28

Анонимен

преди 2 години

Абе всеки се упражнява и се опитва да си пробута "продукта", който той предлага и ще вземе пари от него. Има толкова видове мантинели, той сега иска да сменя в цялата държава и целия свят мантинелата с бетонови стени... Аман от експерти и финансови интереси. Превръщат една трагедия в търговия и пазарлък.Никой не казва, че няма пари за поддръжката на пътищата и затова са в това състояние, защото като строят по света залагат разходите за поддръжка за следващите години към проекта...

27

осветен

преди 2 години

Тоз псевдоексперт сигурно не може да си плати осветлението в панелката където живее.Ама иначе осветява цели магистрали ,стотици километри...Сигурно такова осветление за една вечер е по скъпо от панелката му

26

Изтезаван Гражданин

преди 2 години

Специализирана прокуратура потулва жалби срещу ОПГ в град Перник! Номер електронен регистър - 58222. от 05.07.2021г.

25

Горският

преди 2 години

До Анонимен 16. Лъжеш, болшевик.Вие казахте, че асфалт не ядете. Няма да лъжеш. Не се прави на куковица.Болшевик си.

24

В България убиват

преди 2 години

Хора от МВР и ДАНС работят за ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ - отчитат СРС-та на Румен Пашата, Киро Японеца, Красьо Черния, Маджо, Пернишки терористи, Пловдивска ОПГ и Варненската престъпност!

23

Анонимен

преди 2 години

Какво осветление по магистрала?! А да ги покрият за да не ги мокри може ли? Аман от специалисти..който не може да кара на тъмно или не вижда - или да си вземе кола с хубави фарове или просто да не кара Никъде (поне в ЕУ) няма осветени магистрали.

22

Анонимен

преди 2 години

в тубата потърсете buss barrier test fail , станалото е 100% идентично , мантинели и ляв завой .

21

Лампата

преди 2 години

Нашият град, който е областен център половината е пълен мрак. Осветени са само центъра и определени улици по кварталите. Градовете не можем да си осветим тоя за магистралите говори.

20

Хичо

преди 2 години

Причината за катастрофата е ясна-че са пътували в автобус.Ако бяха в киносалон,никога нямаше да катастрофират.Не е виновен пътя,от там са минали милиони автомобили,без да катастрофират.Просто,за съжаление,такива неща се случват.Шофьорът не е робот,може да получи инсулт или инфаркт-много пъти се е случвало.Може да е заспал за момент...Вероятно е карал с несъобразена скорост...

19

Анонимен

преди 2 години

Значи някой ще напълни автобуса с туби с гориво, защото в неговата държава е скъпо и ще вози пътници през нощта, за да излезе още по-тънко превоза, ама ние е трябвало да му осветим пътя???

18

ХА ХА ХА

преди 2 години

Тия едни котешки очи не могат да поддържат, поне където ги има да ги измият, където ги няма да сложат - осветление им трябвало. Видяла жабата, че коват коня, вдигнала си крака. Трябва им да усвояват пари за осветление пък после тока дявола го взел. И пак нищо няма да се вижда, щото са все едни умници дето ги интересува само да влачат.

17

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен 12___И през нощта скоростта да се намаля с още поне 10км/ч !__А ако вали - с още !

16

Анонимен

преди 2 години

Айде да не наблягаме толкова единствено на нашите проблеми, а да гледаме равностойно проблемите и на двете страни, а?

15

aaa

преди 2 години

божее тоя па ще осветява магистралите майкоооо, всичкото луд търчи да клапа глуписти

14

Анонимен

преди 2 години

Само да попитам поредният "експерт" споменатата Гърция колко АЕЦа има?

13

Анонимен

преди 2 години

От кражбите на борисовата хунта пари за асфалт няма , тия осветление искат.

12

Хичо

преди 2 години

Всеки шарлатанин и самозванец бърза сега да се изкаже,да бъде забелязан,да се почуства значим...Проблем било,че сме нямали осветление?То ,ако имахме щяхме да имаме друг проблем-че трябва да го площаме.

11

Липсата

преди 2 години

на магистрали е голям проблем! Често пътувам по Тракия! Ужасна е! Дупки и попадания. На мостовете ясно се виждат проблемите. Дори новоремонтираният участък на Стара загора тресе. За какво осветление. говорим изобщо! НЯМА МАГИСТРАЛА В ТАЗИ ДЪРЖАВА! Хората *** заради некомпетентността на държавата и калинките ѝ!

10

Анонимен

преди 2 години

Защо в държавата с подобие на магистрала разрешената скорост от 140 км/ч е най-висока в ЕС? Време е да се цивилизоваме и това да стане 120 или 110 както е в нормалните държави. За автобуси които карат с 120 изобщо няма какво да коментираме.

9

Анонимен

преди 2 години

Перник не е Ню Джърси, макар да е на 20 мин от метрополията.