273

каналин

преди 2 години

Каквото и да се предприема ще е да могат да удържат болниците т.е ще се протакат нещата във времето. Друг начин няма. А ваксините на този етап намаляват умрелите. За справка Швеция с 84% ваксиниран има 3 умрели с КОВИД на 1 милион за 14 дни, България с 24% ваксинирани има 300. Въпроса е дали сме О.К природата да си вземе старите и болните или ще им се дава шанс с ваксини, бустери и ре-ваксинации. Хуманен въпрос!

272

Анонимен

преди 2 години

Аз пък предлагам дасе затворят болници, клиники и аптеки инещата да се оставят на самотек. А след като се завъргалят трупове по улиците всички конспиратори да ги провесят по диреците от уличното правосъдие. Няма друг ефикасен начин да се убедят овцете, че са на заколение.

271

Икономист

преди 2 години

Не само пета, ще има и шеста вълна. Те на моретата и океаните вълните са си безброй много. Работещите в БНБ изобщо не искат да се ваксинират. Те предпочитат да си броят стотинките, а пък аз доларите, еврата и другите валути ! Честито на новите министри !

270

!

преди 2 години

Наште да вземат да отчитат повече проценти ваксинирани за тез!!! Всички стъкмистики фалшиви- само ковидните не могат! То бива тормоз, ама чак толкова. Ами, не искам да милеят за живота ми.

269

НОВОТО ШИПЧЕ

преди 2 години

Тези кото не си слагат ваксини и не ме тормозят няма да ги барам ,ама на другите ще им кажа аз как се прави мръсно на вирус със ваксина !

268

Въпрос

преди 2 години

До гг 311- Нови, стари все тая. И новите че са б-о-к-лук като сегашните. Защо фармата да се охарчва за нови, като и тия се харчат добре? Ваксини срещу грипни вируси дето да вършат работа - няма.

267

Анонимен

преди 2 години

Еми пета, шеста, каквото кажат наднационалните господари от фармата. Оффф чакай то пък тръгна от китайски прилепи..

266

Господине да не сте

преди 2 години

ПИЛ ? Не чухте ли че идва съвсем нов модел ковид от Африка ,къде сте тръгнали със тези стар модел ваксини ,защо лъжете хората да се дупчат със нещо което не ефективно ?

265

Анонимен

преди 2 години

Единственият начин за излизане от този унищожителен омагьосан кръг е МАСОВО ВСЕНАРОДНО ИЗЛИЗАНЕ НА УЛИЦИТЕ И ПОМИТАНЕ НА ЦЯЛАТА ПОЛИТИКОЗДРАВНА МАФИЯ И ВСИЧКИ НПО-СЛУГИ НА МАФИЯТА И ВРЪЩАНЕ НА СТАРИЯТ НОРМАЛЕН НАЧИН НА ЖИВОТ,СЪС ВСИЧКИТЕ МУ ПЛЮСОВЕ, МИНУСИ И РИСКОВЕ !!!Няма друг начин!Всичко друго е унищожение,както на отделния човек,така и на обществото,като цяло!Изборът е наш!!

264

ТОЗИ"ЕКСПЕРТ&qu

преди 2 години

не знае ли,че ваксинирането не води до значим резултат,не чете ли какво казва СЗО,не е ли осведомен за но вия щам?Хайде,да си получава парите и да не ни внушава неистини,да спре с плашенето.Платен лъжец!

263

Che Gevara

преди 2 години

V reme e za revoliusion ako iskame svoboda.Darom ne se dava trqbva da se biem to se vidq

262

Анонимен

преди 2 години

до Я опитай пак; Право ти казва човека(293)за измислените ваксини и принудителното ваксиниране ,а ти бива да слезеш от черешата !

261

Анонимен

преди 2 години

*** ка щяло?! Смеем ли да са успокоим? Ей-на, и светилото Кунчев още не е изгрело да блесне и да освети пътя ни към абокатите и постоянните вливки!

260

pronto

преди 2 години

Ама разбира се, че ще има пета вълна, и 105-а ще има, и поне толкова бустерни дози ще трябват... Ваксиниране до гроб, това е идеята, като целта е пълно подчинение не всички хора, и в последствие - заробване и обезличаване...

259

Нови мерки

преди 2 години

Забранете на хората да правят секс и да не правят бебета по време на епидемии. Глоби за неспазване на дистанция това включва и секса.

258

Ура иде 5G

преди 2 години

Иде 5 джи вълната после ще бъде 6-та вълна. Хората тотално да психясват кукундури и куковци. Най-важното па да се засрамят или стресна тея хора да престанат да правят секс и бебета срамота е и лудост е спере запрете се малко бре хора.

257

смях

преди 2 години

доктора поискал всички съставки които е използвал за да направи хапче трябва да повтори всичко и стане мнооого богат, афрото му казал: Док имам вече апетит пробвай съставките сам:) доктора вече не искал да стане богат...

256

smjah

преди 2 години

Ю.африканец лепнал последен модел ковид, доктора му казал имаш 12ч живот, афрото се напил за последно, ял каквото му падне защото нямал апетит и мирис... за последно и получил за подарък Диария, паднал след като се насрал върху насраното и глътнал малко от същото, на сутринта имал апетит и 36.1 температура както и негативен тест. Яжте пийте и всичко ще е О.К.

255

Анонимен

преди 2 години

Не се тествайте. Засилете си имунитета. Ясно е че управляващите не знаят какво правят или вредят умишлено.

254

Fallschirmspringer

преди 2 години

""Нямало място за спокойствие, ще има и пета вълна на COVID-19"" Няма място за безспокойство, ще има и шеста ,и седма и n+1 вълна , и така до краят на вечността