11

Липсата

преди 5 месеца

на магистрали е голям проблем! Често пътувам по Тракия! Ужасна е! Дупки и попадания. На мостовете ясно се виждат проблемите. Дори новоремонтираният участък на Стара загора тресе. За какво осветление. говорим изобщо! НЯМА МАГИСТРАЛА В ТАЗИ ДЪРЖАВА! Хората *** заради некомпетентността на държавата и калинките ѝ!

10

Анонимен

преди 5 месеца

Защо в държавата с подобие на магистрала разрешената скорост от 140 км/ч е най-висока в ЕС? Време е да се цивилизоваме и това да стане 120 или 110 както е в нормалните държави. За автобуси които карат с 120 изобщо няма какво да коментираме.

9

Анонимен

преди 5 месеца

Перник не е Ню Джърси, макар да е на 20 мин от метрополията.

8

Коментар

преди 5 месеца

Аман от мало умно експерти!То много експерти на таз територия имало бе!?Както ковидпрофесорите и ковидматематиците!Експерт до експерта мила моя майно льо!За туй сме толкоз пропаднала държава!Дивани философи!

7

Анонимен

преди 5 месеца

Бокич чекмеджето нали с магистрали се занимаваше 12 години,защо не е сложил осветление?

6

.

преди 5 месеца

С тия цени какво осветление на стотици километри магистрали? Ние да не сме Дубай???

5

Експертно

преди 5 месеца

Ще караме нощем със загасени светлини и слънчеви очила!?Експерти професори и други алабалисти само си чешат езиците и се чудят как да свият някой лев от баламите дето им вярват!

4

ЕКСПЕРТ ЛИ

преди 5 месеца

този участък не е магистрала и е добре обозначен, че НЕ Е МАГИСТРАЛА, а шофьорът е на волана най-отпред за да гледа пътя си, ако например си е запалил цигара и ... миг невнимание, друго е скоростта не е била съобразена, као пътят му е бил непознат...а колкото да Гърция, наистина има УЧАСТЪЦИ, които са добре осветени, но има участъци в които караш на фарове, но да видиш деца през нощтта в автобусна екскурзия... НЯМА НАЧИН

3

Анонимен

преди 5 месеца

6 месеца на Радев не ми стигнаха за маркировка и осветление?

2

Анонимен

преди 5 месеца

Там може да няма камери ,но от границата и други места има ,и това да си го разследват македонците и нашите заедно

1

Алекс

преди 5 месеца

И в Западна Европа няма осветени магистрали.Осветление има само на отбивките.Какви глупости плещи този.