253

Ганьо Балкански

преди 2 години

Мен с вълни не могат ме уплашат. Подготвил съм се. Имам 100 литра мускатова ракия, 200 литра вино, 200 кг лук и 50 кг чесън. Голям бидон с кисело зеле, буркани с туршия и половината ми фризер е пълен с черноморска риба.

252

Ваксината

преди 2 години

Кой продължава да им вярва на тези медицински фашисти?Следва експериментиране с неясни течности на всеки три месеца.След тове всеки месец и така докато не зомбират цялото световно население.

251

я опитай пак

преди 2 години

до 295... Най-голямата глупост е да напуснем ЕС. Виждам че много руски слуги сте си плюли в устите. Не ние да се махнем, а просто трябва да махнем комунистическата върхушка възпалила Брюксел. Барабар с нашите комунисти назначени там. Те всички трябва да бъдат изхвърлени. Много народи от ЕС се осъзнават вече. И ще им забием всички ваксини, платени с наши пари. Безплатно и доброволно.

250

Анонимен

преди 2 години

Наистина трябва да се вземат спешни мерки срещу изнудването за " ваксиниране ". България трябва да преосмисли членството си в Европейския съюз. То , за огромно мое съжаление , започва да ни вреди. Време е ние българите да се вземем в ръце и колкото й да е трудно, рисковано , да започнем да работим за нашето бъдеще. Да спрем да се надяваме на чужди месии, да се държим като нация, а не като събрани отделни индивиди на една територия.

249

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Надуваем дюшек и посрещане на вълните с чаша вино в ръка. Може и съд. Обичам изкуствените вълни. Поне да пуснат малко Пинк Флойд.

248

Анонимен

преди 2 години

ИМА НОВ СВЕТОВЕН РЕД! НАМАЛЕНИЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО! БИОРОБОТИ! ОГРАНИЧЕНИЕ И ОТНЕМАНЕ НА ПРАВАТА НА ЖИВОТ ДАДЕНИ НИ ОТ БОГА! ВСИЧКО Е ИЗМАМАНА НИКОЙ ОТ ТЕЗИ КОИТО ДОРИ НЕ ВИ ПОЗНАВАТ НЕ ГИ Е ГРИЖА З АХОРАТА ЗАЩОТО АКО ГИ ЕШЕ НЯМАШЕ ДА ИМА ГЛАД МИЗЕРИЯ ВОЙНИ! А ТОВА Е ВОЙНА С-У ЧОВЕЧЕСТВОТО. НО ТЕЗИ КОИТО ВЪРШАТ ТОВ АЩЕ ПЛАТЯТ С ДУШИТЕ СИ! ГОСПОД ЩЕ СЕ РАЗПРАВЯ С ВАС!

247

епидемиолог

преди 2 години

Разбира се че ще има и пета и 6та, 7ма..вълни и съптветния номер бустери. Видяхме вече какво става при почти 100% ваксинираните държави. С насилствено напъхване временно антитела в хората и с локдауни, изкуствено пречеха за създаването на истински колективен имунитет. Дори нагло нападнаха и младежи и деца на които ковид не им пречи, да предотвратят вируса да мине през тях, защото тогава няма да пренасят повече вируса. Пита се каква точно е целта на тези 'ваксини' след като не създават имунитет?

246

Анонимен

преди 2 години

И къде в нашата конституция или закон е написано че трябва да се съобразяваме със СЗО?

245

Анонимен

преди 2 години

Баси наглия лъжец.

244

1

преди 2 години

Каква епидемия бе, главочи! На 0,0007 на 100000, забележете - положителни тестове на сополи.

243

Щирлиц

преди 2 години

-Ало,болницата ли е?-Не,лудн.ицата е,но ефектът е същия.

242

Анонимен

преди 2 години

Ако си мислите че като всички се ваксинираме ще свърши пандемията и ще жиееме нормално се лъжете. Ще свърши когато токът скочи още пет пъти..

241

Анонимен

преди 2 години

Не се безпокойте ще има и сто и пета вълна и дотогава ще се бацате на всеки 9 месеца като безправни животни. И животните имат вече повече права от нас хората...

240

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Всички видяха ,как ,,поставиха ,,на Камила Харис ,ваксината ? Нищо чудно да има и 5-6 -7вълни , и така до края на света

239

Countrymeters

преди 2 години

До ... На 25 ноември ,са починали 285 българи ,до сега,23ч 55 м,починали 273 ? Колко от тях са починали от инфаркти ,инсулти и всички други болести ,колко от старост ,изнемога ? И колко ли ще напишет от тия починали ,,от Ковид ,, ?

238

Анонимен

преди 2 години

Фармаиндустрията и болниците печелят от лекарства и лечение на болни,а не от ваксини.Лечението срува хиляди левове,а ваксините са евтини.

237

Handel

преди 2 години

Споко, докато се плащат по 1200 лева на ковиден "болен" вълните няма да спрат.

236

Няма място

преди 2 години

спокойствие, нямаааа... Хич не си въобразявайте, че ще ви оставим на мира. Човешки права, ама друг път. Не и в този живот!

235

гост

преди 2 години

До НАИСТИНА НЯМА ДА СЕ БУДАЛКАШ , ЗАЩОТО НЯМА ДА СИ Ж...

234

до 275

преди 2 години

Що не отидеш да се 'будалкаш' с Кунчев, а? След "третата игла" - доста ще има да се будалкате...