233

гост

преди 2 години

НАПРАВО ПИШЕТЕ ЗА ДЕСЕТАТА ВЪЛНА . НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА , НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ , ДОРИ И ПРИ ТРИЙСЕТА ВЪЛНА .

232

Да бе!

преди 2 години

Не ви ли се струва че до появата на така наречените 'ваксини' - това което наричат Ковид се развиваше доста по бавно??? Странен феномен - 'ваксините' ускориха развитието му! Или поне така ни разправят...

231

Анонимен

преди 2 години

И какво и е на прикаьката за Хипопотама? Нормална приказка за деца. Трябва ли да ги е страх от ваксиниране?

230

МЕГА БУСТЕР

преди 2 години

Точно така - след Третата доза ще дойде Петата вълна. То се видя, че първите две дози не работят, ама на нас се опитват да ни ги наложат! 1 милиард допълнителни дози пристигат за ЕС при 440 милиона население, вкл. и децата, и при положение, че бустерната доза е само една. Т.е. вече се предвижда и бустер на бустера . Следва екстра бустер, мега бустер, гига бустер...и да не казвам какво още, че ще ме изтрият.

229

за протокола

преди 2 години

За протокола: 25.11.2021: обща глобална смъртност от ковид на година: 0,03%Африка: проценти ваксинирани под 10%обща смъртност от ковид за година - 0,009

228

...

преди 2 години

За протокола: 25.11.2021,починали 120 болни,95% от тях не ваксинирани...

227

ПРЕДОЖЕНИЕ

преди 2 години

Аз предлагам да ни санкционират като ни спрат продажбата на ваксини, пардон, на тестове препарати. Ивермектин си имаме.

226

Не е за вярвяне, но

преди 2 години

е факт. Току-що, търсейки приказки за малки деца, попаднах на детски сайт, в който открих приказката "Хипопотамът, който се страхувал от ваксини". В търсачките излиза веднага. Прочетете я, моля! Това е още едно доказателство, че става дума за промиване на мозъци, не за здраве! Няма да спра да публикувам този пост под всяка статия за ковид и ваксинирането. Нима ще оставим децата си в ръцете на тези, които търсят само и единствено печалбата от "ваксините"???

225

...

преди 2 години

Лекарите,които са без ваксина,да минат през квалификационни курсове за наваксване на пропуснатите знания по време на следването...

224

Ralica

преди 2 години

Кажи нещо за преболедувалите професоре. Нито разнасят болестта, нито се разболяват. Но дайте да бълваме глупости срещу неваксинираните в които попадат и преболедувалите. Който е прболедувал има имунитет за цял живот, който не е да преценява, вкасина или риск да се гътне. Додето не се започне да се говори истината, няма да върви вкасинирането, хората вече невярват на заблуди.

223

Картофчо

преди 2 години

Ахаа, вече пълнят резервоарите на самолетите! Забелязъл съм че като се появят самолети след които едни бели ленти стоят с часове и до седмица след това започва нова вълна на "пандемията". Добре само че като я прекараш веднъж и повече не те повтаря! Оз след едни такива ленти миналия Ноември я искарах с температурка, отпадналост и лека хрема със загуба на обонянието за 1 месец!

222

БАЧКАТОР

преди 2 години

"Ваксинирани са едва 26% от медиците в България". Айде аз съм *** антиваксър, ами докторите е щат да се ваксинират, те които знаят за какво става дума!!! Замислете се, хора!

221

Кунчо (от оня свят)

преди 2 години

Ачо Ковида (Ангел Кунчев) много леко боледува нещо. И останалите бойци, покосени след първи-втори изстрел с Pfizer или Astra Zeneca, наистина не умряха от коронавируса, а от инжектираната субстанция. В този смисъл агитаторката е права.

220

Германце

преди 2 години

Тук от 5.12 масово започват да се ваксинират деца. Викам си, че кой би си ваксинирал детето с неизпитани ваксини. И в отговор, една позната ме среща и вика: - Нямам търпение да дойде 5.12, за да ваксинирам децата. Попитах я, а защо би го направила. "Само така може да спрем пандемията. Не издържам!" Друга моя позната пропътува 200км, до един лекар, който незаконно ваксинира деца. Правете си сметка за какви хора става дума. Това са две мои истински истории от последните два дни.

219

Германец

преди 2 години

Братовчеда в БГ и жена му са с Ковид, доказано с по два теста. Тя е ваксинирана преди два месеца с две дози Пфайзер, той - не е ваксиниран. Без странични заболявания са, той 35, а тя 33год.Двамата карат еднакво, с леки симптоми, гърло, малко кашлица и отпадналост.Къде е истината?

218

До оборете ме

преди 2 години

Сам си отговори на въпроса защо филантропите безбройдери натискат само и единствено ббогатите държави да им купуват *** и да се боцкат до откат,вместо първо на Индия и Африка да помогнат безвъзмездно,все за тези от ЕС се е загрижило СЗО-НПО организация с частни спонсори- корпорации.Фон *** ценза и е за акушерка,бивш министър наотбраната на Германия !!! отдавна е разследвана за корупционни скандали, Пфайзер също-много дела за агресивна политика и експерименти,шефа им е ветеринар.....

217

Анонимен

преди 2 години

догодина няма да има пандемия , едните ще са ваксинитани другите преболедували , а третите измрели

216

255

преди 2 години

кой ти казва, че се дупчат- техните подчинени медии ли и тези на фармамафията- нашенската включително.Нали всички медии са в ръцете на Пеевски и Домусчиев- с частните клиники и лаборатории.Четем и чужди медии,виждаме какво става по света и войната,която водят европейските граждани за свободата и живота си,въпреки омаловажаването им от еврейските медии, пълно е с клипове в нета от мястото на събитието- море от мирно протестиращи хора разгонвани с ледена вода и куршуми,в Холандия се води гражданск

215

11

преди 2 години

До оборете ме --- Кат гледаш техния стандарт на живот и нашия, смяташ ли, че техните вакси са същите, като нашите?

214

Коприва

преди 2 години

"Според експерта от СЗО през цялото време сме в една потенциална много висока опасност, която ни различава много от другите европейски страни" - А за всяване на паника ч/з разпространение на невярна информация какво предвижда закона?