213

До 253

преди 2 години

А защо си мислиш, че ако се ваксинираш, няма да стоиш със същата тръба в главата? Защото така ти казват тези, които продават или финансират "панацеята" ли?

212

Анонимен

преди 2 години

Няма да се ваксинираш ли ? Я стой само 24 часа с тръба в главата и пак ще говорим!

211

Статистик

преди 2 години

Големия % на ваксинираните в западноевропейските страни като Германия, Великобритания, Австрия и т.н. никак не помогна да се спре разпространението на вируса. За съжаление в ерата на свободния достъп до официални данни мнението на "експертите" е абсолютно неподкрепено от фактите. А това дали ваксинираните умират по-често или по-рядко от неваксинираните ПРИ РАВНИ ДРУГИ УСЛОВИЯ още никой не е доказал. Само празни приказки, никакви факти.

210

някой

преди 2 години

Е НИЕ СЕ ЛИ НАПЕЧЕЛИХА?

209

на какво мирише

преди 2 години

Зеленият сертификат за пътуване в Европа да важи след поставена трета бустерна доза ваксина. Това обсъждат европейските власти. Третата доза се предвижда да бъде поставена най-рано шест месеца след приключване на първичната схема. Според обсъжданите нови правила седем месеца след втората доза, ако нямаме бустерна такава зеленият сертификат не е активен. https://standartnews/svyat/es-s-novi-pravila-za-sertifikatite-477600.htmlРодените наскоро няма да имат време да наваксат 50 нужни дози

208

Втори Опит

преди 2 години

Страх и Омраза по ТВПриключенията на д-р Гонзо Околийски в дебрите на дезинформацията

207

а

преди 2 години

Кво спокойствие с това недъгаво правителство? Нулев прогрес с ваксинацията. Ще има и 6-та и 7-*** вълна...

206

До 245

преди 2 години

Няма ограничения, защото са масово ваксинирани. Тук процента е най-нисък и съответно агресията най-силна. Покорна глава сабя не я сече.

205

яаожгтн

преди 2 години

Само нашите кръвожадни пропагандни медии бълват всекидневно едно и също облъчване до побъркване.Оттворете BBC например и без да знаете английски ще видите пълния контраст с нашите парцали.Дори за тяхната кралица нашите бълват повече бълвоч от техните.Те нямат сертификати нито ще им налагат, маски също махнаха.Само в държавите в ЕС жителите сме подложени на варварщини извращения.Щом най- хитрата нация вовеки го напусна беше ясно,че ни се готви нещо страшно.

204

SHEFA

преди 2 години

До Асен ХАХАААА-АСЕНЕ- АСЕНЕ- АСЕНЕ-:)

203

юаожг

преди 2 години

По какво е доцент? Шефа му Гейбрейсус е биолог, завършил образованието си в Етиопия и като министър е финансил етиопски терористични организации, каквато ръководи и в момента. СЗО е НПО сбирщина от куцо и сакато без с ъответния образователен и професионален ценз и няма нищо общо с първоначалната си дейност.Как стана така,че командват мастити доктори и учени е ясно.

202

Асен

преди 2 години

Един колега се ваксинира, пропи се, отслабна и заживя с мъж

201

реджеб иведик

преди 2 години

ама то това е ясно за 5 вълна ДжОрналистите чак сега ли им наредиха да я лансират???ние вече сме настроени и чакаме с нетърпение 8 и 9 вълна....е ще я дочакат тези които оцелеят...иначе тезата за намаляване на населението конспирация била а???????...те всички концпирации след време все истина се оказват,защо ли е така???така че чакайте вие родните лекари където "се грижели за вашето здраве"да ви "лекуват"!!!и да не забравите вечер да им ръкопляскате от терасите докато ви унищожават ***!!!

200

Анонимен

преди 2 години

ти явно гледаш много вярни факти. само дето е точно обратното

199

Анонимен

преди 2 години

Околийски, вземи една дебела краставица, намажи я с чили и се самоваксинирай по няколко пъти отзад....всеки ден, докато придобиеш голям разширитет

198

Анонимен

преди 2 години

Фактите говорят, че колкото повече ваксинирани, толкова повече рестрикции. А за пета вълна - ясно, че ще я направите и ще се спаси само този, който си изключи телевизора.

197

Solar Power

преди 2 години

и аз тъ поткрепям Чумавото времи и ша напроим точно тува кое си написал и нема да онодим софито и нема да берем джилезо никога и ша си мием мокара ридовно

196

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ вият на умрело.

195

Анонимен

преди 2 години

Чумaви кукловоди.

194

Човек от народа

преди 2 години

Гн Околийски разкарай се от България и ходи да лижеш зад ници в Брюксел че на българите им писна от експертни мнения