "червени", нали така?

9

Анонимен

преди 2 години

До до 11/15 "Само да те попитам "сините" кметова Борисов и Фандъкова, защо почти 20 години не махат паметника на *** в Центъра на синя София ?" Щото се води собственост на руснаците. Даже поискаха да купят земята на която е построен, за да си го държат там вечно и да ни напомнят, че сме под ботуша им! А, и защото всеки опит да се прави нещо по въпроса с окупацията ни от руснаците веднага среща муджахидините от БСП и такива като Радев, които се хващат за историческата лъжа за "братята" руснаци.

8

До 9

преди 2 години

Аз съм на 50 и родителите ми също като мен са родени в София, но детето ми е родено в друг град и по твоята логика не може да е кмет у София? И всички по-големи от теб помним какво беше и какво е сега, въпреки негативното влияние на хора като теб!!!!!

7

1

преди 2 години

До Анонимен 9" ".. .. големи отчисления за Чекмеджето ... Имам предвид, тези които сме родени в София" Повечето софиянци не сме елементарни като теб, та ДС да ни хваща на гола кукичка със скалъпени фотоисторийки за "чекмеджета", и ОПРЕДЕЛЕНО не сме толкова елементарни, че да ставаме маши в ръцете на кремълските слуги като Радев. ЗАТОВА София не е имала червен кмет през Демокрацията, но кой знае, може сега с машините на Мадуро и това да постигнете.

6

Хахаха

преди 2 години

Споко като се омете Фандъкова ще ви върнат икарусите!!!! Хахахахаха хахахахаха хахахахаха хахахахаха

5

факт

преди 2 години

Това означава Фандъкова да се омита!

4

Анонимен

преди 2 години

В ромските махали и в тези,с преобладаващ турски етнос масово не са се преброявали,така че пак няма да разберем колко сме.

3

Анонимен

преди 2 години

До родител//// Точно, което ще рече, че избирателите са под 5 милиона, а активността е много по-висока. Машинното гласуване допринесе и да се отсеят т.нар. мъртви души, които "гласуваха" по протоколи преди това. Да видим резултатите след преброяването, което мина какви данни ще даде за населението в страната.

2

Анонимен

преди 2 години

В списъците са и хора,които живеят или работят в чужбина и те не са участвали в преброяването.От там идва и разликата.

1

родител

преди 2 години

Как става така , че в момента населението е 5,8 мил. , а в списъците за гласуване 6,3 мил. !!!!Абсолютна лъжа .От 25 год. списъците не са подновявани !!